Sayfa 444 / 483 İlkİlk ... 344394434442443444445446454 ... SonSon
13,291 ile 13,320 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes şimdi beni burada Gs düşmanı ilan etti eminim buna. Ancak olay o değil. Ben şu an başka bir açıdan bakıyorum olaya. Futbol ve holiganizm ve hatta taraftar olarak bile değil. Bakın yahu ne kadar açık her şey;

Olayı Zekeriya Öz başlatıyor. Şike davasını dinlemeleri falan. Sonra GS kongre üyesi olunca iyice belli olmasın diye Mehmet Berk'e bıraktı. Savcı Berk Fenerliymiş. Ama cemaatin adamı. Ne yazdı gazeteler? Savcı FB'li, Başbakan FB'li, TFF başkanı M.A.Aydınlar o da FB'li cemaatçi ama olsun FB'li. Yani Operasyonu temiz göstermek için bakın hep küçük küçük fenerliler dolanıyor etrafta Ama bir tanesi esas Zekeriya Öz'u yazdı mı??? 2012'de Play Off maçları vardı ya hani,TT Arena'da Gs'yi 2-1 yenmişti FB. O maçta locadan izledi Zekeriya Öz maçı fotoları var. GS Kongre üyesi olarak. Yani şimdi bu etikse ve Türkiye'de gerçekten futbol temizleniyor diyorlar ya, bunun içinse bir şey demiyorum artık
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    CAS'a itirazda bulunulurken bile belliydi kararın olumsuz yönde verileceği. Yarından sonra biz de cezayı almış oluruz ve bu yıl (Tromsö'yü elersek), cezamızı çekeriz. Sonra da, bir daha açılmamak üzere kapanır umarım bu konu.

F.Bahçe'ye de geçmiş olsun. Aziz Yıldırım'ın artık bir an önce bırakması lazım başkanlığı. Zorlamanın anlamı yok daha fazla.
    Aynen yarın Tromsö'ye şöyle bir yarım düzine gol attıktan sonra Avrupa Kupası'na onlar gitsin. Bu dava da böylece kapansın. Beşiktaş adına bir dava daha olmasın UEFA'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Herkes şimdi beni burada Gs düşmanı ilan etti eminim buna. Ancak olay o değil. Ben şu an başka bir açıdan bakıyorum olaya. Futbol ve holiganizm ve hatta taraftar olarak bile değil. Bakın yahu ne kadar açık her şey;

Olayı Zekeriya Öz başlatıyor. Şike davasını dinlemeleri falan. Sonra GS kongre üyesi olunca iyice belli olmasın diye Mehmet Berk'e bıraktı. Savcı Berk Fenerliymiş. Ama cemaatin adamı. Ne yazdı gazeteler? Savcı FB'li, Başbakan FB'li, TFF başkanı M.A.Aydınlar o da FB'li cemaatçi ama olsun FB'li. Yani Operasyonu temiz göstermek için bakın hep küçük küçük fenerliler dolanıyor etrafta Ama bir tanesi esas Zekeriya Öz'u yazdı mı??? 2012'de Play Off maçları vardı ya hani,TT Arena'da Gs'yi 2-1 yenmişti FB. O maçta locadan izledi Zekeriya Öz maçı fotoları var. GS Kongre üyesi olarak. Yani şimdi bu etikse ve Türkiye'de gerçekten futbol temizleniyor diyorlar ya, bunun içinse bir şey demiyorum artık
    Yani Zekeriya öz sırf Galatasaray'lı diye bu dinlemeleri yaptı sonra o dinlemelere kendinden bişeyler uydurarak yazdı öyle mi? Yav hakikaten akıl alacak iş değil söyledikleriniz.O zaman neden aynısını bir Fenerbahçeli yada Beşiktaşlı savcı çıkıpta yapmıyor?Madem bu kadar kolay bu işler bir savcıda çıksın Galatasaray'ı dinlesin sonra verilsin cezalar bu mudur olay?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En komiği de ne biliyor musunuz?

İlk günlerde anlatılan bir hikaye. Rasim Ozan'da çok anlattı STV'de falan.

