1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Bu Kez Avrupanın (1)İncisi Olmaya Geliyor | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Reus oynuyo da satışları yine Futbol Direktörüne bıraktım etti işin içine
    Sana önemli bir tavsiyem reusla sözleşme yenile 30mn a serbest kalma maddesi var

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Sana önemli bir tavsiyem reusla sözleşme yenile 30mn a serbest kalma maddesi var
    Haklısın ilk fırsatta onu halledicem. 10 dk sonra da gelip transferleri falan paylaşıcam takipte kalın

TRANSFER GEÇMİŞİ

Şunu belirteyim her kariyerimde oyunculardan önce antrenör sözleşmelerini sonlandırır bitirir ondan sonra oyuncu alırım. Personelsiz bu işler olmuyor çünkü. Şimdi aldığım oyuncuların profillerine göz atalım. Bu arada ben Jakub'a 23 Milyon Euro istemiştim ama nolmuşsa bilmiyorum istenen fiyat tekrar 15e düşmüş farketmedim ve beleşe gitmiş oldu

TER STEGEN

Weidenfeller iyi kaleci ama bi maç çok iyi bi maç saçma sapan goller yiyo. Onun yerine bence çok iyi ve çok genç bi kaleci aldık kalede kariyer boyunca sıkıntı çekmiycem

KURT ZOUMA

Bu sene 3lü stoper oynayacağız çoğu zaman bu yüzden buraya bi takviye yapmak gerekiyodu uzun vadeli olarak Zoumayı aldım.

MACHEDA (KİRALIK)

BOKA (KİRALIK)

FRAN RİCO(KİRALIK)

MAREK SUCHY(KİRALIK)

Şu an takımdaki sorunlu oyuncu her zaman oldugu gibi Lewandowski. Sürekli gitmek istiyo sözleşme yenileyemedik serbest kalırsa bedavaya gidecek yavrucak

Mesaj Yetkileri