Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
2011-2012de sampiyonlar ligi gruplarinda oynadiniz buyuk ihtimal de sampiyonluk verilecek daha ne istiyorsunuz? Bi daha da o sansi yakalayacaginizi sanmiyorum acikcasi. Bu surecte TS zarar gorduyse bu kendi yoneticilerinin sacmalamasi yuzundendir
Quote Originally Posted by benbenim View Post
Hayal aleminde falan değilim. Trabzonspor'un kaybettikleri şike sürecinden bağımsız. Kadroyu koruyamaması bu olaylarla alakalı değil ki. ya da sportif başarıyı bırakıp kupanın peşinden koşması. Defalarca dedim; taraftarın kupayı istemesi kadar doğal bir durum yok ama Trabzonspor yönetimi bu işi hiç profesyonel yönetemedi. kanaldan kanala koşmak dışında hiçbir icraatları olmadı. Üstüne bedavadan şampiyonlar ligine gitti takım. Kaybettikleri hiçbir şey yok bu süreçte.
Şike yaparak şampiyonluğumuz çalınmasaydı zaten o şampiyonlar liginde yer alacaktık 2. olanı almıyorlar yani oraya bilmiyorsan öğren. Ayrıca Şampiyon olmadığımız için kadromuzdaki değerli birçok oyuncuyu kaybettik hemde o oyuncularda çok iyi paralar kazanma şansımız varken neredeyse yok pahasına kaybedildi bu oyuncular. Buda yönetimin başarısızlığıyla değil hırsızların şampiyonluğu çalmasıyla oldu. Şampiyonlukla birlikte verilen paralarıda bizim yerimize Fener aldı, şampiyon olduğumuzda avrupada ismimizin duyulmasıyla hem iyi oyuncuların bize gelme ihtimali yakalayacaktık hemde iyi sponsorluk anlaşmaları imzalayacaktık çünkü o dönemde bizim takımımız dağılmasaydı belkide şimdi GS gibi olmuştuk. Bununlarla birlikte kulübün taraftardan kazanacağı paralarda çoğlacaktı. daha bunun gibi çok şey sayarım ama bunların hiçbiri olmadı takımız dağıldı, kazancağımız gelirler hırıszların eline kadlı.

Yani ş.l gittiniz ve süper lig kupası aldınız daha ne istiyorsunuz falan yanlış söylemler onlar zaten bizimdi çalanların elinden geri alıyoruz. Yönetimimiz akıllı olursa daha çok şeyde alacaz bunları çalanlardan.

Bu arada hırsız dedim diyede kimse yadırgamasın veya cezai birşey uygulamak istemesin. Otada birşeyi izinsiz olarak almak onu almak için türlü kurnazlıklar yapılıyorsa ona hırsızlık deniliyır unutulmasın.