Başarılar, hikaye içerikli kariyerleri severim
Ekleme: Alabilirsen Bard Finne yi al derim.
Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Başarılar, hikaye içerikli kariyerleri severim
Ekleme: Alabilirsen Bard Finne yi al derim.
Bölüm 2:Basını olmayan basın toplantısı
Şehre girdiğimde sayısı 10u geçmeyecek bir taraftar grubu karşıladı beni Cersei ise beni karşılamaya gelmemiş havalimanına bir araç tahsis ettirmişti.Şöför ise son derece rahat bir şekilde İsveççe konusuyordu bu beni gerçekten memnun etmişti yanlızlığımı azaltmıştı belkide.Nereye gidiyoruz dediğimde gülerek basın toplantısına dedi.Ama daha anlaşmamıştık bile dedim ne kadar para alacaktım nerede kalacaktım.Herşey hazır bütün basın seni bekliyor dediler vardığımızda bina girişinde 2 arabadan başka birşey yoktu basın yaya gelmişti sanırım.3kata çıktığımda Cersei karşıladı beni hadi gel imzaları atalım taraftar bizden bir haber bekliyor.Kapıdan adımımı attığımda takma dişleriyle oynayan elinde kamerası olan yaşlı bir adamdan başka kimse yoktu dalga geçiliyor olmalıydı.Cerseiye sitem ederken adamcağız bizi çekmeye çalışıyordu.Basın toplantısı olmayacağını bir kişiye toplantımı düzenleneceğini imzanın atılıp takımı görmek istediğimi söyledim Cersei herhalde ilk defa bir tepki görmüştü teknik adamdan böyle olmalıydı yıllar sonra anlayacaktı benim ne kadar önemli olduğumu.İmzayı atıp takımın ilk antremanına çıkana kadar bir program hazırladım koçlarımızın kalitesini gördükten sonra içim kan ağlamıştı o zaman bu kadar az olmamalıydı zaman geçtikçe gelişecekti herşey şimdilik sessiz kalmalıydım.Beni eve götürün dedim çalışmam lazım hemde çok.