Zekeriya Öz'ün yerine gelen savcı Berk FB'li, oğlu da FB'li. Bir gün evde maç izliyorlar hem de o meşhur Buca maçı. 3-1 geriden gelip 3-5 biten maç. Savcı Berk her şeyi biliyor hesapta. Maçın sonucunu bile. 3-1'de oğlu adam akıllı üzülüyor fian. Ama sayın savcımız maçın 3-1'den 5-3'e geleceğini biliyor ve bıyık altından gülüyor. O zaman suç üstü yapmayarak suça göz yumuyor ayrı konu. Bir de ya sen sonucu bilip de müdahale etmediysen ne bileyim ben senin yüklü iddaa yapmadığını? Varmı böyle bir şey yani?

Her şeyi boşverin, çevrenizde cemaatçi olmayan bir hukukçu tanıdığınız varsa gidin sorun, danışın. Şike Davasına özel yetkili mahkeme mi bakar? Özel yetkili mahkeme Terör, Siyasi, Çete-Örgüt davalarına bakar. Gerçek şike davası olsa zaten Asli Ceza Mahkemesi'nde yargılanırdı. Bunu bütün hukukçular bilir. Muhammet sende söyle Ama fanatikse, FB'den nefret eden biriyse ya da cemaatten biriyse söylemez.

Haydi bakalım birz dışarı çıkıp araştırma zamanı geldi
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kusura bakmayında buna ufak çocuk bile kanmaz.Göz göre göre sürekli siyaseti konuşarak bunların geri planda kalmasını istiyosunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@Suicider

Yerel mahkeme tarla sürme ifadesinden ceza vermedi.

@Ralf

ÖYM'nin verdiği hiçbir karara güvenmiyorum. Adil yargılanma yok. Başbakan kendi müsteşarını yargılatmadı ÖYM'de, ben neden orada verilen karara güveneyim ki?

İşin komik tarafı ; Ergenekon'u operasyon olarak gören adam, Cenk Akyol'un milli takıma alınmamasını siyasi iradeye bağlayan adam, Şike operasyonun da cemaatin Fenerbahçe ile ne işi olur diyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Öncelikle şunu söylüyorum buraya gelen Galatasaraylı arkadaşlar yıkıcı ve yırtıcı yorumlardan kaçınsın lütfen hani bazılarınız ciddiye almıyor olabilir benim hayatım Fenerbahçe'den ibarettir küçük birşeyde üzülür ufacık bir umutta sevinen birisiyimdir.

Konuya gelince "istifa da bir hizmettir Aziz Yıldırım" diyerek başlıyorum konuya.

Ortada şike var ceza alana Fenerbahçe tamam teşviği kabul eden kulüp kim ? onlar niye ceza almıyor ? hayırdır ne oluyo ? Ankaragücü maçında şike yaptığımız geçiyor ne 1 oyuncu nede 1 kulüp yetkilisi var hayra alamet değil ? ama ben AY'ye güvenmiyorum artık ne bok yaptı bilmiyoruz ama Fenerbahçe'yi bitirdi.Şu saatten sonra Trabzonspor'un tescil iptali onanırsa ne halt olacak malum kongre olsa bile bu zarar'dan nasıl dönülür....

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Galatasaray'ın yaptığı şike ve teşvik işini yeryüzünde başka bir takım yapamaz, yetişemez.
    Necati Ateş Antalyaspor'da iken Antalyaspor-Galatasaray maçı öncesi Necati oynamadı ve ne tesadüftür ki birkaç hafta sonra Necati Ateş Galatasaray ile sözleşme imzalayıp sadece yarım sezon forma giydi.
    Gelelim başka bir örnek olan Ali Turan'a. Ali Turan 3 ay Galatasaray'la anlaştım diyerek Kayserispor'da forma giymedi ve Galatasarayla antrenmanlara çıktı. 3 ay sonra Galatasaray'a imza attı ve sıkı durun sadece yarım sezon, 9 maç oynayarak Antalyaspor'a gitti.
    Sezon içinde Amrabat'la ilgilendiğini basına açıklayan bahsi geçen kulüp; Amrabat'ı ayartarak Kayseri'nin kendisiyle oynayacağı maç öncesi kadro dışı bırakılmasını sağladı. Amrabat'ta sezon sonunda Galatasaray ile sözleşme imzaladı.
    Ve son örneğimize gelelim Culio; Orduspor-Galatasaray maçı öncesi sözde temiz adam Galatasaray teknik direktörü basının karşısına geçip Culio gelecek sezon planlarım arasında bulunuyor, kendisinden faydalanacağım diyerek Culio'yu ayartıyor. Sonrasında Culio Orduspor-Galatasaray maçında oynamıyordu. Şimdi sormazlar mı sana ? Hani Culio planların arasındaydı ey temiz takım (!) ? Culio ilk 11 oynadı da biz mi izlemedik ?
    Sözün özü biz Emenike'yle şike yaptıysak yukarıdaki anlattıklarıma "temiz takımlar (!)" cevap verebilir mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak şikenin olduğuna inanıyorum. Her zaman vardı, o sezonda da oldu. Sadece günah keçisi olarak Fenerbahçe'nin seçilmesi bizim adımıza şanssızlıktı. Şimdi burada sütten çıkmış ak kaşık gibi davranan başka takımların taraftarları kendi tarihindeki maçlara hiç bakmadı herhalde.

