Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Salzburg kazanır

5 15.15%
  • Berabere biter

13 39.39%
  • Fenerbahçe kazanır

15 45.45%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 148 arası toplam 148 sonuç

Konu: Salzburg - Fenerbahçe | ŞL 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok ballısınız be. İlk 70 dk tamamen Salzburg'un domine ettiği bir maç oldu. 70'den sonra Fenerbahçe biraz toparlandı ancak oynadığı futbol genel olarak gerçekten çok kötüydü. Gerçi bu kötü oyunda Ersun Yanal'ın henüz sistemini oturtamamasının da etkisi var ancak bu turdan sonra gelecek takım bu kadar cömert davranmayacaktır. Skor çoğumuzun beklediği gibi oldu, gollü beraberlik. Oynanan futbola bakarsak gayet iyi bir skor bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Skor tamam da bu futbol ne? Meireles,Emre,Yobo bu 3 isimle bu yola çıkılmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mane neymiş öyle yahu. Fm'de de biliyodum.

Nesil
    2006

Cristian Baroni gol sevinci ile Gezi Parkına selam çakmış sanırım, ilk başta ne yaptığını anlayamadım ama ekşi'de okuyup gol sevincini bir daha izleyince anladım olayı. Bu da fotoğrafı;

http://tinypic.com/view.php?pic=25zme4l&s=5

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Cristian Baroni gol sevinci ile Gezi Parkına selam çakmış sanırım, ilk başta ne yaptığını anlayamadım ama ekşi'de okuyup gol sevincini bir daha izleyince anladım olayı. Bu da fotoğrafı;

http://tinypic.com/view.php?pic=25zme4l&s=5
    neymis olay tam olarak bizede anlatirmisin bende hareketten bir anlam cikaramadim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

...............
    Last edited by petrol_fb12 : 01.Ağustos.2013 at 02:27

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    neymis olay tam olarak bizede anlatirmisin bende hareketten bir anlam cikaramadim
    Başta T harfi yapıyor kollarıyla, daha sonra da elini yüzüne getirince de gaz maskesi gibi oluyor. Golü attıktan sonra yanına gelen futbolcular ne kadar bilinçli yapıyor hareketleri bilemiyorum ama Cristian hareketleri bilinçli yapıyor videodan izlediğime göre.

Ek: Bu da videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=-ET8Ngbf5d8

Ek 2: @petrol_fb12

"T" harfi ne ile ilgili o zaman?

Daha önce de dediğim gibi diğer futbolculardan çok gol sevincini Baroni bilinçli yapmış gibime geldi, Brezilya ile de ilgili olabilir ama "T" harfi ile ne ifade etmek istedi, kendisine sormak lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

bak beyler hiç bir yazışmayı okumadım ama bir fenerli olarak MEHMET TOPAL VE TOPUZLA bu iş yürümez !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Topal bugün iyiydi keşke izleseymişsin...

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    ulan bu Baroni'ye gitsin falan diyoruz da bu adam acayip etki etti oyuna girdikten sonra ilk defa bu kadar somut bir katkı yaptığını görüyorum.

Kesinlikle katılıyorum sana. Bence Baroni'nin gitmesi için dua eden renktaşlarımın sözlerini geri alıp bir daha düşünmesini isterim. Oyuna girdikten sonra takım kaleye dikine oynamaya ve biraz daha pas yapmaya çalıştı.

Bu arada Yobo gitti, gidicek diyoruz ama her maç 11 çıkıyor nasıl iş anlamadım... İnşallah Egemen geri döndüğünde Ersun hoca hiç düşünmeden formayı verir Egemen'e

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Topal bugün iyiydi keşke izleseymişsin...
    ben maçı izledim usta ön libero dediğin top çıkartır isabetli pas verir bende futbolcuyum ve önliberoyum top çıkarabildiğim için hırsım olduğu için ön liberoyum bileği sağlam olmayan topçu olamaz ama bu çıtkırıldı top çıkaramaz 1 tane şutu yok maç boyunca ki geçtim bitane top belki çıkarmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Şöyle bir şey de varmış; ne kadar doğru bilemem:

"Cristian Baroni, gol sevincini ve yaptığı işareti brezilya'da hastanede yatan yakın arkadaşı için yapmıştır."

Kaynak: Fenerist

https://tr-tr.facebook.com/photo.php...type=1&theater

Diğer futbolcuların o anlık bir sevinçle o hareketleri yaptığı belliydi ama Cristian Baroni bilerek yapmıştı o gol sevincini ve açıklamış durumu. Kısacası ortada bir yanlış anlaşılma var.

Biri de şöyle bir şey yapmış;

Last edited by Crazycat : 01.Ağustos.2013 at 02:34 Reason: Ek

En çok da Alan'ın golünden sonra çok sevinenlere üzüldüm 1-1'den sonra.

Nesil
    2006

Selçuk Şahin mackolik.com'da oyuna girmiş gözüküyor, hangi ara girdi oyuna ben kaçırmışım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu arada Fener' in ilk 11

volkan:31
    kadlec:28
    bruno alves:31
    yobo:32
    topuz:29
    mehmet topal:27
    emre :32
    alper:22
    meireles:30
    kuyt:33
    webo:32

Biraz yaşlı olmuş sanırım. Salzburg' un bu kadar diri gözükmesinin sebeplerinden biri de bu olabilir mi acaba ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Corpus

Kesinlikle Salburg adına sahada oynayan 14 oyuncu 10'u 25 yaşının altında.Buda onların daha cok koşmasını sağlıyor..

