Leverkusen'im iyi takviyeler yapmış.Forvet de alacak mısın hocam ?
Forvet düşünmüyor değilim ama param kalmadı. Zaten yeterincede forvetim var gibi. Tek forvet oynuyoruz zaten. 3 tane forvetim var.
jason steele yi neden aldın ki bernd leno muhteşem bir kaleci zaten
Bernd Leno'nun yedekleri oldukça yaşlıydı. Onları gönderip bunu aldım. Sözleşmesindeki durumu rotasyon zaten. Maaşıda çok değil. Yedekte durur yani.
Başarılar, favorim Schalke![]()
35 Milyon nakite satarsan çok çok iyi farfan için
keşke ileriki senelere bi 7 8 milyon euro bütçe bıraksaydın hele farfandan o kadar gelir elde etmişken
Kendisine Hernanes yerine daha uygun adam almasını söyledim ama dinlemedi. Elinde patlamasın da..
neustlater gayet iyi bir orta saha oyuncusu bence jem karacan ve lucas zeni aldıktan sonra hernanese o kadar parayı neden verdin anlamadım 4-2-3-1 oynamıyacak mısın ve j.jones la m.höger takımda durmuyo mu
Hocam transferler iyide bence gereksiz yapmıssın gibi geldi ayew neyse tamamda dudu ve hernanes boşa alınmış gibi onun yerine tam güzel bi forvet alabilirdin el shaarawy gelmiş dudu gibi oyuncu almıssın ama senin takımın sadece fikrimi söledim alınma![]()
PAOK ile yaptığım maçı birlikte izledik ŞL eleme için; hücum hattı çok sağlam oldu zaten paylaşınca göreceksiniz Ayew durgundu ama Hernanes benim kilit adamım. Çünkü tek orta saha merkez oynatırsan hem savunmaya hem de hücuma katkı vermeli ve bunu en iyi yapan kişilerden biri de Hernanes. Dudu potansiyelli ve yoğun fikstürde oynatacağım kişilerden biri.
Enes sende reşit gibi genel bakıştayken fotoları çeksen daha iyi olurmaçlar güzel
Transferler Hernanes dışında iyi.Schalke transferde çok para harcamış bunun karşılığını vermesi gerek.
Schalke transfer şampiyonu olmuş ama ligi Dortmund alcakBaşarılar her ikinize de beyler
![]()
Açıkça söylemek gerekirse ben ligde Şampiyonluk şl'de Final hedeflediğim için bu kadar iyi transferler yaptım. Yoksa Narsingh, Depay, Fierro, vb. geliştirmeye açık ama kilit oyuncu olamayacak (ilk sezon) adamlar alırdım ve maliyet düşük olurdu. Şu an kadromu kurdum. Bundan sonraki sezonlara nokta atışı yaparak oyuncu alacağız.
Bu arada yeni transferlerim ve özellikle Hernanes;
Başarılar iki takımada Schalkeyi tutuyorum transferler güzel olmuş bence hocam Farfanıda çok iyi satmışsın![]()
Ayewi sürersin ileri aynı oyunu gösteremez ama atar genede
TRANSFERİN SON GÜNÜNDE AÇIKLARIMIZI KAPATIYORUZ.
Hilbert ne kadar ilk maçta iyi performans gösterse de oyuncunun profili pek iç açıcı olmadığı için her ihtimale karşın önlem aldık ve Jonathan'ı kiraladık. Opsiyon bulunmuyor.
2012'de oldukça iyi oynattığım forveti burdaki takımımda da denemek istedim. Forvet olarak Kiessling'in yedekleri hep genç oldukları için ihtiyaçta vardı o yüzden almak istedim kiralık olarak. 4.5 milyon satın alma opsiyonu bulunmakta.
schalke hala para hArcıyonecid iyi transfer olmuş
Ben harcamıyorum o kadar. Olsa harcardım ama iyiki yok. İleride görecem ben onuİnşallah transferleri sakatlanır. Hernanes sezon kapatır inşallaah.
![]()