Yıllardır Türk futbolunda olan bir usülsüzlüğün sadece 1 sezonda yapılmış gibi lanse edilmesi ve cezaların buna göre verilmesi haksızlık oldu. Geçmişte yaptıklarından dolayı diğer takımlara da ceza verilmeliydi. Ancak diğer takımlara ceza verilmedi diye, Fenerbahçe'ye verilmesinin haksızlık olduğu kanısında değilim. Fenerbahçe cezasını çekmeliydi, çekti ve hâlâ çekiyor da. Ancak geçmişte şampiyonluğa oynamış diğer kulüpler hakkında da soruşturma açılmalı, şike iddiası olan tüm sezonlar hakkında araştırma yapılmalıydı. Yapılmadı. Niye? İşte bu muamma. Esas soru işareti bence bu.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Suicider

Cevabı Muhammet verdi.
    Last edited by LaigLeNoiR : 28.Ağustos.2013 at 19:15
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben şunu istiyorum, ''Galatasaray'' ile ilgili bir yorum yapılmasın,çünkü bahsi geçen iddaların hepsi palavra,şike konusunda ister şike yapıldı de veya yapılmadı de.Çıkıpta bunu dolaylı yoldan Galatasaray'a mal etmeye çalışanlar var,çalışmasınlar rica ediyorum.

Hoş davada ''Galatasaray saçımı çekti'' ''Galatasaray da cam kırdı '' ''Galatasaray vurup kaçtı '' ''Galatasaray şu çocuğa şeker verdi,çocuk bilerek gol yedi '' ''Galatasaray bizi yensinler diye karşı mahallenenin çocuklarına dondurma aldı'' ''Galatasaray,Galatasaray,Galatasaray'' diye saçma sapan savunmalar yapan bir başkan varken taraftarından,yöneticisinden,gazetecisinden ne beklersin ki ?

Klavye,kalem sizin yazın,ağız sizin konuşun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ya şu üstte olayı paylaşıyorum.Bir tane mantıklı Fenerbahçeli dostumda çıkıp haklısın demiyor diyemiyor yahu.@benbenim dostumda ondan ceza verilmedi diyor yine bir yorum yok yani o konuda.Neyse biz ne desek burda boş herkesin kafasında belli düşünceler yerleşmiş ve değiştirmek hele ki internetten çok zor.Hayırlısı neyse öyle olsun diyelim.

@Burak Akmanoğlu haklısın dostum.Eğer üstteki paylaştığım tapeden rahatsız olduysan hemen kaldırabilir amacım saldırya geçmek değil inan bana.Sadece bazı şeyleri kafam almıyor o kadar.Kusura bakma eğer benden dolayı moralin bozulduysa.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Oğuzhanım konu Galatasaray ile alakalı değil ama Galatasarayı savunan varsa tarihini incelesin ve açsın GS 8-0 Ankaragücü maçını incelesin.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ya şu üstte olayı paylaşıyorum.Bir tane mantıklı Fenerbahçeli dostumda çıkıp haklısın demiyor diyemiyor yahu.@benbenim dostumda ondan ceza verilmedi diyor yine bir yorum yok yani o konuda.Neyse biz ne desek burda boş herkesin kafasında belli düşünceler yerleşmiş ve değiştirmek hele ki internetten çok zor.Hayırlısı neyse öyle olsun diyelim.

