1 ile 30 arası toplam 567 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK | 21 Kupa | 7.Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Arkadaş bu kariyerlere bakınca benim gözlerim yuvadan çıkıyor.

122 Milyon bir transfer döneminde nasıl harcar yahu bir insan

Aldığın adamlara da bakıyorum, bu kadar edecek oyuncular değil. Hiç mi pazarlıkla uğraşmıyosun anlamadım ki direk herkese 10 Milyondan mı açıyosun kapıyı

Ben 500 bin için adam almıyorum, adamlar 122 Milyon harcıyor. Gelir varsa tebrikler valla da gerçekçiliğini kaybediyor böyle olunca kariyer.

Emenike'yi de 5 Milyona satacağına satmasaydın daha iyiydi.
    Ben de pazarlık yapmayı sevmiyorum en fazla 2-3 milyon oynarım Gerisini taksite baglıyorum zaten iyi oyuncu başarı demek başarı demek para demek o yüzden hiç bi sıkıntı olmuyor bi şekilde yeri doluyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Ben de pazarlık yapmayı sevmiyorum en fazla 2-3 milyon oynarım Gerisini taksite baglıyorum zaten iyi oyuncu başarı demek başarı demek para demek o yüzden hiç bi sıkıntı olmuyor bi şekilde yeri doluyor
    Tamam da gerçekçilik diye bir şey var.

Önüne para hazır konuyor, senin tek işlevin adam almak olmamalı en ucuza en iyisini almak olmalı.

En azından benim öyle.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Önüne para hazır konuyor, senin tek işlevin adam almak olmamalı en ucuza en iyisini almak olmalı.

En azından benim öyle.
    Senin yaptıgın oyunu zorlaştırmak oluyor Para varsa sonuna kadar kullanırım hiç çekinmem

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

En azından benim öyle.
    Bence de alınacaksa en iyisi alınmalı ve en çok kar getirecek olanı alınmalı
    Parayı harcamak en kolay iş onu herkes yapıyor ama sonuçta Burak da 2 sezon ligi aldı ilk sezon UEFA aldı yani başarılı ama para harcama işini birazcık abartıyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

En azından benim öyle.

Forumda hepimizin yorum yapma , görüş bildirme gibi hakları var ama kimse kimsenin oyun zevkine karışmasın lütfen , herkes istediği transfer politikasını izleyebilir

Bende çok para harcamışsın Emenike bedavaya gitmiş gibi cümleler kurdum ama ucuz adam almalısın deyip oyun felsefesine karışmadım..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Forumda hepimizin yorum yapma , görüş bildirme gibi hakları var ama kimse kimsenin oyun zevkine karışmasın lütfen , herkes istediği transfer politikasını izleyebilir

Bende çok para harcamışsın Emenike bedavaya gitmiş gibi cümleler kurdum ama ucuz adam almalısın deyip oyun felsefesine karışmadım..
    Dostum ben onu Burak'a mı yazmışım bi bak istersen.

Kendi felsefemi yazdım sadece oraya altına da benim öyle yazmıştım

Ayrıca ben öyle yazmış olsam bile Burak yapacak diye bir şey yok. Fikir vermekten başka bir şey değildir o yazı, hemen dediğini yapmalıyım ! diyerek atlayacak hali yok ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Bu oyun zevkine karışmak değil de bir nevi oyun anlayışını yönlendirmek olmalı illa bir ad konacaksa.Onun dışında arkadaş doğru söylemiş çılgın atan Emenike ucuza gitmiş yani doğruya doğru ama biz sadece fikir sunuyoruz.

Ucuz adam al demiyoruz sadece yerliler çok pahalı olmuş ve hepsini neden 1 sezonda toplama uğraşı duymuş onu merak ettim.

Mesaj Yetkileri