Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Fena gitmiyoruz ya daha iyi olacaz

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Benim yaşıma gel,görüşelim senin ciron ne kadar olacak,ayrıca ingiliz kızları çok güzel oluyor motivasyon amaçlı seni bara götürmeyi planlıyorum o zaman yaratıcılığın tavan yapacak
    böyle ulu orta yazma kadro dışı bırakır felan

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum
    Maçta bana atar yapmışsın kadro uyumunu bozan oyuncu olarak göze çarptın kesiği yedin otur kulübede çekirdek tayfasının kaptanısın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Önümüzdeki 2 maç önce ilk 2 sıradakiyle bu hafta 1. ile deplasman diğer hafta 2. ile evimizde oynuyoruz..Geçtiğimiz haftalarda canımızı sıkan birkaç sakatlık olayı vuku buldu

Kaan gözün aydın (:

Special One tarafından eğitim gören yeni stoperimiz Cris
    Spoiler: Time Cris 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Fena gitmiyoruz ya daha iyi olacaz
    İlk maç kaçırdıklarından birini içeri tıklasan iyiydi normalde Vivoperlei ile 2nize birden kesik atacaktım ama biranda ileri ikiliyi bozman istemedim ayağını denk al (:
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    böyle ulu orta yazma kadro dışı bırakır felan
    Gençlere kötü örnek olma tarık kaan top ğpeşinde koşuyor sen gibi hatun kovalamıyor adam kadronun ilk milli takıma giden fitbolcusu
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Maçta bana atar yapmışsın kadro uyumunu bozan oyuncu olarak göze çarptın kesiği yedin otur kulübede çekirdek tayfasının kaptanısın
    Bir sonraki maçta senin yüüznden puan yada puanlardan olduk artiz. Birde o maçta etrafnda kimse yok hava topuna çıktın inerken nasıl ebcerdiysen sakatlandın töbe ya

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

siz daha ingiltere'nin bilmem kaçıncı liginde oynayın ben uluslararası arenada boy göstereyim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
    Spoiler: Antrenman Raporları 

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Gençlere kötü örnek olma tarık kaan top ğpeşinde koşuyor sen gibi hatun kovalamıyor adam kadronun ilk milli takıma giden fitbolcusu
    Hocam birşey biliyormuşuz demek ki bizde bak adama lafını duyması bile yetti ilerde senin sağ kolun olabilirim tabi ki dolgun bir maaş karşılığında şuan bana verdiğinle altıma tofaş zor aldım insaf

Bu ay sonunda yardımcılarımdan gelen raporlara göre düşüş ve yükselişte olan oyuncular diğerlerinde pek fazla değişim yok. keşke bu arkadaşlarda da olmasa sadece Rodi formayı hakediyor. Atakan-Mustafa-Special One ve Tarik yatışlarda sonra vay efendim neden kesik yedim
    Ayrıca ben yaşlı bir adamım bana bu kadar yüknilmesi hiç olmuyor dedeye saygıııııı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Hocam birşey biliyormuşuz demek ki bizde bak adama lafını duyması bile yetti ilerde senin sağ kolun olabilirim tabi ki dolgun bir maaş karşılığında şuan bana verdiğinle altıma tofaş zor aldım insaf
    Ayrıca ben yaşlı bir adamım bana bu kadar yüknilmesi hiç olmuyor dedeye saygıııııı
    Yaşlıyım diyon özel yetenek geliştiriyon nasıl iş anlamadım hem nasıl bi yetenek la bu ? Ayrıca personel kadromuz limitlerinde şuan hele bir bakalım personel niteliğin nasıl olacak bu teknik özelliklerle pek iş bulacak bir personel olamazsın sen ellam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaş bizde iniş çıkış bişi yokmu yav

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arkadaş bizde iniş çıkış bişi yokmu yav
    var var ufak tefek gelişimeleri olan arkadaşlarda var ama Rodi çok bariz level atlamış diğerleride göbek bağlamaya başlamış o yüzden paylaştım (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bende akıyorum sol bekte

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bende akıyorum sol bekte

Sakatlanmıcan mı aga sen sabırla sakatlanmanı bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

adama bak ya ilk maç 7.4 son 8 bilmm kaç sonra 7.6 almışım gelmiş senin yüzüne maç kaybettik diye atar yapıyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

adama bak ya ilk maç 7.4 son 8 bilmm kaç sonra 7.6 almışım gelmiş senin yüzüne maç kaybettik diye atar yapıyo
    istatistikler mini etek gibidir istenileni göstermez takımı katlettin çık git go home yanke go home

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

istatistikler mini etek gibidir istenileni göstermez takımı katlettin çık git go home yanke go home
    dripling yok orta açma yok gelmiş laf ediyo senden hızlı oyuncum asdafadf

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Profilim gayet yerinde maç formu lazım maç formu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arkadaş kismede çıkıp demiyor ki hocanın bir bildiği vardır hocam sana güveniyoruz..Ayrıca reyiz sensin senin dediğin olur herkes ben oyniim ben oyniim diyor (: Şaka bir yana fikstür çok sıkışık oluyor ingiltere de yani hemen herkes forma şansı bulacaktır. Birazdan kaldığımzı yerden devam edicem zorlu 2 maç bizi bekliyor fakat gerek sakatlıklar gerekse sıkışık fikstürden ötürü kadro kurmakta zorlanıyorum kondisyonlar falan düşük 2 maçta 2 yada 3 puan çıkarabilsek iyidir

Sakatlık kötü olmuş . ama takıma girmek için çok çalışacağım.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Sakatlık kötü olmuş . ama takıma girmek için çok çalışacağım.
    ah abi ah seni iğneyle falan oynatıyorum k.bakma gerçi ağrı hissetme diye iğne yaptırıyorum ama yedek tutuyorum şimdilik idare ettik ama çabuk dön hele hele şu sıralar takımda olman lazımdı. Liderle deplasmanda oynuyoruz resmen dövüyorlar bizi ):

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dk 20 rakip deli deli akın ediyor oyunu durdurduk formasyon değiştiriyoruz..

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

ah abi ah seni iğneyle falan oynatıyorum k.bakma gerçi ağrı hissetme diye iğne yaptırıyorum ama yedek tutuyorum şimdilik idare ettik ama çabuk dön hele hele şu sıralar takımda olman lazımdı. Liderle deplasmanda oynuyoruz resmen dövüyorlar bizi ):
    ben varım ya ne bırak dinlensin abimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dk 42 Vivoperlei indirdi rakip sektirdi Drogba çaprazdan çok sert vurdu direkten dışarı çıktı top ):

Az kaldı daha iyi döneceğim sahalara.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sen beni forvette oynat vivoperlei drogbadan biş çıkıcağı yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dk 45 Didier Drogbaaa ldier karşısında deplasmanda 1-0 öne geçiyoruz ve ilk yarı bitti

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

sen beni forvette oynat vivoperlei drogbadan biş çıkıcağı yok
    hooooooop orda dur bakalım , yaşlı kurttan formayı almak o kadar kolay değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    hooooooop orda dur bakalım , yaşlı kurttan formayı almak o kadar kolay değil
    Sakin şampiyon yanında oynarım yardımcı forvet

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lider 2.devreye çok agresif başladı açıkcası zamanı eritmek istiyoruz ama bu pek mümkün olmuyor..dk 52 çıkan oyuncu dani Leko giren oyuncu canaries

Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri