Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kadir gecesi vesilesi ile dışardaydım yeni geldim birazdan oyuna girerim inş..Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar (:
    Sağolun hocam sizinde mübarek olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Sağolun hocam sizinde mübarek olsun
    Allah Razı olsun (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

15.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

16.Hafta

8.Tur

Öncelikle bir düzeltme yapmak istiyorum daha önceki fransa kupası maçında 5.tur demişim ama o 7.turmuş yanlış görmüşüm (: Ligde maalesf işler hiç iyi değil. Yükselme potasındayız fakat top oynayamıyoruz şansa yeniyoruz sahada rakipler tarafından ezilyoruz resmen.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dil sorunu mudur takım uyumunun halen &60larda seyrinden midir bilmiyorum ama Kone ve stoperler atarsa maç kazanıyoruz yoksa nanay. Devre arasına girmeden son 3 maçta 6-7 puan aralığında koparırsak çok güzel olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

enteresan bir lig oluyor. 14.nün bile çıkma şansı var

Çıkarsın merak etme Tekli forvet mi kullanıyosun ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    enteresan bir lig oluyor. 14.nün bile çıkma şansı var
    çok kolay mağlup oluyoruz hücum hattı oldukça formsuz ve geriye düşünce karşılık veremiyoruz. Öne geçince direk korumaya çalışıyorum 2. golü atmak aklımızdan geçmiyor artık
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Çıkarsın merak etme Tekli forvet mi kullanıyosun ?
    Merak etmemesi mi var form grafigimiz kalp grafigi gibi iniş li çıkışlı (: Çift forvet kullanıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

2-3 maç kaybedersek düşme potasına bile düşebiliriz o yüzden biraz dikkatli olmamız lazım hocam , ligde 16. hafta ama takım uyumu niye düşük bende hiç anlayamadım..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    2-3 maç kaybedersek düşme potasına bile düşebiliriz o yüzden biraz dikkatli olmamız lazım hocam , ligde 16. hafta ama takım uyumu niye düşük bende hiç anlayamadım..
    takımı komple yeniledik ondan sebep (: Birde 3 maç üst üste kazanamıyoruz moraller asansör gibi in-çık..dolayısıyla uyum gıdım gıdım artıyor..2-3 maç üst üste kazansak birde fark atsak direk tavan yapar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sıradaki maç çeteruks içerde yenmemiz gerek kolay maçlarda puan kaybetmezsek lö man ile el ele çıkarız diyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

sıradaki maç çeteruks içerde yenmemiz gerek kolay maçlarda puan kaybetmezsek lö man ile el ele çıkarız diyorum
    çeteruks maçını aldık 1-0 ama kıvrandık resmen adamlar dk 5 kırmızı yedi nerdeyse yneilecektim bu kadar kötü durumdayız (: kalan 2 maçıda oynayıp devreye girince paylaşmak istedim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Biraz geç oldu ama aklıam yein geldi. Ben Rangers'ta Robert Pires'i almıştım, senin veteranlar ordusuna da çok yakışır 38 yaşında falan ama canavar gibi oynuyor valla. Ben rotasyon olarak kullanıyorum ama fikstür çok sıkışık olmadığı sürece her hafta oynayabilir bence.

ekleme: Bu arada mevkisi OOS , yani senin taktik için gayet kilit bir rolde.

Forvetlerin iyiyse sorun orta sahanda demektir bence oraya bi el at benim de defansta bi sorunum var ama anlayamıyorum her maç paso 2 gol yiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çeteruks maçını aldık 1-0 ama kıvrandık resmen adamlar dk 5 kırmızı yedi nerdeyse yneilecektim bu kadar kötü durumdayız (: kalan 2 maçıda oynayıp devreye girince paylaşmak istedim.
    normaldir hocam fransa 2.ligi çok denk iyi takımlarda var öyle yabana atma. yenilmemeyi öğrendiğimiz takdirde ilk 3 de kesinlikle yer alırız. deplasmanda 1 puana yatsak içerde 3 puan kovaladıkmı olay biter diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

galiba fransa 2.liginde de puan barajı baya düşük bol bol puan kaybetme hakkın var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Biraz geç oldu ama aklıam yein geldi. Ben Rangers'ta Robert Pires'i almıştım, senin veteranlar ordusuna da çok yakışır 38 yaşında falan ama canavar gibi oynuyor valla. Ben rotasyon olarak kullanıyorum ama fikstür çok sıkışık olmadığı sürece her hafta oynayabilir bence.

ekleme: Bu arada mevkisi OOS , yani senin taktik için gayet kilit bir rolde.
    Devre arası özüme dönmeye çalışaca 2-3 genç katabilirsek iyi olucak veteranlarla bi yer ekadar gençleri alıp gekliştirmek lazım o bölgede yeste var ama yinede bakarım pirese eleman fransızca bilyor artısı olabilir (:
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Forvetlerin iyiyse sorun orta sahanda demektir bence oraya bi el at benim de defansta bi sorunum var ama anlayamıyorum her maç paso 2 gol yiyorum.
    Oyuncuarın teknik özelliklerinin iyi olması onları iyi yapmaz sahada yaptıkları mühim şuan bizi sırtlayan koneyi sene başı satacaktım mesela En büyük sorunumuz DİL oyuncular anlaşamıyor pek
    normaldir hocam fransa 2.ligi çok denk iyi takımlarda var öyle yabana atma. yenilmemeyi öğrendiğimiz takdirde ilk 3 de kesinlikle yer alırız. deplasmanda 1 puana yatsak içerde 3 puan kovaladıkmı olay biter diye düşünüyorum
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    galiba fransa 2.liginde de puan barajı baya düşük bol bol puan kaybetme hakkın var
    Baraj düşük değil sowkayın dediği gibi takımlar denk çempıyınşip gibi herkes herkesi iç dış farketmeksizin yeniyor kimse şu maçta 3 puan bizim diyemiyor

