Originally Posted by
benbenim
Beşiktaş camiasına geçmiş olsun.
Beşiktaş bu olayların olduğu ilk günlerde Trabzonspor'u şampiyon ilan etmek yerine mücadelede Fenerbahçe'nin yanında yer alsaydı durum belki şuankinden çok farklı olurdu. ( O yüzden Beşiktaş'a çok da üzülmüyorum. bizim üzüntümüz onlar için bir neşe kaynağı olmuştu.) O dönemde Fenerbahçe tüm Türkiye tarafından yalnız bırakılarak 'deli' muamelesi gördü ama yanında Beşiktaş gibi bir takım da olsaydı 'durun, şunları bir dinleyelim' denilecekti.
İyi niyet göstergesi olarak kupayı vermek teklif edildi. başkanı gitti, TFF başkanı oldu. Fenerbahçe için hep Aziz Yıldırım giderse bu süreç biter dendi. ee Beşiktaş içindekileri tasviye etti de ne oldu? Hala canı yanıyor. Mesela ; neden sürekli Fenerbahçe'nin kupası isteniyor neden Beşiktaş'ın kupası hakkında konuşulmuyor. Aziz Yıldırım'a bu kadar söven adamlar Yıldırım Demirören'in bu süreçte ismi geçmeden nasıl kurtulduğunu hiç sorgulamıyor.
Şimdi Fikret Orman'dan kupa istense kesinlikle verecek. Çünkü ; bu işleri ben yapmadım diyerek işin içinden çıkacak. Aziz Yıldırım giderse de çok büyük ihtimalle aynı şey Fenerbahçe'de olacak. O yüzden Aziz Yıldırım gitmeli mi , tam emin değilim.
Bu sürecin kazananları; Demirören, Aysal, Galatasaray, Trabzonspor olurken kaybedenleri Aziz Yıldırım, Fenerbahçe , Beşiktaş ve Türk futbolu oldu.