1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Gök Maviler mi ? Panzerler mi ? / Dortmund - Schalke / Milan - Napoli

Hybrid View

chealsea nin kadrosu tabi çok üstün ama napoli transferde nokta atışı yapmış o kadroyla oynamak çok zevkli olur favorim napoli

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    chealsea nin kadrosu tabi çok üstün ama napoli transferde nokta atışı yapmış o kadroyla oynamak çok zevkli olur favorim napoli

3 oyuncun performansı nasıl olacak bilmiyorum daha önce Callejon ve bek teki oyuncularla oynamadım eğer onlarda takıma ayak uydurursa bizim açımızdan çok keyifli geçer Higuain ile 2010 da oynamıştım en son , o zaman çok abartılı gol kaçırıyodu inş. burada öyle olmaz , hazırlıklarda 2010'un sinyallerini verdi biraz

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

3 oyuncun performansı nasıl olacak bilmiyorum daha önce Callejon ve bek teki oyuncularla oynamadım eğer onlarda takıma ayak uydurursa bizim açımızdan çok keyifli geçer Higuain ile 2010 da oynamıştım en son , o zaman çok abartılı gol kaçırıyodu inş. burada öyle olmaz , hazırlıklarda 2010'un sinyallerini verdi biraz
    higuanle madridte oynamıştım biraz kazmalık var onda
    armero akar gider kuşkun olmasın ama zunigayı bilmiyorum lamelayı sağa çekip wijnaldumu forvet arkasıda oynatabilirsin hocam insigneyi kaptırman kötü olmuş higuain olmadı insigne kimseyi aratmazdı orda

Mesaj Yetkileri