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

İyisin İyi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

ve böylece ligin ilk yarısını yükselme potasında bitirdik. İçten içe veteranlarımla yukarıyı zorlayacağımı düşünüyordum fakat bunca kayba rağmen yukarda olmamız beni şaşırttı monaco gibi ligin favoilerinin ise potada olmamasıda şaşırttı. Bu arada son maçta sakatlanan Del Horno 10 gün,Acevedo 2 hafta, Ogararu 7 hafta sahaladan uzak kalacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    İyisin İyi
    Devre arası transfer sezonu verimli geçerde daha iyi oluruz inş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 hafta önce mücadele veren 13-14 takım varken şimdi makas biraz daha açılmış gibi görünüyor. Angers liderlik için süpriz takım 2.devre düşer onlar nispeten havre ve istreste orta sıra takımları normalde. Le mans ve lens'ın gelebileceğini düşünüyorum sedan ve auxerre belki bi atak yapabilir angers 36 puanın avantajıyla ilk 3 te kendisine yer bulabilir kötüde devam etseler bile çıkarız biz çıkarız yakarız fransayı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3 hafta önce mücadele veren 13-14 takım varken şimdi makas biraz daha açılmış gibi görünüyor. Angers liderlik için süpriz takım 2.devre düşer onlar nispeten havre ve istreste orta sıra takımları normalde. Le mans ve lens'ın gelebileceğini düşünüyorum sedan ve auxerre belki bi atak yapabilir angers 36 puanın avantajıyla ilk 3 te kendisine yer bulabilir kötüde devam etseler bile çıkarız biz çıkarız yakarız fransayı
    inş 3. bile olsak mühim değil biz çıkalımda hangi takım atak yapar hangisi kontra mühim değil

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre arası transfer sezonunda özüme dönücem inş (: Sezon sonu veteranlarla yollar ayrılıyor çoğuyla 1 yıllık imzaladık. Taktik ve takım uyumunda şimdiye dek epey zorlandık lakin sezon sonu takım yine yenilenmek durumunda kalacak o yüzden iskelete 2-3 genç almayı planlıyorum. Umarım elimizden bikaç oyuncuyu güzel meblalara satabiliriz yada elimizdeki nakit 2-3 genç almaya yeter :F

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devre arası transfer sezonunda özüme dönücem inş (: Sezon sonu veteranlarla yollar ayrılıyor çoğuyla 1 yıllık imzaladık. Taktik ve takım uyumunda şimdiye dek epey zorlandık lakin sezon sonu takım yine yenilenmek durumunda kalacak o yüzden iskelete 2-3 genç almayı planlıyorum. Umarım elimizden bikaç oyuncuyu güzel meblalara satabiliriz yada elimizdeki nakit 2-3 genç almaya yeter :F
    bi iskandinavya seferide sen yaparsın artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bi iskandinavya seferide sen yaparsın artık
    Tüm seferler iptal. Çok pis moralim bozuldu şuan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bizim için transfer dönemi başladığı gibi bitti Listemdeki birçok kaliteli oyuncuya veda etmiş bulunuyorum. Planların hepsi kül oldu. Keşke diyorum transfer dönemi açılmadan oyuncuları alsaydım ama bilemezdim ki. Eldekileri satıp iyice para yapıp genç çekirgelerle önümüzdeki yıllara yatırım yapacaktık. Lakin olmadı. Umarım seneye listemdeki oyuncular satılmaz. Birbir zorlukla biriktirdiğim 1.5 milyon biranda kül oldu ciğerim yandı resmen. elden oyuncu satayım bari dedim ama transfer gelirinin %5ini veriyolar yeni %15 oldu yönetimle konuştum artırmayacaklarını bildirdiler. Bu durumda elimizdekiler kıymete bindi. Dedim bari asistandan kiralık raporu isteyim eksik mevkiiler için sonuç yine hüsran.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tüm bu gelişmelerden sonra sizlere üstad Orhan Veli'den bir şiir okumak isterim

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
    Mısralarımda;
    Dokunabilir misiniz,
    Göz yaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
    Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
    Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;
    Her şeyi söylemek mümkün;
    Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
    Anlatamıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tüm bu gelişmelerden sonra sizlere üstad Orhan Veli'den bir şiir okumak isterim

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
    Mısralarımda;
    Dokunabilir misiniz,
    Göz yaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
    Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
    Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;
    Her şeyi söylemek mümkün;
    Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
    Anlatamıyorum
    Desene benim Pires'e kaldın yine Neyse sen bir şekilde bununda üstesinden gelirsin. Bu arada stoper ve sağ bek oynayabilen Habib Beye işini görürse onuda alabiirsin. En azından sezon sonuna kadar idare eder. Gözlemciler yok diyor ama bence sakatlığa meyili var, ama yinede fena oyuncu değil.

Yahu lig bir türlü kopmamış,15.takım biraz toparlasa çok rahat potaya girecek.Son 3 maç çok iyi geçmiş,Angers 3 maçta 7 puana rağmen geçilmeyip,seni de yendiğine göre baya iyi.Angers çıkar.Umarım sen de.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Farkı yavaş yavaş açıyorsun transfer yapamamanda çok üzücü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üst taraf hafif hafif farkı açıyor gibi.İnşallah bir üst ligdeyiz sezon sonunda.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri