Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 209 sonuç

Konu: Gök Maviler mi ? Panzerler mi ? / Dortmund - Schalke / Milan - Napoli

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Takım benim para benim (içimde kalacaktı )

Llorente senin Higuain Halil'in

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Napolide sağlam para var

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Değişik bir kariyer olacak ,
    liglerinde tüm takımların şampiyon olması dileğiyle hepinize başarılar diliyorum ama fovorim

Asıl önemli olan ise Şampiyonlar Ligi maçları Bakalım Final karşılaşması görebilecek miyiz ?

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    liglerinde tüm takımların şampiyon olması dileğiyle hepinize başarılar diliyorum ama fovorim

Asıl önemli olan ise Şampiyonlar Ligi maçları Bakalım Final karşılaşması görebilecek miyiz ?
    Teşekkür ederim

Herkes kendi liginde şampiyon olmasını umuyorum dortmund sen neden lewayı satıpta Llorenteyi aldın anlayamadım

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Güncellemeyi bekliyoruz bu arada şuan ki güncel dataya baktım da ,

İtalya Ligi , İspanya'yı geçer bu gidişle Higuan , Tevez , Maicon , Mario Gomez , Rossi , Llorante, Cassano vs. yeni gelenlerle çoğu takım güçlenmiş 10 numara zevkli olur halil abinin ligi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Başarılar benimde favorim napoli , yeni transferleriyle ilk sene şampiyonluğu alır gibi geliyor
    İlk yıl Juve'yi geçmek çok zor ama bişeyler yaparız takım zaten iyiydi biz daha da geliştirdik

Quote Originally Posted by LegendStar View Post
    Başarılar,ilginç kariyer olacak

Teşekkürler

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Dortmund şov
    Aynen öyle ititbarını yükseltmişler sanırım

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Halil nirvanaya erişmek üzeresiniz biraz daha devam edersek 3'lü samanyolunda Mars, Jupiter ve Uranüs diye gider bu kariyerler, renk katıyorsunuz başarılar iyi eğlenceler : )
    Teşekkürler farklı bir yaklaşım

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Dortmund şov
    aynen öyle

Quote Originally Posted by Robbie Valekov View Post
    Herkes kendi liginde şampiyon olmasını umuyorum dortmund sen neden lewayı satıpta Llorenteyi aldın anlayamadım
    lewanın sözleşmesi bitiyodu yeni sözleşme kabul etti chelsea 30 peşin verdi kabul ettim

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Aha benm futbolcu
    Maalesef gene alamadık

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Llorente senin Higuain Halil'in
    İkiside fena

Quote Originally Posted by AhmetBilgin View Post
    Napolide sağlam para var
    Çok deli para var yanlız , diğerler takımlarda ki itibar yok onun için biraz daha yıldız adayı almaya çalışıyoruz

Teşekkürler furkan , bizim içinde gerçekten farklı bir denyim olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Devre arasında 1 belkide 2 bomba daha patlatacağız takipte kalın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Beyler Neymar'ın veliahtı Neilton'a bi bakın derim . Benim databasede gelişmemiş ama sizinki güncel olduğundan belki yükselmiş olabilir .

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    aynen öyle

lewanın sözleşmesi bitiyodu yeni sözleşme kabul etti chelsea 30 peşin verdi kabul ettim
    Torresi peşin satınca levaya 30 vermek sıkıntı değil maksat yıllarca forvet hattım rahat olsun

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Chelsea , transferde nokta atışı yapmış , Torres'ten de iyi para gelmiş

Nesil
    2012

Güncellemeyi bekliyoruz bu arada şuan ki güncel dataya baktım da ,

İtalya Ligi , İspanya'yı geçer bu gidişle Higuan , Tevez , Maicon , Mario Gomez , Rossi , Llorante, Cassano vs. yeni gelenlerle çoğu takım güçlenmiş 10 numara zevkli olur halil abinin ligi
    Benim için baya kötü oldu Gomez'in yanında bide Rossi var

NAPOLİ'DE 50 MN € TRANSFER BÜTÇESİ VARDI , AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR YETERİ KADAR İTİBAR YOK ONUN İÇİN 1-2 SEZON SONRA YILDIZ OLABİLİCEK POTANSİYELDEKİ OYUNCULARA YÖNELDİM İLK 2 TRANSFERİM BİTTİ , 3 OYUNCU DAHA ALICAZ MUHTEMELEN 2 Sİ OFANSİF ORTA SAHA

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Chelsea , transferde nokta atışı yapmış , Torres'ten de iyi para gelmiş
    teşekkür ettim erdoğan abramcım parayı veriyo çok şükür bizde transfer bitmez