@Burak Akmanoğlu haklısın dostum.Eğer üstteki paylaştığım tapeden rahatsız olduysan hemen kaldırabilir amacım saldırya geçmek değil inan bana.Sadece bazı şeyleri kafam almıyor o kadar.Kusura bakma eğer benden dolayı moralin bozulduysa.
    Yok ben dalgaya,falan vuranlardan bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha da vahim bir durum var. Aziz Yıldırım tapeleri dinleme başvurusunda bulundu ancak kabul edilmedi Yani bu konuşmalar sadece metin olarak okundu.

İnsan hatırlamaz ki 6 ay önce her konuştuğunu. Hem yazıya başka konuşma başka vurgu farkı falan her şeyi değiştirir.
    "Maçı sattı bizim çocuklar" diye espri yaparsın, gülersin ve yalnız tape metni olursa al işte şike itirafı derler. Ama kaydı dinle geyik olduğunu anlarsın mesela. O tapelerin hiç dinletilmemesi de çok kuşkulu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Konu yine biz yaptık ama siz de yaptınıza dönüyor yavaş yavaş.Zaten Fenerbahçe mahkemede savunmayı da böyle yaptığı için kaybetti.Mahkeme diyor ki böyle bölye yapmışınız savunma yapılıyor bakın onlarda yaptı diye olacak iş değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Oğuzhanım konu Galatasaray ile alakalı değil ama Galatasarayı savunan varsa tarihini incelesin ve açsın GS 8-0 Ankaragücü maçını incelesin.
    Ben Türkiye'de hiç bir takımın temiz olduğuna inanmıyorum ancak o maç için diyebileceğim; çok istiyorsan incele bakayım Beşiktaş'la aramızda ki averaj farkı kaçmış.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Konu yine biz yaptık ama siz de yaptınıza dönüyor yavaş yavaş.Zaten Fenerbahçe mahkemede savunmayı da böyle yaptığı için kaybetti.Mahkeme diyor ki böyle bölye yapmışınız savunma yapılıyor bakın onlarda yaptı diye olacak iş değil.
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben Türkiye'de hiç bir takımın temiz olduğuna inanmıyorum ancak o maç için diyebileceğim; çok istiyorsan incele bakayım Beşiktaş'la aramızda ki averaj farkı kaçmış.
    Ben burada konuyu size döndürmeyi amaçlıyorum konuyu sadece Fenerbahçe'nin üstüne yıkmanıza karşı gelmeye çalışıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben burada konuyu size döndürmeyi amaçlıyorum konuyu sadece Fenerbahçe'nin üstüne yıkmanıza karşı gelmeye çalışıyorum.
    Ahahahahahhahahaha Ben kime neye yıkmışım ? Allah aşkına git işine ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarlaları sürdük diyenler, Trabzon Sivas'a 2 trilyonluk balık yolladık konuşmaları var onu niye saklıyorlar? Adamlar şaka yaptık diyor mahkeme kabul ediyor. TS'a Sadri Şener gelince Sivas başkanının itirafı var Mehmet Yıldız'ında TS bize sike teklif etti diyorlar ama mahkeme yok siz suçsuzsunuz diyor TS'a. Hem düşünün TS, Fenerin 10/1'i kadar bile dinlenilmedi. Koca şike davasında tek delil tarlalar sürüldü. Aylarca Rasim Ozan bunu söyledi işte şike delili diye. Hani o paralar nerede? Yok? Futbolcular kim? Yok?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bakalım bizim dava ne olacak? merakla bekliyorum şike mi şikeye teşebbüs mü?
    biz ceza alırsak kupa ibb nin mi olacak yoksa şikeye onlarda karıştığı için kupa boşta mı kalacak?
    çok merak ediyorum allah sonumuzu hayretsin..

