Yıl 2027 olunca oyunda bazı komik durumlarda olmuyor değil bize göre komik belki gerçektede böyle şeyler ileride elbette olacaktır.

atletico madrid menajeri volkan demirel

Kariyeri takip edenlere danışmak istediğim birkaçşey var ayrıca birazda bu kariyerin gidişatından bahsetmek istiyorum yıl 2027 olunca haliyle ne zaman bitiricen yiğen ? diyenler olabilir mantovadan sonra direk bırakmak istemedim kendimi boşlukta hissedebilirdim

Şimdi şöyle bi düşüncem var. Avrupadaki bütün liglerin eski şampiyonlarına baktım bazı hegomanlyalar var adamlar ligi ablukaya almış kimseye izin vermiyorlar. Geçen sezon almanya ve belçikada karar kılmıştım fakat bu ligler kapalıydı açtığımdanmıdır nedir almanyada ve belçikada hegomanyalar son buldu. Şimdi belirlediğim bazı ligler var onları paylaşayım sizlerle.

Şimdi almanya ve belçikada hegomanyalar bittiğine göre buralarda oynamanın mantığı kalmadı.

Beyaz rusyada Bate Borisov, Hırvatistanda Dinamo Zagreb'in hegomanyaları mevcut ayrıca

İskoçya, rusya ve sırbistanda belirli takımlar oluyor.

Şimdi size danışayım dedim benim hedeflediğim ligler.

Belarus, Hırvatistan, iskoçya, rusya ve sırbistan bu liglerde şampiyonluk yaşayıp ülke takımlarından birisiyle dünya kupası kaldırmak en son doğduğumuz yer mantovaya gidip cl alıp kariyeri bitirmek.

Diyeceksinizki "ööhh be" yıl olur 2100.. Ne bilim bırakmak istemedim forumda en uzun soluklu kariyere imza atarık belki. Sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim