1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Gök Maviler mi ? Panzerler mi ? / Dortmund - Schalke / Milan - Napoli

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iki transfere 81 milyon euro ne yaptın atakan dortmundun mantiletesine ters işler yapıyosun parayı sevsek bayern münihi tutardık napoli gaitan ve astori nokta atışı olmuş özellikle astori bu oyunda çok beğendim bir stoper tekniği ve pas yeteneği sayesinde chelsea ise torresi 17 ye satıp lewa yı 30 a alarak harika bir iş yapmış

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    iki transfere 81 milyon euro ne yaptın atakan dortmundun mantiletesine ters işler yapıyosun parayı sevsek bayern münihi tutardık napoli gaitan ve astori nokta atışı olmuş özellikle astori bu oyunda çok beğendim bir stoper tekniği ve pas yeteneği sayesinde chelsea ise torresi 17 ye satıp lewa yı 30 a alarak harika bir iş yapmış
    Burdada gel beni destekle swansea de doğru yolu bulmuştun istediğin adamları alacam dön yuvana Şaka bi yana Lewa gerçekten elimi çok rahatlattı torresle olmazdı bu iş

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Burdada gel beni destekle swansea de doğru yolu bulmuştun istediğin adamları alacam dön yuvana Şaka bi yana Lewa gerçekten elimi çok rahatlattı torresle olmazdı bu iş
    transferlerden sonra gönlüm sana kaymadı değil şl ye mükemmel başlamışsınız ama chelsea ve napoli çıkardı dortmundu bilmem

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Stoperler mi çok kısa nedir ki sorun
    Çok fazla gol yiyorsun duran toptan .
    yok ya biri 1,88 biri 1,90 gayet makul bence , antrenmanla çözücez o işi

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    başarılar hepiniz gruptan çıkarsınız

Teşekkürler , Dortmund ve Chelsea'nin işi zor

Götze ve Lewanın yerini yoksa zor doldururdum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Gaitan berbat transfer! Nefret ediyorum o lavuktan.
    Sen ne anlarsın oğuz oyuncudan

Gaitan özellikle çok iyi oldu aslında her kariyerde sol kanattan sıkıntı çekiyordum , Astori'nin de italyan olması çok iyi

Az önce bahsetmiştim , Bonservis ortaklığından kazık yedim diye İnsigne'yi ortaklık yaparak , Milan'a kaptırdım yedek Forvetim 1 tane var bir forvet daha lazım genç ola bilir öneri bekliyourm

Erik Lamela Ofansif orta saha 'da Hamsik'in önünde oyun kurucu olarak oynayacak , zaman zaman sağ kanat'ta oynatmayı planlıyorum , o sağ kanat'a geçince de Wijinaldum , onun yerine görev alacak , genel itibari ile transferi kaapdık sadece alternatif bir forvet bakıyorum , şunu da belirteyim normalde almak istediğim oyuncular çok daha farklıydı , çok deli paramız var ama itibar o kadar yok.

Mesaj Yetkileri