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    bakalım bizim dava ne olacak? merakla bekliyorum şike mi şikeye teşebbüs mü?
    biz ceza alırsak kupa ibb nin mi olacak yoksa şikeye onlarda karıştığı için kupa boşta mı kalacak?
    çok merak ediyorum allah sonumuzu hayretsin..
    Kupa da GS' a verilcekmiş. Hatta Burak da juri özel ödülü alacakmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Konu Fenerbahçe'nin CAS'tan aldığı 2 yıl men cezası ama konu cemaate de gelmiş Galatasaray'a da gelmiş gelmiş oğlu gelmiş.Konuyu saptırmaya niyetli çok arkadaş var burada ama öncesinde Fenerbahçe'nin cezasını renkli gözlüklerini çıkararak irdelesinler.Fenerbahçe'ye toz kondurmayıp Galatasaray başta olmak üzere alakası olan olmayan kişi ve kurumlara çamur atmasınlar.Sadece benim lafım doğru gerisini anlamam görüşü ile düşünmek çok kişi ile tartışmaya yol açacak bir zihniyettir.Tehlikelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tarlaları sürdük diyenler, Trabzon Sivas'a 2 trilyonluk balık yolladık konuşmaları var onu niye saklıyorlar? Adamlar şaka yaptık diyor mahkeme kabul ediyor. TS'a Sadri Şener gelince Sivas başkanının itirafı var Mehmet Yıldız'ında TS bize sike teklif etti diyorlar ama mahkeme yok siz suçsuzsunuz diyor TS'a. Hem düşünün TS, Fenerin 10/1'i kadar bile dinlenilmedi. Koca şike davasında tek delil tarlalar sürüldü. Aylarca Rasim Ozan bunu söyledi işte şike delili diye. Hani o paralar nerede? Yok? Futbolcular kim? Yok?
    Bu konuda sana hak veriyorum.Diğer takımlarında ceza alması gerekiyor.Sanırım bu sene Fenerbahçe ve Beşiktaş avrupada olduğu için acilen ceza verdiler.Rakip takımların cezaları daha sonradan verilebilir yaşayıp görecez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zalad,Tofaş,8-0,Culio,Ali Turan,Beckenbauer, Fenerbahçeli Cemil Taçsız Kral Pele.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ercan Saatçi : ''Kendimi aldatılmış hissediyorum.''

Hay benim canım,seni yierim yierim

Şu adam kadar nefret ettiğim insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

@Burak Akmanoğlu

Oğlum ben kimin üzerine yüklüyorum onu soruyorum sana,ben kimseyi suçlamadım veya herhangi bir şeyi kimsenin üzerine atmadım.Dalgaymış,asıl sen benle dalga geçiyorsun herhalde.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Az önce ki tavrınla anladım herşeyi dalga amaçlı buradasın belli işte ben az önce orada yıkıcı vb olmayalım dedim,sen gelmiş kahkaha atıyorsun neyse kapat konuyu.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Bu konuda sana hak veriyorum.Diğer takımlarında ceza alması gerekiyor.Sanırım bu sene Fenerbahçe ve Beşiktaş avrupada olduğu için acilen ceza verdiler.Rakip takımların cezaları daha sonradan verilebilir yaşayıp görecez.
    Trabzonspor'da Avrupa'da.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Az önce ki tavrınla anladım herşeyi dalga amaçlı buradasın belli işte ben az önce orada yıkıcı vb olmayalım dedim,sen gelmiş kahkaha atıyorsun neyse kapat konuyu.
    Soru soruyorum olum soru cevap ver çıldırtmak mı istiyorsun beni ? Ben kimsenin üzerine suç falan atmadım,bir şeyi kimseye yüklemedim.Sadece Fenerbahçe'yi savunacak arkadaşların Galatasaray'a çamur atarak, Galatasaray'ı suçlamamalarını rica ettim.Buna rağmen gelip bana ''bütün şeyi Fenerbahçe'ye yıkmamanız için uğraşıyorum'' diye cevap veriyorsun.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Soru soruyorum olum soru cevap ver çıldırtmak mı istiyorsun beni ? Ben kimsenin üzerine suç falan atmadım,bir şeyi kimseye yüklemedim.Sadece Fenerbahçe'yi savunacak arkadaşların Galatasaray'a çamur atarak, Galatasaray'ı suçlamamalarını rica ettim.Buna rağmen gelip bana ''bütün şeyi Fenerbahçe'ye yıkmamanız için uğraşıyorum'' diye cevap veriyorsun.
    Tamam işte,Galatasaraya çamur diyorsun ama ondan önce'de Türk takımlarının temiz olmadığına inanıyorum dedim yani böyle birşey belli ki bizde söylüyoruz hani şikeyi Türkiye'ye Fenerbahçe getirmiş de o şey yapmışda o kullanmış gibi konuşmuşsun orada ondan demiştim.

Mesaj Yetkileri