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam transferlerimiz çok iyi

Torresi'de City'ye iyi okutmuşsun

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Beyler Neymar'ın veliahtı Neilton'a bi bakın derim . Benim databasede gelişmemiş ama sizinki güncel olduğundan belki yükselmiş olabilir .
    Bende AB dışı 2 oyuncu alına biliyor her sezon maalesef bizde bu yıl ki hakkımızı doldurduk , ama bu kariyerde alınacak oyuncu değil aslında biraz daha orta sınıf geliştirme amaçlı 3-4 sene sonrasının golcüsü olur bize biraz daha hazır lazım

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Napoli'nin de transferler iyi ama dordmund'la - chelsea'ye göre transferde itibardan kaybediyor

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Hocam transferlerimiz çok iyi

Torresi'de City'ye iyi okutmuşsun
    aynen öyle oldu ama tek anlamadığım nokta barcada sıkıntı var sanırım neymarla messinin önüne torresi almak istediler city kaptı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Favorim Chelsea transferleride harika Napoli itibarı yüzünden sönük kalmış ama oda iyi Dortmund Llorente transferi iyi ama o kadar para verilmezdi ama olsun Başarılar Bu arada Nani transferi iyi olmuş

Nesil
    2012

Napoli'nin de transferler iyi ama dordmund'la - chelsea'ye göre transferde itibardan kaybediyor
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Favorim Chelsea transferleride harika Napoli itibarı yüzünden sönük kalmış ama oda iyi Dortmund Llorente transferi iyi ama o kadar para verilmezdi ama olsun Başarılar Bu arada Nani transferi iyi olmuş

Assolistler sonra çıkar durun bakalım
    daha transferleri eklemedim 3 transfer daha var 3 de bence harika 2 si sonraki yılların en iyi oyuncularından

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Teşekkür ediyorum elimden geldiğince sürekliliği olan yıllarca kullanabileceğim adamlara baktım şimdilik aklıma yatan 2si olmuş oldu ama devre arasıda bomba transferlerim olacak şimdiden bakıyorum

Nesil
    2012

Bu arada İtalya Liginde ilk defa oynuyorum , biraz acemiyim şu bonservis ortaklığından bi kazık yedim inş. 2 ab dışı oyuncuda da patlamam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Gaitan berbat transfer! Nefret ediyorum o lavuktan.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iki transfere 81 milyon euro ne yaptın atakan dortmundun mantiletesine ters işler yapıyosun parayı sevsek bayern münihi tutardık napoli gaitan ve astori nokta atışı olmuş özellikle astori bu oyunda çok beğendim bir stoper tekniği ve pas yeteneği sayesinde chelsea ise torresi 17 ye satıp lewa yı 30 a alarak harika bir iş yapmış

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    iki transfere 81 milyon euro ne yaptın atakan dortmundun mantiletesine ters işler yapıyosun parayı sevsek bayern münihi tutardık napoli gaitan ve astori nokta atışı olmuş özellikle astori bu oyunda çok beğendim bir stoper tekniği ve pas yeteneği sayesinde chelsea ise torresi 17 ye satıp lewa yı 30 a alarak harika bir iş yapmış
    Burdada gel beni destekle swansea de doğru yolu bulmuştun istediğin adamları alacam dön yuvana Şaka bi yana Lewa gerçekten elimi çok rahatlattı torresle olmazdı bu iş

Götze ve Lewanın yerini yoksa zor doldururdum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bu arada İtalya Liginde ilk defa oynuyorum , biraz acemiyim şu bonservis ortaklığından bi kazık yedim inş. 2 ab dışı oyuncuda da patlamam
    ne tür kazık yedin abi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Gaitan berbat transfer! Nefret ediyorum o lavuktan.
    Sen ne anlarsın oğuz oyuncudan

Gaitan özellikle çok iyi oldu aslında her kariyerde sol kanattan sıkıntı çekiyordum , Astori'nin de italyan olması çok iyi

Az önce bahsetmiştim , Bonservis ortaklığından kazık yedim diye İnsigne'yi ortaklık yaparak , Milan'a kaptırdım yedek Forvetim 1 tane var bir forvet daha lazım genç ola bilir öneri bekliyourm

Erik Lamela Ofansif orta saha 'da Hamsik'in önünde oyun kurucu olarak oynayacak , zaman zaman sağ kanat'ta oynatmayı planlıyorum , o sağ kanat'a geçince de Wijinaldum , onun yerine görev alacak , genel itibari ile transferi kaapdık sadece alternatif bir forvet bakıyorum , şunu da belirteyim normalde almak istediğim oyuncular çok daha farklıydı , çok deli paramız var ama itibar o kadar yok.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri