Kukesiiyi oldu bu
Kukesiiyi oldu bu
Ts en kolay takımı çekti heralde.
En dusuk puanli takimi sectikbukadar bal olmaz
Kukesi vikipedi'de bile cıkmıyor.![]()
BJK'nin rakip tehlikeli.![]()
Hadi geçmiş ola. Arsenal'ın hata yapacağını sanmam. Fenerbahçe çekilebilecek en zor takımı çekti. Bu arada PSV'de Milan'ı çekmiş
Trabzonspor her iki maçı da kazanır. Biz Tromso'yu eleriz diye düşünüyorum ama ikinci maç öncesi CAS'tan olumsuz bir karar çıkarsa ikinci maçı yapmadan eleneceğiz sanırım.
Kukesi
KUKESI mac istatislikleri
Bi onceki turda sans yuzlerine gulmus. Deplasmandaki macta kaleyi bulan sutlari bile yok.
UEFA'nın elbette kuralarda ayarladığımı bir sistemi var... Bunu inkar edemez kimse. Ancak öyle ya da böyle kim gelirse gelsin geçmemiz lazım...
Şimdide elendiğimizi görmek zor değil. Arsenal ve İngiliz takımları bizim takımlara ters gelen, oyunu hızlı oynayan takımlar. Bunlar 2 maçlı sistemde elemek çok zor.
Salzburg maçlarında gördüğümüz gibi tempolu oyun oynayamıyoruz. Arsenal elbette zor bir rakip, gelip burayı trolleyenleri, youtube linkleri falan atanları anlamıyorum. Bu sene bir hazırlık maçında karşılaşsak yenerdik belki de. Ama bu bir eleme maçı, Şampiyonlar Ligi öncesi son adım.
Arsenal en zor olanıydı, bu noktadan sonra tek yapacağımız Salzburg maçlarındaki rezil oyunu azıcık olsa da düzeltmek, belki o zaman şansımız olabilir.
Beşiktaş'ın Tromso karşıosında zorlanacağını düşünüyorum, 2. Tromso faciası bile olabilir. Trabzon rahat geçecektir, en tecrübesiz takımı seçtiler.
Bursaspor da keşke bugün kura çekiminde olsaydı, transferlerini Şampiyonlar Ligine göre yapan ve hakkının ŞL olduğunu öne süren bir takıma bu yakışmadı.
En zor rakip Arsenal geldi, zor bir eşleşme. Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor, ama imkansız değil. Zaten Şampiyonlar Liginde başarılı olmak, kendini göstermek istiyorsan Arsenal gibi bir takımı elemen lazım.
Trabzonspor ve bizim rakibimiz kolay ancak oynamadan hiçbir tur geçilmiyor, dün örneğini gördük. Bu takımları eleyemezsek zaten Avrupa Liginde işimiz ne ? Temsilcilerimize başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
Elenmemiz durumunda Avrupa Ligi'n katılıp katılmayacağımız belli mi acaba, Avrupa'da devam edebilmemiz lazım.
Teselli ikramiyesi olacak o da. Kiğılı felan daha şimdiden %51 felan demeye başlamış. Güvendiği birşeyler vardır ki böyle iddialı konuşuyor. Biz bilmiyoruz tabi neye güvenerek böyle iddialı bir söylemde bulunduğunu...
Arsenal taraftar forumlarında bizi zor bir rakip olarak görüyorlar. En zor rakip olduğunu söyleyen de çok. Sadece bizim aşağılık kompleksimiz yokmuşBirde şöyle bir yorum varki bitirdi beni
Revenge for giving us Santos.
Evet İngiliz basınıda temkinli. Neyse maç vaktine kadar bunun keyfini çıkarabiliriz bari![]()
Sociedad Geçen senki teknik direktörü "FRANSIZ" bir tek adamdı.Rennes takıma gitti.
Bu sene "O GEÇEN SENEKİ "TİK TAK" PASA DAYALI GÖZ HOŞ GELEN" oyunu oynarlar mı ? Soru işareti o..
Bizim takıma gelince bizim takımın ayakları cok kaliteli.Bakalım Ersun hoca ne kadar etkiliyicek.Takımımızda.7 tane oyuncu banko avrupa her kulubunda cok rahat oynar.Tabi bu biraz da taktik.
