Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Aslında tek space değil.Transferin son gününde saat saat ilerliyor zaman.Eğer sen bir oyuncuya teklif yapmışsan yada oyuncuna teklif yapılmışsa her saat başı açılıyor oyun ama boş geçirmişsen bir anda 3-4 saat gittiği oluyor.
    sonuç olarak düzeltilmesi gereken karmaşık bir olay..

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    sonuç olarak düzeltilmesi gereken karmaşık bir olay..
    Yalnız baktığıma göre eğer transferin son günüyse sen son gün kervanına katılmamışsın, böyle olması normal.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Türkiye'deki mağazalara ne zaman girer oyun acaba ön sipariş için

Hadi hayırlı olsun diyelim. Bende bekleyeceğim sanırım ilk yorumları gördükten sonra satın alırım oyunu muhtemelen. 3d oynuyorum bende ama cidden çok garip oluyor 3d ile kapsamlı izliyim o maçta gol atmam çok zor ama direk maçı spikere alayım hemen takım gol atıyor=)

Resmi Real Time Editor'ü açıkladı Miles Jacobson. Normal Editor gibi ücretsiz değil ama... ve sadece FM için FMC için yok.

'Captains can be asked to determine the mood/togetherness of the dressing room to help you know when you should have a team meeting #FM14info'

'Takımın soyunma odasındaki ruh halinin/birlikteliğinin nasıl olduğunu kaptana sorabileceksiniz bu sayede ne zaman takım toplantısı yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz.'

Güzel bir yenilik gerçekçilği ve oyuncu etkileşimi artmış.
    Last edited by manager725 : 19.Ağustos.2013 at 19:04

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Umarım özellikle doğu Avrupa Liglerinde her oyunu açtığımızda oyuncu özellikleri, boyu v.b. değişmez. Bir de bu liglerde cesaret ve hız özelliklerini nedense çok düşük yapıyorlar...(Sırbistan ve Slovenya özellikle)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Umarım saçma sapan transfer ve sözleşme yenilemeyi değiştirmişlerdir. Örneğin benim takımımda olan oyuncu için ben 40 milyon istiyorum vazgeçiyorlar, ben istifa ettikten sonra adamı 50 milyona alıyorlar. Ben takımın başındayken oyuncu yıllık 3-4 milyona bile razı olmuyorken ben istifa ettikten sonra 1,5 milyona sözleşme yeniliyor. Transfer ve ücret konusunda gerçeklilşe yakından bile alakası yok.

Aynı zamanda genç oyuncuların tekrar satın alınabilmeleri gerekiyor. Adam 15 yaşında, kulübün değeri toplamda 5-10 milyon arasında ama o yaştaki oyuncuyu 10 milyona satmıyorlar. Lan o paraya kulüp alınıyor...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Beklediğim özellik "bulut kayıt" gelmiş sonunda, hem masaüstü hem laptoptan oynayabilirim artık.

oyuncuların sözleşmelerinde istedikleri ücret çok abartı geliyor bana. yılda 1 milyon euro kazanan bir oyuncu yeni sözleşmede 4-7 milyon euro istiyebiliyor.. Bahsettiğim oyuncularda kerim frei, semih kaya falan. GS ile kariyer yapan arkadaşlar 3. sezondan sonra bu sorunla benim gibi karşılaşmışlardır
    1. sezonun sonunda oyunculara ödenen miktar yıllık 45 milyon euro civarıyken bu miktar sırf kadrodaki oyuncuların uçuk sözleşme istemeleri yüzünden 80 milyon euro lara kadar çıkabiliyor Takımı uefa sıralamasında 9. yaptım 5. sezonun sonunda belki bundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ama yinede bu kadar çok etki etmesi ne bileyim enteresan geliyor.

