Fena gitmiyoruz ya daha iyi olacaz![]()
Fena gitmiyoruz ya daha iyi olacaz![]()
hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum![]()
Önümüzdeki 2 maç önce ilk 2 sıradakiyle bu hafta 1. ile deplasman diğer hafta 2. ile evimizde oynuyoruz..Geçtiğimiz haftalarda canımızı sıkan birkaç sakatlık olayı vuku buldu
Kaan gözün aydın (:
Special One tarafından eğitim gören yeni stoperimiz Cris
Spoiler: Time Cris
İlk maç kaçırdıklarından birini içeri tıklasan iyiydi normalde Vivoperlei ile 2nize birden kesik atacaktım ama biranda ileri ikiliyi bozman istemedim ayağını denk al (:
Gençlere kötü örnek olma tarık kaan top ğpeşinde koşuyor sen gibi hatun kovalamıyor adam kadronun ilk milli takıma giden fitbolcusu
Bir sonraki maçta senin yüüznden puan yada puanlardan olduk artiz. Birde o maçta etrafnda kimse yok hava topuna çıktın inerken nasıl ebcerdiysen sakatlandın töbe ya
siz daha ingiltere'nin bilmem kaçıncı liginde oynayın ben uluslararası arenada boy göstereyim![]()
Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
Spoiler: Antrenman Raporları
Hocam birşey biliyormuşuz demek ki bizde bak adama lafını duyması bile yetti ilerde senin sağ kolun olabilirim tabi ki dolgun bir maaş karşılığında şuan bana verdiğinle altıma tofaş zor aldım insaf![]()
![]()
Ayrıca ben yaşlı bir adamım bana bu kadar yüknilmesi hiç olmuyor dedeye saygıııııı
Arkadaş bizde iniş çıkış bişi yokmu yav![]()
Bende akıyorum sol bekte![]()
adama bak ya ilk maç 7.4 son 8 bilmm kaç sonra 7.6 almışım gelmiş senin yüzüne maç kaybettik diye atar yapıyo![]()
Profilim gayet yerinde maç formu lazım maç formu![]()
Arkadaş kismede çıkıp demiyor ki hocanın bir bildiği vardır hocam sana güveniyoruz..Ayrıca reyiz sensin senin dediğin olur herkes ben oyniim ben oyniim diyor (: Şaka bir yana fikstür çok sıkışık oluyor ingiltere de yani hemen herkes forma şansı bulacaktır. Birazdan kaldığımzı yerden devam edicem zorlu 2 maç bizi bekliyor fakat gerek sakatlıklar gerekse sıkışık fikstürden ötürü kadro kurmakta zorlanıyorum kondisyonlar falan düşük 2 maçta 2 yada 3 puan çıkarabilsek iyidir
Sakatlık kötü olmuş . ama takıma girmek için çok çalışacağım.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Dk 20 rakip deli deli akın ediyor oyunu durdurduk formasyon değiştiriyoruz..
Dk 42 Vivoperlei indirdi rakip sektirdi Drogba çaprazdan çok sert vurdu direkten dışarı çıktı top ):
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
sen beni forvette oynat vivoperlei drogbadan biş çıkıcağı yok![]()
Dk 45 Didier Drogbaaa ldier karşısında deplasmanda 1-0 öne geçiyoruz ve ilk yarı bitti
Lider 2.devreye çok agresif başladı açıkcası zamanı eritmek istiyoruz ama bu pek mümkün olmuyor..dk 52 çıkan oyuncu dani Leko giren oyuncu canaries