1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Alman Fırtınası Başlıyor / Leverkusen & Schalke / Ortak Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post

Evet zaten Schalke'nin çok iyi gençleri var ; Tello'nun da 10 milyonluk serbest kalma maddesi vardı ve Barcelona ile imzalamadan önce biz kaptık

Enes paylaşmış ama bu da bendeki potansiyelli hali;

Farfan için 20-25 üstü gelirse satarım ama diğer türlü satmam. Bu arada sana birkaç sorum var hocam, öncelikli olarak sen hangi taktikle oynadın; ben 2 stoper 2 ofans bek 1 dos 1 ok 1 oos 2 ko 1 fg oynatıyorum; orta saha ortasına tecrübeli biri lazımdı (aldım) kaleci lazımdı aldım Sence başka ne yapmalıyım?

Farfan'ı önersen 30'dan aşağı gitmez , onun boşluğunu da ilk yıl doldurmak çok zor , ben 4-2-3-1 oynuyordum , Draxler zaten fena , eğer Farfanı satıcam diyorsa , ofansif orta saha'ya Lamela tarzı bir oyuncu ola bilir , sağ kanatta , Narsing ve Torje ilk aklıma gelenler , ala biliyorsan , Morgan'da senin için büyük kazanç olur

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Farfan'ı önersen 30'dan aşağı gitmez , onun boşluğunu da ilk yıl doldurmak çok zor , ben 4-2-3-1 oynuyordum , Draxler zaten fena , eğer Farfanı satıcam diyorsa , ofansif orta saha'ya Lamela tarzı bir oyuncu ola bilir , sağ kanatta , Narsing ve Torje ilk aklıma gelenler , ala biliyorsan , Morgan'da senin için büyük kazanç olur
    Farfanı 35 önerirsem olur mu acaba?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Olur olur olmassa az az in 33.5 falan öle yap alıyorlar

Nesil
    2012