oyuncuların sözleşmelerinde istedikleri ücret çok abartı geliyor bana. yılda 1 milyon euro kazanan bir oyuncu yeni sözleşmede 4-7 milyon euro istiyebiliyor.. Bahsettiğim oyuncularda kerim frei, semih kaya falan. GS ile kariyer yapan arkadaşlar 3. sezondan sonra bu sorunla benim gibi karşılaşmışlardır
    1. sezonun sonunda oyunculara ödenen miktar yıllık 45 milyon euro civarıyken bu miktar sırf kadrodaki oyuncuların uçuk sözleşme istemeleri yüzünden 80 milyon euro lara kadar çıkabiliyor Takımı uefa sıralamasında 9. yaptım 5. sezonun sonunda belki bundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ama yinede bu kadar çok etki etmesi ne bileyim enteresan geliyor.

Bu sorunu çözmenin yolu var.Eğer senin tavan fiyatın 4-5 milyon civarıysa yeni sözleşme imzalarken bunu isteyebiliyorlar ama tavan fiyatın 2 milyonsa 2 milyondan fazla isteyen pek çıkmıyor.

Aynı sorun doğal olarak Fenerbahçe'de de var.Bir oyunumda Alexis Sanchez,Antonio Valencia gibi yıldızlar vardı kadromda ve 5 milyon civarı maaş alıyorlardı 3. senemde Salih 4 milyon maaş istedi.Fakat bir başka kariyerimde öyle yüksek maaşlı oyuncularla sözleşme imzalamadım 2.5 milyon filandı en yüksek verdiğim maaş daha gelişmiş olmasına ve daha iyi performans vermesine rağmen Salih'in istediği maaş 1.5 civarındaydı.Her şey senin elinde maaş konusunda oyunla ilgili bir sıkıntı yok.

bu açıdan hiç düşünmemiştim. takımda fazla maaş alan oyuncu varsa buda kıskanıyor herhalde yıldızları elimde tutmak için mecbur yüksek paralar vermek zorunda kalıyorum

Bu arada tavan fiyattan kastın yönetimin en fazla izin verdiği yıllık maaş miktarımı? eğer oysa bunun önüne geçemeyizki kulüp gittikçe gelişiyor ve doğal olarak bu miktarlar artıyor
    Last edited by Lordinas : 20.Ağustos.2013 at 14:36

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu açıdan hiç düşünmemiştim. takımda fazla maaş alan oyuncu varsa buda kıskanıyor herhalde yıldızları elimde tutmak için mecbur yüksek paralar vermek zorunda kalıyorum

Bu arada tavan fiyattan kastın yönetimin en fazla izin verdiği yıllık maaş miktarımı? eğer oysa bunun önüne geçemeyizki kulüp gittikçe gelişiyor ve doğal olarak bu miktarlar artıyor
    Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebileceğin bir rehber mevcut.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110303
    Sentugo.

Yok tavan fiyattan kastım senin bir oyuncuya verdiğin en yüksek ücret.Bu şekilde Beşiktaş'la 5. sezonun başında 3 kere şampiyon olmuş takıma verdiğim komik ücretler aşağıda.Maaş konusunu ayarlamak için zaten oyun cebimden çıkmıyor ya düşüncesiyle değil gerçek hayatmış gibi düşünerek ele almak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazı yenilikler...

Bazı Avrupa maçlarını daha büyük stadyumda oynamayı talep edebileceksiniz.

Bir oyuncuyu istenmeyenler listesine koyarken değerini belirlemek için bir popup belirecek.

TV gelirleri geliştirildi.

Takım seçimi ekranında takımın son yıllarda ligdeki sıralaması yer alacak.

Takım kaptanlarından bir takım konuşması öncesi soyunma odasının ruh halini ve birlikteliğini değiştirmesi istenebilecek.

Sezon öncesi tura çıkmak forma satışını artıracak.

Takım kaptanlarından kişisel sorun yaşayan oyunculara yardım etmesi istenebilecek.

Futbol Direktörü başarısızlıkla sonuçlanan bir oyuncu satışı için fiyat indirimi yapmanızı talep edebilir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bazı yenilikler...

Bazı Avrupa maçlarını daha büyük stadyumda oynamayı talep edebileceksiniz.

Bir oyuncuyu istenmeyenler listesine koyarken değerini belirlemek için bir popup belirecek.

TV gelirleri geliştirildi.

Takım seçimi ekranında takımın son yıllarda ligdeki sıralaması yer alacak.

Takım kaptanlarından bir takım konuşması öncesi soyunma odasının ruh halini ve birlikteliğini değiştirmesi istenebilecek.

Sezon öncesi tura çıkmak forma satışını artıracak.

Takım kaptanlarından kişisel sorun yaşayan oyunculara yardım etmesi istenebilecek.

Futbol Direktörü başarısızlıkla sonuçlanan bir oyuncu satışı için fiyat indirimi yapmanızı talep edebilir.
    Peki Türkiye liginde tüm maçlar tv'de yayınlanacak mı artık biliyorsunuz bi kaç senedir yayınlanmayan maç yok ligmizde ki ben oyunda 3 büyüklerin bile maçlarının yayınlanmadığını gördüm böyle bişey oldu mu onu bile hatırlamıyorum belki 80lerde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

*Takıma gelecekte katılması için anlaşmaya varılan oyuncuların sözleşme detayları görüntülenebilecek.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Yok tavan fiyattan kastım senin bir oyuncuya verdiğin en yüksek ücret.Bu şekilde Beşiktaş'la 5. sezonun başında 3 kere şampiyon olmuş takıma verdiğim komik ücretler aşağıda.Maaş konusunu ayarlamak için zaten oyun cebimden çıkmıyor ya düşüncesiyle değil gerçek hayatmış gibi düşünerek ele almak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor

takımda wellington nem var 5.7 milyon alıyor yıllık tolga ciğerci de 6.5 milyon alıyor yıllık bunların dışında hepsi 2-4 milyon arası aldıkları ücret. şimdi yeni kariyer açasım geldi çünkü kimseyi alamıyorum desem yeridir çok para istedikleri için

-Bir futbolcudan temsilcisini kovmasını isteyebileceksiniz.

-Kasım ayına MLS Waier Draft'ı eklendi.
    Last edited by manager725 : 20.Ağustos.2013 at 19:51

FM14 SEGA'nın sitesinde 29 Avro'ya (78 TL) düştü. (50 Avro'ydu)

Şimdi gördüm Steam'de de 39 Dolar (75 TL).

Fotomaç gibi olacak ama...

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Üni de internet işini ayarlayabilirsem kesinlikle alacağım bu seriyi orjinal.

playstore ye bekliyoruz biz

playstore ye bekliyoruz biz
    Aynen ben de 10 TL hediye çekim de var Playstore'da yatıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

lütfen tüm lig maçları tv'de yayınlanıyor görünsün artık. çünkü gerçekten öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

*Fikstür listesi sonraki turlarda gelebilecek muhtemel rakipleri de gösterecek.
    FM Gazetesi

*Fikstür listesi sonraki turlarda gelebilecek muhtemel rakipleri de gösterecek.
    -İlk görüşmede takım rekorlarıyla ilgili bilgilere ulaşılabilecek.

Şu bin geliştirmeden sorulan numarayı açıklama işi çok güzel. Geçen sene var mıydı hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

*Gelişmiş gözlemcilik sistemi ile artık daha fazla rapor alabileceksiniz.
    FM Gazetesi

Değişen başlangıç ayarları:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Değişen başlangıç ayarları:

Taktik tercihin eklenmesi de güzel olmuş, bazen alakasız taktikler yer alıyordu. Profilimizi de diğer managerler gibi yapmalılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

*Gelişmiş gözlemcilik sistemi ile artık daha fazla rapor alabileceksiniz.
    Şu nasıl olacak acaba... Ne yapacaklar bakalım...
    Sentugo.

Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri