1 ile 30 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Hybrid View

oyuncuların sözleşmelerinde istedikleri ücret çok abartı geliyor bana. yılda 1 milyon euro kazanan bir oyuncu yeni sözleşmede 4-7 milyon euro istiyebiliyor.. Bahsettiğim oyuncularda kerim frei, semih kaya falan. GS ile kariyer yapan arkadaşlar 3. sezondan sonra bu sorunla benim gibi karşılaşmışlardır
    1. sezonun sonunda oyunculara ödenen miktar yıllık 45 milyon euro civarıyken bu miktar sırf kadrodaki oyuncuların uçuk sözleşme istemeleri yüzünden 80 milyon euro lara kadar çıkabiliyor Takımı uefa sıralamasında 9. yaptım 5. sezonun sonunda belki bundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ama yinede bu kadar çok etki etmesi ne bileyim enteresan geliyor.

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    oyuncuların sözleşmelerinde istedikleri ücret çok abartı geliyor bana. yılda 1 milyon euro kazanan bir oyuncu yeni sözleşmede 4-7 milyon euro istiyebiliyor.. Bahsettiğim oyuncularda kerim frei, semih kaya falan. GS ile kariyer yapan arkadaşlar 3. sezondan sonra bu sorunla benim gibi karşılaşmışlardır
    1. sezonun sonunda oyunculara ödenen miktar yıllık 45 milyon euro civarıyken bu miktar sırf kadrodaki oyuncuların uçuk sözleşme istemeleri yüzünden 80 milyon euro lara kadar çıkabiliyor Takımı uefa sıralamasında 9. yaptım 5. sezonun sonunda belki bundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ama yinede bu kadar çok etki etmesi ne bileyim enteresan geliyor.

Bu sorunu çözmenin yolu var.Eğer senin tavan fiyatın 4-5 milyon civarıysa yeni sözleşme imzalarken bunu isteyebiliyorlar ama tavan fiyatın 2 milyonsa 2 milyondan fazla isteyen pek çıkmıyor.

Aynı sorun doğal olarak Fenerbahçe'de de var.Bir oyunumda Alexis Sanchez,Antonio Valencia gibi yıldızlar vardı kadromda ve 5 milyon civarı maaş alıyorlardı 3. senemde Salih 4 milyon maaş istedi.Fakat bir başka kariyerimde öyle yüksek maaşlı oyuncularla sözleşme imzalamadım 2.5 milyon filandı en yüksek verdiğim maaş daha gelişmiş olmasına ve daha iyi performans vermesine rağmen Salih'in istediği maaş 1.5 civarındaydı.Her şey senin elinde maaş konusunda oyunla ilgili bir sıkıntı yok.

bu açıdan hiç düşünmemiştim. takımda fazla maaş alan oyuncu varsa buda kıskanıyor herhalde yıldızları elimde tutmak için mecbur yüksek paralar vermek zorunda kalıyorum

Bu arada tavan fiyattan kastın yönetimin en fazla izin verdiği yıllık maaş miktarımı? eğer oysa bunun önüne geçemeyizki kulüp gittikçe gelişiyor ve doğal olarak bu miktarlar artıyor
    Last edited by Lordinas : 20.Ağustos.2013 at 14:36

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu açıdan hiç düşünmemiştim. takımda fazla maaş alan oyuncu varsa buda kıskanıyor herhalde yıldızları elimde tutmak için mecbur yüksek paralar vermek zorunda kalıyorum

Bu arada tavan fiyattan kastın yönetimin en fazla izin verdiği yıllık maaş miktarımı? eğer oysa bunun önüne geçemeyizki kulüp gittikçe gelişiyor ve doğal olarak bu miktarlar artıyor
    Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebileceğin bir rehber mevcut.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110303
    Sentugo.

Yok tavan fiyattan kastım senin bir oyuncuya verdiğin en yüksek ücret.Bu şekilde Beşiktaş'la 5. sezonun başında 3 kere şampiyon olmuş takıma verdiğim komik ücretler aşağıda.Maaş konusunu ayarlamak için zaten oyun cebimden çıkmıyor ya düşüncesiyle değil gerçek hayatmış gibi düşünerek ele almak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Yok tavan fiyattan kastım senin bir oyuncuya verdiğin en yüksek ücret.Bu şekilde Beşiktaş'la 5. sezonun başında 3 kere şampiyon olmuş takıma verdiğim komik ücretler aşağıda.Maaş konusunu ayarlamak için zaten oyun cebimden çıkmıyor ya düşüncesiyle değil gerçek hayatmış gibi düşünerek ele almak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor

takımda wellington nem var 5.7 milyon alıyor yıllık tolga ciğerci de 6.5 milyon alıyor yıllık bunların dışında hepsi 2-4 milyon arası aldıkları ücret. şimdi yeni kariyer açasım geldi çünkü kimseyi alamıyorum desem yeridir çok para istedikleri için

Mesaj Yetkileri