Originally Posted by wladcas Cellerino harika olmuş.Ligin tozunu atar bu sezon gol kralı olur hatta Yanına getirmeye çalıştıklarımızı bi getirelim seri b yakın meşaleleri yakın Originally Posted by xRa hadi bakalım ... transferlerini bekliyoruz birazda farklı yüzler getir takıma juan diaz Ülkenin toplam nüfüsu yaklaşık 32 bin bana farklı yüz diyon sabah banka otur akşama kadar ülkedeki tüm adamlarla kanka olursun zaten
Originally Posted by Juan Diaz Ülkenin toplam nüfüsu yaklaşık 32 bin bana farklı yüz diyon sabah banka otur akşama kadar ülkedeki tüm adamlarla kanka olursun zaten Hahahah ne alem adamsın varya diaz
Originally Posted by Juan Diaz Ülkenin toplam nüfüsu yaklaşık 32 bin bana farklı yüz diyon sabah banka otur akşama kadar ülkedeki tüm adamlarla kanka olursun zaten Hahaha çok iyiydi bu Bu arada geç oldu ama başarılar
Originally Posted by Juan Diaz Ülkenin toplam nüfüsu yaklaşık 32 bin bana farklı yüz diyon sabah banka otur akşama kadar ülkedeki tüm adamlarla kanka olursun zaten ahdssahdghas belki içlerinden topçu da çıkar 3-5 top sektirsinler bakalım =)
Forum Rules