Finne çok kanka.![]()
Finne çok kanka.![]()
-Bu sabah herzamanki gibi erkenden kalkmış tesislere doğru ilerliyordum.Tesislere vardığımda kapının önünde birini gördüm.Dedim "Kardeş neyi bekliyorsun?"Yabancı bir dilde konuşmaya başladı sonra Fransızca sanırsam.Şaşkın şaşkın bakarken gençlik sorumlusu geldi ve işte kulübümüzün yeni oyuncusu dedi bana.Ulan dedim bana diye söylemiyorsunuz adam alırken cins herifler.Neyse hadi söylemediniz bula bula bunu mu buldunuz.En azından maddi açıdan zarar vermez bize.Hem aldığı maaş az hem de ufacık bişey yemek de yemez bu.
Basını ve başkanı karşımıza alarak bir açıklama yaptık.
-"Yabancı sınırı AB dışı değil diye yabancılardan oluşmuş bir kadro kurmayacağız.Yerlilere de önem vereceğiz çünkü milli takımın da başarıya ulaşmasını istiyoruz.Biz sadece kendi menfaatlerimiz için değil ülkemizin menfaatleri için de iyi işler yapacağız.Söyleceğim başka bir şey yok,soruları da almıyorum.Yeni transferler için oyuncu gözlemleyeceğim."
Zamanında Finne Finne Finne diye yırtındım nihayet kıymete bindi (: Aslında millet parasızlktan alıyor oysa adamda kisenin görmediği daha dogrusu gördüğü ama farketmedigi bir olay var..çift ayağıda kuvvetli..bazı oyuncularım mesela palacedeki gabbiadini sassa maupay deli oyunculardı ama tek ayaklı rakip zayıf ayağına zorlayınca etkisiz oluyor gelde Finneyi zorla![]()
-Taktiğimizi de belirledik ve şuan transferı noktaladık gibi duruyor gelecek vaat eden bir oyuncu olmadığı sürece tabi öyle bir oyuncu bulursak alırız 500k bütçe duruyor henüz kasamızda.
Başarılar dilerim![]()
Transferler güzel ama takım seçimin niye ibb oldu bide vittek iş yapmaz mıydı ya :S
Teşekkürler
Vittek iş yapabilir de 1,3 milyon maaş alıyor yeterki gitsin diyorum.Ama şuanda elimde kaldı gibi satamazsam mecburen oynatırım bu sezon.Takım seçimi olarak ise İBB'ye Avcı döneminden bir sempatim vardı zaten bir de küme düşünce bu takımı buralara nasıl geldi ben de "Next Avcı" tarzı kendi ekolümle takımı dört büyüklerin korkulu rüyası haline geri döndürebilirim diye düşündüm.
başarılar geç oldu ama![]()
Şundan dedim hani taraftar potansiyeli yok falan bide Beşiktaşlı olduğumdan kaynaklı galiba![]()
başarılar bakalım beşiktaşın belalısını almıssın![]()
Şu finne neymiş böle arkadaş ya![]()
Teşekkürler.Geç olsun güç olmasın
Evet Beşiktaş şanssızdır İBB karşısında genelde.Taraftar potansiyeli olmasa da kulüp gelişime açık ve ilk sezon şampiyon olarak Bank Asya'dan çıkmayı planlıyoruz.
Teşekkürler.Tekrar bela olmak için süre lazım ama şuanda kadro zayıf.
Aslında bakınca gerçekten iyi oyuncu olduğunu görürsün.Sadece sürekli oynatılmaya ihtiyacı var gibi geliyor bana potansiyeline ulaşabilmesi için.
Altyapıya bit pazarından pardon İskandinav pazarından oyuncular toplayacağız.Yedek takımda iş yapacaklardır ki eğer potansiyellerine ulaşır iseler as takımda da boy gösterebilirler.
Bedelsiz olarak takıma kattık ve genç ve gelişime açık bir oyuncu gibi duruyor.
Gençlikten sorumlu personelimiz de Fransa'dan başka ülkeyi bilmiyor sanırsam Fransa'dan felan göçmüşler.Yine aldı bi adam onun da iş yapacağını pek sanmam ama neyse.
Hazırlık maçında ise harika oynadık ve Karabük deplasmanında güzel oyunla galibiyet almayı başardık.
Spoiler: Maç Sonu
Doka bu lige değil üst ligdeki kalburüstü takımlara bize fazla geleceğini gösterdi.Böyle devam eder umarım.Bu maçla beraber Zenke'yi mecburiyetten as kadroya aldık fırsatçı olması için fakat 2.yarıda oyunda pek varlık gösteremedi.Orta sahaya da takviye şart yedekler vasat çıktı.
doka süper ligin en iyi kanat oyuncularından bu ligde antreman yapar bu yıl![]()
Belediye adına da kampanya düzenledik
Orta sahadaki eksikliği dolduracaktır.Rotasyon amaçlı transfer edilmiştir.
Genç yetenekleri de kattık kadroya.İleride gelişim gösterirler umarım.
Spoiler: Maç Sonu
İkinci hazırlık maçımızdan da güzel bir sonuç aldık.Lige yavaş yavaş hazır oluyoruz.
İskandinavya nedir öyle ne güzel yerdir öyle ya ben Afrika kısmınada arayışlara çıkıcam bakalım tek dezavantaj yabancı sınırlaması işte :S
Başkan gelip TV'de yayınlacak maçları bana gösterince resmen şok olmuştum.Gittiğimden bu yana Türk futbolu çok gelişmiş diye düşündüm.
Ayrıca maç başına da 180,000 € tutarında gelir elde edeceğiz ki bu büyük birşey takımlar kalkınması adına.
Bir şok da para ödülünü görünce yaşadım.Bank Asya'dan çıkacak takımların finansal olarak zorlandığını fark etmişler ve finansal fair-play adına üst lige yükselen takımlar da iyi paralar alıyor.Hatta şampiyon olan takım Süper Lig şampiyonuyla neredeyse aynı parayı alıyor ki o da ilginçtir.
o zaman şampiyon yap bizi![]()
Hakketen çok ilginçmiş :S
Matti klingayı ben kooteepee ye getirmiştimofansif orta sahada iyi oynuyor baya
Üçüncü hazırlık maçında zayıf rakibimizi 2-0 mağlup etmeyi başardık fakat Serhat 3 hafta sakatlandı.