1 ile 30 arası toplam 567 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK | 21 Kupa | 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle aşağıda bir arkadaş beni de kapsayan yorum yapmış.

Bu adam burada kariyerini açtıysa ben olumlu - olumsuz yorumumu yaparım. Burak da beni tanır zaten, isterse 300 Milyon harcasın tabii ki banane.

Ancak ben yorumumu özgür bir şekilde yaparım, cevap verme gereği duydum ancak ben cevabımı forum da olduğumu unutmadan ona göre bir üslup ile yaptım, o her ne kadar aynısını yapmasa da.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle aşağıda bir arkadaş beni de kapsayan yorum yapmış.

Bu adam burada kariyerini açtıysa ben olumlu - olumsuz yorumumu yaparım. Burak da beni tanır zaten, isterse 300 Milyon harcasın tabii ki banane.

Ancak ben yorumumu özgür bir şekilde yaparım, cevap verme gereği duydum ancak ben cevabımı forum da olduğumu unutmadan ona göre bir üslup ile yaptım, o her ne kadar aynısını yapmasa da.
    Hocam Ben zaten belirttiğim gibi dostluk veya takılma amaçlı yapılan yorumlar için bir şey demiyorum Burak da belirttiği gibi başka şeyleri ima etmeye çalışanlar da var Belki ağır bir yazı yazmış olabilirim ancak bugünlerde öncelikle Ada ortak kariyerde şimdi burada bazı olumsuz olaylar olduğu için Buraka devam etmesi için teşvik amaçlı yazdım yanlış anlaşılmasın

Mesaj Yetkileri