1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Az önce ki tavrınla anladım herşeyi dalga amaçlı buradasın belli işte ben az önce orada yıkıcı vb olmayalım dedim,sen gelmiş kahkaha atıyorsun neyse kapat konuyu.
    Soru soruyorum olum soru cevap ver çıldırtmak mı istiyorsun beni ? Ben kimsenin üzerine suç falan atmadım,bir şeyi kimseye yüklemedim.Sadece Fenerbahçe'yi savunacak arkadaşların Galatasaray'a çamur atarak, Galatasaray'ı suçlamamalarını rica ettim.Buna rağmen gelip bana ''bütün şeyi Fenerbahçe'ye yıkmamanız için uğraşıyorum'' diye cevap veriyorsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Soru soruyorum olum soru cevap ver çıldırtmak mı istiyorsun beni ? Ben kimsenin üzerine suç falan atmadım,bir şeyi kimseye yüklemedim.Sadece Fenerbahçe'yi savunacak arkadaşların Galatasaray'a çamur atarak, Galatasaray'ı suçlamamalarını rica ettim.Buna rağmen gelip bana ''bütün şeyi Fenerbahçe'ye yıkmamanız için uğraşıyorum'' diye cevap veriyorsun.
    Tamam işte,Galatasaraya çamur diyorsun ama ondan önce'de Türk takımlarının temiz olmadığına inanıyorum dedim yani böyle birşey belli ki bizde söylüyoruz hani şikeyi Türkiye'ye Fenerbahçe getirmiş de o şey yapmışda o kullanmış gibi konuşmuşsun orada ondan demiştim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Tamam işte,Galatasaraya çamur diyorsun ama ondan önce'de Türk takımlarının temiz olmadığına inanıyorum dedim yani böyle birşey belli ki bizde söylüyoruz hani şikeyi Türkiye'ye Fenerbahçe getirmiş de o şey yapmışda o kullanmış gibi konuşmuşsun orada ondan demiştim.
    Tamam Burak tamam,en büyük Fenerbahçe düşmanı benim,öyle bir söylemeden bile ''şikeyi Türkiye'ye Fenerbahçe getirdi.'' gibi bir etki yaratabiliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri