15.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
16.Hafta
8.Tur
Öncelikle bir düzeltme yapmak istiyorum daha önceki fransa kupası maçında 5.tur demişim ama o 7.turmuş yanlış görmüşüm (: Ligde maalesf işler hiç iyi değil. Yükselme potasındayız fakat top oynayamıyoruz şansa yeniyoruz sahada rakipler tarafından ezilyoruz resmen.
Dil sorunu mudur takım uyumunun halen &60larda seyrinden midir bilmiyorum ama Kone ve stoperler atarsa maç kazanıyoruz yoksa nanay. Devre arasına girmeden son 3 maçta 6-7 puan aralığında koparırsak çok güzel olucak.
enteresan bir lig oluyor. 14.nün bile çıkma şansı var![]()
Çıkarsın merak etmeTekli forvet mi kullanıyosun ?
çok kolay mağlup oluyoruz hücum hattı oldukça formsuz ve geriye düşünce karşılık veremiyoruz. Öne geçince direk korumaya çalışıyorum 2. golü atmak aklımızdan geçmiyor artık
Merak etmemesi mi var form grafigimiz kalp grafigi gibi iniş li çıkışlı (: Çift forvet kullanıyorum
2-3 maç kaybedersek düşme potasına bile düşebiliriz o yüzden biraz dikkatli olmamız lazım hocam , ligde 16. hafta ama takım uyumu niye düşük bende hiç anlayamadım..![]()
sıradaki maç çeteruksiçerde yenmemiz gerek kolay maçlarda puan kaybetmezsek lö man ile el ele çıkarız diyorum
![]()
Biraz geç oldu ama aklıam yein geldi. Ben Rangers'ta Robert Pires'i almıştım, senin veteranlar ordusuna da çok yakışır38 yaşında falan ama canavar gibi oynuyor valla. Ben rotasyon olarak kullanıyorum ama fikstür çok sıkışık olmadığı sürece her hafta oynayabilir bence.
ekleme: Bu arada mevkisi OOS , yani senin taktik için gayet kilit bir rolde.
Forvetlerin iyiyse sorun orta sahanda demektir bence oraya bi el at benim de defansta bi sorunum var ama anlayamıyorum her maç paso 2 gol yiyorum.
galiba fransa 2.liginde de puan barajı baya düşük bol bol puan kaybetme hakkın var![]()
Devre arası özüme dönmeye çalışaca 2-3 genç katabilirsek iyi olucak veteranlarla bi yer ekadar gençleri alıp gekliştirmek lazım o bölgede yeste var ama yinede bakarım pirese eleman fransızca bilyor artısı olabilir (:
Oyuncuarın teknik özelliklerinin iyi olması onları iyi yapmaz sahada yaptıkları mühim şuan bizi sırtlayan koneyi sene başı satacaktım meselaEn büyük sorunumuz DİL oyuncular anlaşamıyor pek
Baraj düşük değil sowkayın dediği gibi takımlar denk çempıyınşip gibi herkes herkesi iç dış farketmeksizin yeniyor kimse şu maçta 3 puan bizim diyemiyor![]()
İyisin İyi
17.Hafta
18.Hafta
19.Hafta
ve böylece ligin ilk yarısını yükselme potasında bitirdik. İçten içe veteranlarımla yukarıyı zorlayacağımı düşünüyordum fakat bunca kayba rağmen yukarda olmamız beni şaşırttı monaco gibi ligin favoilerinin ise potada olmamasıda şaşırttı. Bu arada son maçta sakatlanan Del Horno 10 gün,Acevedo 2 hafta, Ogararu 7 hafta sahaladan uzak kalacak
3 hafta önce mücadele veren 13-14 takım varken şimdi makas biraz daha açılmış gibi görünüyor. Angers liderlik için süpriz takım 2.devre düşer onlar nispeten havre ve istreste orta sıra takımları normalde. Le mans ve lens'ın gelebileceğini düşünüyorum sedan ve auxerre belki bi atak yapabilir angers 36 puanın avantajıyla ilk 3 te kendisine yer bulabilir kötüde devam etseler bile çıkarız biz çıkarız yakarız fransayı![]()
Devre arası transfer sezonunda özüme dönücem inş (: Sezon sonu veteranlarla yollar ayrılıyor çoğuyla 1 yıllık imzaladık. Taktik ve takım uyumunda şimdiye dek epey zorlandık lakin sezon sonu takım yine yenilenmek durumunda kalacak o yüzden iskelete 2-3 genç almayı planlıyorum. Umarım elimizden bikaç oyuncuyu güzel meblalara satabiliriz yada elimizdeki nakit 2-3 genç almaya yeter :F
Bizim için transfer dönemi başladığı gibi bittiListemdeki birçok kaliteli oyuncuya veda etmiş bulunuyorum. Planların hepsi kül oldu. Keşke diyorum transfer dönemi açılmadan oyuncuları alsaydım ama bilemezdim ki. Eldekileri satıp iyice para yapıp genç çekirgelerle önümüzdeki yıllara yatırım yapacaktık. Lakin olmadı. Umarım seneye listemdeki oyuncular satılmaz. Birbir zorlukla biriktirdiğim 1.5 milyon biranda kül oldu ciğerim yandı resmen. elden oyuncu satayım bari dedim ama transfer gelirinin %5ini veriyolar yeni %15 oldu yönetimle konuştum artırmayacaklarını bildirdiler. Bu durumda elimizdekiler kıymete bindi. Dedim bari asistandan kiralık raporu isteyim eksik mevkiiler için sonuç yine hüsran.
Tüm bu gelişmelerden sonra sizlere üstad Orhan Veli'den bir şiir okumak isterim
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum
Desene benim Pires'e kaldın yineNeyse sen bir şekilde bununda üstesinden gelirsin. Bu arada stoper ve sağ bek oynayabilen Habib Beye işini görürse onuda alabiirsin. En azından sezon sonuna kadar idare eder. Gözlemciler yok diyor ama bence sakatlığa meyili var, ama yinede fena oyuncu değil.
Yahu lig bir türlü kopmamış,15.takım biraz toparlasa çok rahat potaya girecek.Son 3 maç çok iyi geçmiş,Angers 3 maçta 7 puana rağmen geçilmeyip,seni de yendiğine göre baya iyi.Angers çıkar.Umarım sen de.
Farkı yavaş yavaş açıyorsun transfer yapamamanda çok üzücü
Üst taraf hafif hafif farkı açıyor gibi.İnşallah bir üst ligdeyiz sezon sonunda.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.