Napolide sağlam para var![]()
Değişik bir kariyer olacak ,
liglerinde tüm takımların şampiyon olması dileğiyle hepinize başarılar diliyorum ama fovorim
Asıl önemli olan ise Şampiyonlar Ligi maçlarıBakalım Final karşılaşması görebilecek miyiz ?
Herkes kendi liginde şampiyon olmasını umuyorum dortmund sen neden lewayı satıpta Llorenteyi aldın anlayamadım
Güncellemeyi bekliyoruz bu arada şuan ki güncel dataya baktım da ,
İtalya Ligi , İspanya'yı geçer bu gidişle Higuan , Tevez , Maicon , Mario Gomez , Rossi , Llorante, Cassano vs. yeni gelenlerle çoğu takım güçlenmiş 10 numara zevkli olur halil abinin ligi![]()
İlk yıl Juve'yi geçmek çok zor ama bişeyler yaparız takım zaten iyiydi biz daha da geliştirdik
Teşekkürler
Aynen öyle ititbarını yükseltmişler sanırım
Teşekkürler farklı bir yaklaşım![]()
Maalesef gene alamadık![]()
İkiside fena
Çok deli para var yanlız , diğerler takımlarda ki itibar yok onun için biraz daha yıldız adayı almaya çalışıyoruz
Teşekkürler furkan , bizim içinde gerçekten farklı bir denyim olacak![]()
Beyler Neymar'ın veliahtı Neilton'a bi bakın derim. Benim databasede gelişmemiş ama sizinki güncel olduğundan belki yükselmiş olabilir .
Chelsea , transferde nokta atışı yapmış , Torres'ten de iyi para gelmiş![]()
Benim için baya kötü olduGomez'in yanında bide Rossi var
![]()
NAPOLİ'DE 50 MN € TRANSFER BÜTÇESİ VARDI , AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR YETERİ KADAR İTİBAR YOK ONUN İÇİN 1-2 SEZON SONRA YILDIZ OLABİLİCEK POTANSİYELDEKİ OYUNCULARA YÖNELDİM İLK 2 TRANSFERİM BİTTİ , 3 OYUNCU DAHA ALICAZ MUHTEMELEN 2 Sİ OFANSİF ORTA SAHA
Hocam transferlerimiz çok iyi
Torresi'de City'ye iyi okutmuşsun![]()
Napoli'nin de transferler iyi ama dordmund'la - chelsea'ye göre transferde itibardan kaybediyor![]()
Favorim Chelsea transferleride harikaNapoli itibarı yüzünden sönük kalmış ama oda iyi Dortmund Llorente transferi iyi ama o kadar para verilmezdi ama olsun Başarılar Bu arada Nani transferi iyi olmuş
![]()
![]()
Bu arada İtalya Liginde ilk defa oynuyorum , biraz acemiyim şu bonservis ortaklığından bi kazık yediminş. 2 ab dışı oyuncuda da patlamam
![]()
Gaitan berbat transfer! Nefret ediyorum o lavuktan.
iki transfere 81 milyon euro ne yaptın atakan dortmundun mantiletesine ters işler yapıyosun parayı sevsek bayern münihi tutardıknapoli gaitan ve astori nokta atışı olmuş özellikle astori bu oyunda çok beğendim bir stoper tekniği ve pas yeteneği sayesinde
chelsea ise torresi 17 ye satıp lewa yı 30 a alarak harika bir iş yapmış
Sen ne anlarsın oğuz oyuncudan
Gaitan özellikle çok iyi oldu aslında her kariyerde sol kanattan sıkıntı çekiyordum , Astori'nin de italyan olması çok iyi
Az önce bahsetmiştim , Bonservis ortaklığından kazık yedim diye İnsigne'yi ortaklık yaparak , Milan'a kaptırdım yedek Forvetim 1 tane var bir forvet daha lazım genç ola bilir öneri bekliyourm
Erik Lamela Ofansif orta saha 'da Hamsik'in önünde oyun kurucu olarak oynayacak , zaman zaman sağ kanat'ta oynatmayı planlıyorum , o sağ kanat'a geçince de Wijinaldum , onun yerine görev alacak , genel itibari ile transferi kaapdık sadece alternatif bir forvet bakıyorum , şunu da belirteyim normalde almak istediğim oyuncular çok daha farklıydı , çok deli paramız var ama itibar o kadar yok.