Başarılar Çağrı![]()
Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Başarılar Çağrı![]()
Bölüm Bir:Nefes Almak Acı Verir Bazen
Tam 10 yıl olmuştu İsabella öleli.Küllerini savurduğum şelalenin başına dönmüştüm yine ondan hiç eser kalmamıştı ama su her akışında insanlar fotoğraf çekinip gülümsedikçe sanki onun eseriymiş gibi düşünmekten alamıyordum kendimi.Yine saatlerce oturup onu seyretmeyi planlıyordumki genç bir bayanın çığlığını duydum İmdat diye seslendi etrafta park güvenliğide yoktu.Yapılması gereken tek şey vardı ama düz yolda bile yürüyemeyen ben nasıl olurda yapacaktım bu işi.Ama yapmam gereken olmalıydı isabellanın yanında kimse üzülmemeliydi.Bir hırsla koşmaya başladım başımın dönmesini hala hatırlıyorum desem abartmış olmam sanırım.Filmlerdeki gibi derler ya işte o anda şansımın yüzüme güldüğünü hissettim yere düşen hırsız bana doğru belli belirsiz bir korku dolu bakış attı.Üstüne atladığım gibi çantayı aldım ve bugün bile neden yaptığımı bilmediğim bir şekilde yolladım.Çantanın sahibi olan kadın koşarak yoldada bir yandan teşekkürleri sayarak geliyordu.Kartını uzattı bana belliki yardıma muhtaç birine benziyorsunuz bana buradan ulaşın sizin gibi insancıl kişilere yardım etmek benim için zevk olur.Kadın uzaklaşınca bir anda küfürleri saydırmaya başladım sensin yardıma muhtaç karta bakmadan cebime attım.Nerden bilebilirdimki bu hanımefendi ilk çalışacağım kulübün direktörüydü.
Last edited by Laz61g : 28.Temmuz.2013 at 01:20