Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz.
Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz.
Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
İkinizede başarılar Favorim Schalke Kalbim Leverkursenden yana![]()
Başarılar.Favorim Leverkusen.
Favorim Schalke 04 , başarılar Reşit
KARAYER'i tanımıyorum ama O'na da başarılar diliyorum..![]()
Başarılar favorim schalke 04![]()
almanya schalke leverkusen dortmund ve bayernle diğer takımlar arasında ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum bu 4 takım çok ama çok güçlüler leverkuseni yöneten arkadaşı pek tanımıyom favorim schalke inş. italya kariyeri gibi olmaz![]()
Tello idare eder.Gençlere yöneliyorsun sanırım![]()
Tello'nun profilini paylaşabilir misin ?
...
İkinize de başarılar , Schalke kadro kalitesi olarak en az 2 tık önde , Reşit normalde herkes Farfan'ı satar ama yerinde olsam satmam gerçekten inanılmaz oynuyor , Enes , Leverkusen ile hiç oynamaım ama hatırladığım kadarıyla 4-4-2 'ye çok yatkın oyuncuları Kisling'in profiline aldanma profilinin çok üzerinde oynuyor
Tello'nun profili:
Halil hocam bende Leverkusen ile oynamadım ama gerçekte yakından takip ettiğim bir kaç yurt dışı takımından biri. Kiessling profil iyi durmuyor. Özellikle bitiricilik beni çok yakacak gibi duruyor ama hayırlısı. Bu arada müthiş bir regen futbolcu çıktı ama Reşit çıktığından yarın paylaşacağım.
Evet zaten Schalke'nin çok iyi gençleri var ; Tello'nun da 10 milyonluk serbest kalma maddesi vardı ve Barcelona ile imzalamadan önce biz kaptık
Enes paylaşmış ama bu da bendeki potansiyelli hali;
Farfan için 20-25 üstü gelirse satarım ama diğer türlü satmam. Bu arada sana birkaç sorum var hocam, öncelikli olarak sen hangi taktikle oynadın; ben 2 stoper 2 ofans bek 1 dos 1 ok 1 oos 2 ko 1 fg oynatıyorum; orta saha ortasına tecrübeli biri lazımdı (aldım) kaleci lazımdı aldım Sence başka ne yapmalıyım?
Farfan'ı önersen 30'dan aşağı gitmez , onun boşluğunu da ilk yıl doldurmak çok zor , ben 4-2-3-1 oynuyordum , Draxler zaten fena , eğer Farfanı satıcam diyorsa , ofansif orta saha'ya Lamela tarzı bir oyuncu ola bilir , sağ kanatta , Narsing ve Torje ilk aklıma gelenler , ala biliyorsan , Morgan'da senin için büyük kazanç olur
Başarılar,Favorim Dortmund!![]()
Leverkusen'den de bekliyoruz transferleri![]()
Basarılar favorım Schalke![]()
başarılar![]()