Bunu atlamışız.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Salzburg'un ne oynayacağını, o ekolun futbolunu bilen herkes az çok tahmin eder. Disiplin ve mücadele her zaman temel felsefe olarak bakılır, bizde ise son senelerde beceri ve yetenek ön plana çıkıyor çünkü belli bir sisteme sahip değiliz, sistemin adı yok, adı olmayan bir sistemde takım oyunu beklemek yanlış olur. Bugün maçın sonucunu etkileyecek olan Salzburg'un ne olduğu değil Fenerbahçe'nin ne oynayacağı olacak. Hazırlık maçlarında Caner, Bekir, Cristian tercihlerindeki baskınlığı ve geçen sezonki oyun düzeninin aynısını gördükten sonra biraz umutsuzluk yok değil içimde. Çünkü o oyun düzeni çok kopuk bir oyun düzeni eli yüzü düzgün her takım yener ve gider, bakmayın sezonun ikinci yarısındaki duruma, biraz futbol gazıyla az iteledik ancak o iteleme yine de ligde 10 puan fark yapmanın önünü alamadı evet Uefa Avrupa Liginde Yarı Final'e kadar yükseldik bu böyle oynayan bir takım için fevkalede bir durumdu ancak bunda oyuncuların aşırı isteği kadar biraz futbol şanslarının yanımızda olmasının da etkisi vardı (Bate, Plzen gibi rakiplerle eşleşmek, Kitlenen çoğu oyunda rakibin 10 kişi kalması, penaltılar kazanmamız vs) Umarım bugün de geçen sezon göze çarpan bu hakem şansları bizim yanımızda olur.

Ersun hocanın tercihleri bu maçta çok önemli umarım tercihleri kendi tercihleri olur, Başta İsmail Kartal gibi Kocaman döneminden kalan Antrenörlere kulak asarak oynayacaksa zaten geçen ve önceki sezonlardan farklı bir Fenerbahçe'yi görmeyeceğimizden şüphem yok.
    Kardeşim önünde saygıyla eğiliyor, başarılarının devamını diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maça iftar sonrası özledik futbolu diye gittik. 2 fenerbahçeli arkadaşla açık havada izledik. İzlerken arkadaşlara baya takıldım çünkü ilk yarı istatistiklernde şut sayısı 9-0'dı... maçın geniş özetini izlemenize gerek yok,kısa özeti: "1-1 Fenerbahçe fark attı" desek yeridir... Çünkü Salzburg'un 4-5 farkla galip geleceği,Fenerbahçe'nin patır patır döküldüğü bir maç oldu ama neyseki penaltıdan golü bulup avantajlı döndü Türkiye'ye...Yalnız Salzburg'un liginin başladığı gerçeğini de kenara atmayın. Bu maç 1 ay sonra olsa aynı şekilde oynanmaz... 2. maçta başarılar Fenerbahçe...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün gece futbol şansı sayesinde Fenerbahçe beraberlikle döndü. Başka bir açıklaması yok bence. Papaz her zaman pilav yer mi onu bilemeyiz ama bu maçtan gerekli dersler çıkarılırsa Kadıköy'de tur gelir.

Benim anlamadıgım mesela şöyle çıkmak çok mu zordu dun;
    Volkan
    Bekir(mehmet) yobo alves caner
    Meireles Emre
    Krasic kuyt Stoch
    Sow(webo)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alves bi ara isyan edecek diye korktum, ne geldiyse o cikardi defanstan.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Meireles yobo nun alicisi varsa satsa fener iyi eder meireles hic olmumlu bir pasi yoktu kadlec de bos bir transfer ve de m.topuzdan kimse kusura bakmasin g.g. yedek olmaz eger fener dünkü gibi oynarsa sansa penalti olmayabilir.yobo

Nesil
    2006

Dünkü Fenerbahçe'yi eleştirmek yersiz. İlk resmi maçımız.

Sow 2 hafta çalışıp o formayı direkt giyse takımda haksızlık olabilirdi. Takımda direkt ilk onbir oynayacak oyuncuların çoğu tatilden geç döndü. Sorun oradan kaynaklanıyor. Bu takımın biraz daha zamana ihtiyacı var 1-0 yeter felsefesinden 3-0 4-0 oynayan bir takım hürriyetine bürünmeye çalışıyoruz ki dün Sow Webo ikilisi olur olmaz maça hükmettik. Kadıköy'de çok farklı olur işler; ama bir sonraki turda çokda şanslı olmayabiliriz.

Bu arada Salzburg'un defansı çok ama çok kötü eğer ikinci maç biraz daha iyi işler yaparsak aynı pozisyonlara biz girer 5 atarız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Mane neymiş öyle yahu. Fm'de de biliyodum.
    Bu adam sene sonu bir takım kapacaktır Usain Bolt gibi maşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Salzburg'un çok kötü defansına karşı böyle oynadıysak vay halimize, iyi bir defans gelirse ne yaparız

Nesil
    2006

Bu arada dönen bir Volkan var umarım bu sezon boyunca devam eder. Ama keşke şu maçta bir avantaj elde etseydikte rövanşta Mert oynasa idi. Çünkü Volkan'ın cezası var. Mert içinde alıştırma olurdu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'de ciddi sorunlar var , bu turu geçse bile ki , Salzburg'un da geçme ihtimali hala var , bir daha ki tur maalesef , kesinlikle eleneceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri