1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Fena gitmiyoruz ya daha iyi olacaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Fena gitmiyoruz ya daha iyi olacaz
    İlk maç kaçırdıklarından birini içeri tıklasan iyiydi normalde Vivoperlei ile 2nize birden kesik atacaktım ama biranda ileri ikiliyi bozman istemedim ayağını denk al (:
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    böyle ulu orta yazma kadro dışı bırakır felan
    Gençlere kötü örnek olma tarık kaan top ğpeşinde koşuyor sen gibi hatun kovalamıyor adam kadronun ilk milli takıma giden fitbolcusu
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Maçta bana atar yapmışsın kadro uyumunu bozan oyuncu olarak göze çarptın kesiği yedin otur kulübede çekirdek tayfasının kaptanısın
    Bir sonraki maçta senin yüüznden puan yada puanlardan olduk artiz. Birde o maçta etrafnda kimse yok hava topuna çıktın inerken nasıl ebcerdiysen sakatlandın töbe ya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Gençlere kötü örnek olma tarık kaan top ğpeşinde koşuyor sen gibi hatun kovalamıyor adam kadronun ilk milli takıma giden fitbolcusu
    Hocam birşey biliyormuşuz demek ki bizde bak adama lafını duyması bile yetti ilerde senin sağ kolun olabilirim tabi ki dolgun bir maaş karşılığında şuan bana verdiğinle altıma tofaş zor aldım insaf

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
    Ayrıca ben yaşlı bir adamım bana bu kadar yüknilmesi hiç olmuyor dedeye saygıııııı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Hocam birşey biliyormuşuz demek ki bizde bak adama lafını duyması bile yetti ilerde senin sağ kolun olabilirim tabi ki dolgun bir maaş karşılığında şuan bana verdiğinle altıma tofaş zor aldım insaf
    Ayrıca ben yaşlı bir adamım bana bu kadar yüknilmesi hiç olmuyor dedeye saygıııııı
    Yaşlıyım diyon özel yetenek geliştiriyon nasıl iş anlamadım hem nasıl bi yetenek la bu ? Ayrıca personel kadromuz limitlerinde şuan hele bir bakalım personel niteliğin nasıl olacak bu teknik özelliklerle pek iş bulacak bir personel olamazsın sen ellam

Mesaj Yetkileri