-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soğuk ve sessiz bir kış akşamı...Dışarıda rüzgarın uğultusundan başka bir ses yoktu.Asistanım ile birlikte spor haberlerini izliyorduk.Haberleri izlerken yeniden futbola dönme isteğimde pekişiyordu...Asistanım Rafael'e "Bu aralar bildiğin boş koltuklar var mı?" diye sordum."Araştırırız patron" dedi. İçimde sanki yeni okula başlıyormuşum gibi bir his oluştu.Düşünsenize
"YENİDEN FUTBOLA BAŞLIYORUM!"
Bu işte pek tecrübeli sayılmazdım.Ama 2-3 takım yönetmiştim... Rafael'i elimizdeki sıcak çaylarımızı bitirdikten sonra uğurladım... Ve sonra yatağıma yattım...Bu soğuk günde duygularım içimi ısıtmıştı...
Zaman bir türlü geçmek bilmiyordu.Resmen hayat durmuştu..
"Neyse hemen yatayımda sabah çabucak gelsin..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sabah oldu.Saate baktım 11! Dün Rafael ile 9 da konuşuruz demiştik!
Telefonuma baktım.Açılmıyor.Kahretsin şarjı bitmiş!Hemen şarja taktım ve açtım.
27 CEVAPSIZ ARAMA MI ?!Bir de sesli mesaj göndermiş Rafael.
11.30'da "Bekaa Libanesisches Restaurant"'da bekliyorum demiş.Bu mesajları okurken saat 11.20 olmuş!Hemen üstümü giyinip yola koyuldum.Restaurant'a ulaştım...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Nasılsın Rafael?
+İyiyim hocam teşekkürler.Siz?
-Bende iyiyim sağol.Özür dilerim ya uyuya kalmışım.
+Önemli değil hocam.
-Ne oldu iş meselesi?
+Evet hocam.İngiltereden buldum birkaç tane iş.
-İngiltere mi ? Buradan olmazmıydı?
+Almanyada hiç iş yok hocam ya.
-Hmm anladım.Sen bana detayları mesajla gönderirsin.
+Tamam hocam.
-Ne yersin?
+Farketmez hocam siz ne alırsanız bende onu alırım.
-İki tane kahvaltı tabağı lütfen.
...Yemeğimi yerken ramazanda olduğumuz aklıma geldi.Ben bi lavaboya gidiyorum diyerek lavaboya tükürdüm.Orucu unuttukElin almanı nerden bilcek ramazanı.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.