Gelecekten gelen alıntı @spy94 Saygılar![]()
Ne egom var ne kompleksim.Sadece halen bu fenerbahce düşmanlığını anlayamadım gitti.Sanki 30 yıldır hiç bir takım yapmamaış gibi.Sanki 2007'de külüp başkanları otel'den cıkıp "GALATASARAY" şampiyon olacak dememiş gibi.
Malatya maçında teşvik verilmemiş gibi.İstanbulspor maçında 90 + 6 Sırf galatasay gol atsın diye maç uzatılmamış gibi..
Kocaelispor maçında son dakikasın da hakem penaltıyı hediye etmemiş gibi ?
Denizlispor başkanın "DENİZLİ LİGDEN DÜŞERSE LİGDE ELİ ÇANTALI GEZEN ADAMLARI AÇIKLARIM" dememiş gibi.
GS spor kulubu "DENİZLİSPOR MAÇINDA KAYIP 1MİLYON DOLAR DAVASINDA BASKIN YEMEMİŞ GİBİ"..
Sen ne diye bizden anıt kanıt istiyorsun.O zaman bana bunların anıt kanıt sun bende sana o maçın anıt ve kanıtı sunarım...
Hatta ben sana daha yaralı bilgi veriyim..perşemnin gelişi çarşambadan belliymiş meğer (!)
16.04.2011 Ankaragücü 5 - 3 Bucaspor
24.04.2011 Bucaspor 3 - 5 Fenerbahçe
ne tesadüf ki iki maçın ilk yarsınıda "BUCASPOR 2-1 ÖNDE KAPAMIŞ"..
Bir şeyler bir şeyler
Tamam gelsin bakalım![]()
Last edited by petrol_fb12 : 09.Ağustos.2013 at 18:21
@petrol
Ankaragücü'nü kimse izlememiş hala. Bana orda ciddi bi antikanıt sunan olmadı.
Bu arada koyduğum video inanmışlığı gösterdiği için koydum. Provokatör diyen muhtemelen espri yapmış. Sizde aşşağılk kompleksi varsa ben napam?
Petrol bana somut video delil falan ver dikkate alam seni.
Siz değilmiydinz Salzburg bilmem kaç maçtır yenilmiyormuş çünkü fenerler oynamadılar Yada Lazio falan. E arsenal da 16 yıldır gruplara kalıyomuş çünkü dha önce elemelerde Fenerle karşılaşmamışlar. Ben yukarıdaki aha elendik diyenleri falan eleştirdim. Arsenal facebook sayfasında sizin hakkınızda yazılanları okusun İngilizcesi olanlar. Tur ortada.
Bizim korkumuz geçen turdaki oyunun Arsenal karşısındada sürme ihtimalinin olması. İngiliz takımları özellikle büyük takımları çok ters geliyor. Birde formsuz olunca hızlı ayakları olan bu takımlara karşı karamsar oluyorsunuz haliyle...
Trabzon ve Beşiktaş güle oynaya çıkar kesinlikle yani Tromsö bitmiş tükenmiş bir takım artık.Fenerbahçe'nin de elendi diye bakmayalım deplasmandaki iyi bir sonuç Kadıköy'de her şey farklı olabilir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
aslinda eleme sansimiz var ama bu defansla zor.. volkan gününde olursa penaltilarla felan eleriz.
Baktığımız zaman Galatasaray ve Fenerbahçe'nin(Ya ŞL ya AL) gruplarda olmaları kesinleşti.Trabzonspor'un da kesin eleyeceğini düşünürsek 5 takımdan 3 tane gruplara kalması iyidir,Beşiktaş'ın da tur atlama şansı çok yüksek olduğuna göre,sanırım ilk kez 4 tane Türk takımı aynı sezon içinde gruplara kalmış olacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
F.Bahçe olabilecek en zor, Trabzon ise, en kolay kurayı çekti. Bizim çektiğimiz kura da, eleyebileceğimiz tarzda. Bu eşleşmeyi görünce, aklıma Tromsö faciası geldi. Biz de, böyle bir kaza yaşamayız umarım.