Yıl 2027 olunca oyunda bazı komik durumlarda olmuyor değil bize göre komik belki gerçektede böyle şeyler ileride elbette olacaktır.
atletico madrid menajeri volkan demirel
Kariyeri takip edenlere danışmak istediğim birkaçşey var ayrıca birazda bu kariyerin gidişatından bahsetmek istiyorum yıl 2027 olunca haliyle ne zaman bitiricen yiğen ? diyenler olabilir mantovadan sonra direk bırakmak istemedim kendimi boşlukta hissedebilirdim![]()
Şimdi şöyle bi düşüncem var. Avrupadaki bütün liglerin eski şampiyonlarına baktım bazı hegomanlyalar var adamlar ligi ablukaya almış kimseye izin vermiyorlar. Geçen sezon almanya ve belçikada karar kılmıştım fakat bu ligler kapalıydı açtığımdanmıdır nedir almanyada ve belçikada hegomanyalar son buldu. Şimdi belirlediğim bazı ligler var onları paylaşayım sizlerle.
Şimdi almanya ve belçikada hegomanyalar bittiğine göre buralarda oynamanın mantığı kalmadı.
Beyaz rusyada Bate Borisov, Hırvatistanda Dinamo Zagreb'in hegomanyaları mevcut ayrıca
İskoçya, rusya ve sırbistanda belirli takımlar oluyor.
Şimdi size danışayım dedim benim hedeflediğim ligler.
Belarus, Hırvatistan, iskoçya, rusya ve sırbistan bu liglerde şampiyonluk yaşayıp ülke takımlarından birisiyle dünya kupası kaldırmak en son doğduğumuz yer mantovaya gidip cl alıp kariyeri bitirmek.
Diyeceksinizki "ööhh be" yıl olur 2100.. Ne bilim bırakmak istemedim forumda en uzun soluklu kariyere imza atarık belki. Sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim![]()
İskoçya diyorum![]()
ligleri açınca bazı saçma hegomanyalar bitiyor yani rusya mesela bende hep zenit alıyordu aslında spartak moskovanın arada alması gerekirdi die düşünüyordum açtım ligi spartak aldı![]()
Edit: lig konusunda ben beyaz rusya derim ama beyaz rusyada bateye uzaktan yakından kafa tutacak hiçbir kulüp yok
Hayırlısı hocam sen sıkılmadıkça 2500 kadar gitsin derim save![]()
yeni rota belarus o zaman![]()
belarus ve hırvatistanda kovulan olmuyor arkadaşadamın koltuğu sallanıyo 5 maç seriye bağlıyo
![]()
Tabiki İskoçya diyorumceltic le olan hesabı ben keseceğim ileride ama sen önden bi check-up yapsan fena olmaz
![]()
Güney Korede bi söz vardır "yemek gimkang dağı'ndan bile önceliklidir."
İtalyanın en büyüğü kim ternana juve ??? tabiki MANTOVA
Aradım, taradım, buldum, getirdim. Gelişimini izledim, gördüm, rapor ettim. Daha iyi nasıl oluruz diye kafa patlattık sigara yaktım sakatlanınca kendimi alkole vurdum kara kara düşündüm karalar bağladım ve efsane.
Çağrı Korkmazgöz "Bugünlere gelmemde en büyük etken Anıl GÜNDÜZ'dür"
O Artık 2.virgilliani efsanesi.
1.sıradayım ayağını denk al anıl gündüz![]()
Kupa bizim
1 takım ŞL, 3 takım A.L mi? Olaya bak![]()
37.haftaymış, sazanlık yaptık![]()
İzlandada Fram görevini bıraktıktan yaklaşık 1 yıldır işsiz geziyordum. Açlıktan nefesim kokmak üzere parasızlıktan telef olmuş harap düşmüş durumdaydım. Beyaz Rusya ve Hırvatistan ligini gözüme kestirdim fakat adamlar 1 yıldır hoca kovmazmı ya la. Neyse ilk kovan kulübe kapağı attık. Hadi hayırlısı.
Dinamo Zagreb'in 23 yıllık saltanatına göz diktik
Bu sezonu kötü bitirmiş takım bakalım gelecek sezon neler yapabiliriz.
Gelişime açık potansiyelli oyuncular mevcut ne yazıkki uzun süre duracağımız bir takım değil NK Zadar. Finans fena değil bu parayla bişiler yapmaya çalışıcaz artık
Yeni takımında başarılar![]()
Oha takımdaki potansiyele bak![]()
![]()