İnsigne'yi ortaklı yapınca oyuncunun sende kalacağını sanıyordun galiba , adamlar boşamı para veriyor![]()
![]()
İnsigne'yi ortaklı yapınca oyuncunun sende kalacağını sanıyordun galiba , adamlar boşamı para veriyor![]()
![]()
Gabbiadini'yi alabiliyorsan hemen kap derim hocam![]()
Yedek forvet lazımsa al Abel Hernandesi ucuza![]()
Chelsea iyi başlamış , bu kariyerde herkes maçını kendi paylaşacak galiba![]()
Aynen öyle sanıyodum![]()
Oda ortaklı galiba bakim hemeneyv.
Olabilir ama farklı biri olursa daha iyi olur, son çare onu alırım , yinede sağol
Yok onların ligi erken başladığı için paylaşıyorlar 1 eylülden itibaren 3 lü paylaşıcaz , fikstüre baktık %90 aynıyız ttarihler de sadece erken başlayanlar falan var
chealsea nin kadrosu tabi çok üstün ama napoli transferde nokta atışı yapmış o kadroyla oynamak çok zevkli olur favorim napoli![]()
Chelsea Dortmund güzel olmuş , bakalım nolcak
BaşarılarFavorim Yok
Geç kaldım biraz, hepinize başarılar öncelikle. Ama Chelsea varken hiç bi takım tutmam benForza Chelsea <3 F Grubu da ölüm grubu olmuş.
3 oyuncun performansı nasıl olacak bilmiyorum daha önce Callejon ve bek teki oyuncularla oynamadım eğer onlarda takıma ayak uydurursa bizim açımızdan çok keyifli geçer Higuain ile 2010 da oynamıştım en son , o zaman çok abartılı gol kaçırıyodu inş. burada öyle olmaz , hazırlıklarda 2010'un sinyallerini verdi biraz![]()
Chelsea DortmundGüzel olmuş
İlginç olabilir
![]()
Chelsea - Dordmund grubu güzel olmuş ,1. Chelsea - 2.Juventus olur Dordmund erkenden veda eder![]()
Napoli'nin maçları merak ediyorum daha başlamamış![]()
İnsigne gibi forvete de yazık olmuş çok düşük fiyata kaptırmışsın ama seneye parayı verip geri alırsın .
Armero reis, Fm'deki en iyi ofansif beklerden biri, Avrupa'da sempatizanı olduğum üç kulüp, ama Dordmund kendi çizgisinin dışına çıkmış, özüne dönmesini davet ediyorum) Halil birde Albiol çok aksayabiliyor büyük maçlarda aklında bulunsun başarılar
Halil birde şu güncellemeyi tam olarak nereye atıyorduk ?
Belgelerimden FM 13 ü bul editör data'nın içine..
Bu arada cümleten başarılar.. (:
biz efsane başladık kardeşi
Armero ve Zuniga hazırlık maçlarının yıldızıydı , gerçekten ikiside çok iyi winaldum , lamela değişikliğinide sık sık yapıcam zaten transferlerini eklreken belirttim , tşkler
İnsigne'de İtalya liginde ki tecrübesizliğimize geldi :S
Ya bide takip ettiiğim kadarıyla sık sık sakatlanıyor normalde almayacağım bir oyuncu çok önemli değil ben sadece yediği kazık biraz kötü oldu
Belgelerim / sportinteracvtive / Editör data ( eğer editör data yok ise açarsın onun içine komple rarlı dosyayı çıkart ,oyunun açarkende tiki işaretlemen yeterrli
Albiol'e güveniyorum , bi ara 30 mn € verip Dede'yi aalcaktım , sonra dan vazgeçtim 2 Ab dışı falan diyor tam çözememiştim ama Albiol ile daha önce oynadım bence çok iyi en azından bana hiç kötü olduğu denk gelemdi![]()
Ligi Dev bir Galibiyet ile açtık , maaşallah 10 numara oynadık