Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@Ralf

"...Onun güç savaşı yüzünden kulübü içine soktuğu durum..."

diye yazmışım dikkatli okursan, hadi onu geçtim farz-ı misal ben yapmıştır veya yapmamıştır diyeyim bu neyi değiştirir? Seni takip eden polis suçlu, bunları organize eden savcı suçlu, davayı kabul eden ve hüküm veren mahkeme suçlu, bunu -bunca olaydan sonra muhtemelen- onayacak yargıtay suçlu, 2 senedir bekleyen ve karar veren Uefa suçlu, onun tahkim kurulu suçlu, Cas suçlu, yarın İsviçre mahkemesi suçlu olacak, AİHM suçlu olacak, Uzay mahkemesi suçlu olacak ama Aziz Yıldırım'ın hiç bir suçu olmayacak. Kafamızı kuma gömüp buna mı inanalım ?

Ben mi o telefon konuşmalarını yaptım, ben mi şifreli konuşarak mahkemede bunların savunmasını bile yapamadım, ben mi TFF başkanını, MHK başkanını telefon konuşmalarında tehdit eden konuşmalar yaparak mahkeme önünde kötü bir imaj oluşturdum, ben mi cami hocasını arayıp şike yapmak günah mıdır dedim ?

Yazık değil mi o sahada alnının terini döken oyuncuya ya da her maçı ömürlerinden ömür giderek izleyen taraftara. Ben son nefesimi bile versem o sene o oyuncuların 1 maçı bile haksız bir şekilde kazandığına inanmıyorum, inanmam. Bu yüzden otla samanı birbirinden ayırın. Fenerbahçe bugün saha içindeki şerefli mücadelesi yüzünden bunlara maruz kalmadı, Başkanın ve Yöneticilerinin yarattıkları durum yüzünden bu konumdalar. Şike teşebbüsünde bulundular veya başkalarının kuyruklarına bastılar her ne yapmışlarsa sonuçta bunun cezasını Fenerbahçe çekti, çekecek.
Peki ne diyeyim Sen bitirmişsin olayı. Bir şey demek haddimizemi?