Sayfa 176 / 191 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon
5,251 ile 5,280 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Honda nın neyini beğenmiyosun ya ? polide genç adam fm de iyiydi bi ara potansiyeline erişir mi bilmemde fena transfer değil

x (abbiati)
    abate - zapata - mexes - de sciglio (constant)
    montolivo - de jong - honda (boateng)
    niang(boateng) - balotelli - el shaarawy

defans dışında iyi kadro oldu 1 yada 2 stoper ve bi kaleci lazım juve nin o kadar ahım şahım kadrosu yok
    Juve'nin mi ahım şahım kadrosu yok Dünyanın en iyi yirmi orta saha oyuncusu arasına Vidal , Pirlo ikilisini rahat yazarsın. Marchisio bu ikili kadar olmasa da belli bir seviyenin oyuncusu. Forvet hattında Tevez, Lourente, Vucinic üçlüsünü yazmama gerek yok. Bu oyuncuların yanı sıra Matri ve Quagliarella gibi iki tane sivrilmiş forvet oyuncusu var. Savunma hattında Bonucci ve Chiellini'yi satmaya kalksalar bu oyunculara Barca, Real, Bayern, Manu gibi takımlar talip olur. Kalede dünyanın en iyilerinden Buffon var. Messi, Ronaldo, Robben, Rooney ayarında oyuncuları yok belki ama çok nefis bir kadrosu var Juve'nin. Hele hele İtalya'da diğer takımlara göre kadro kalitesi çok daha iyi bir takım Juve.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Juve'nin mi ahım şahım kadrosu yok Dünyanın en iyi yirmi orta saha oyuncusu arasına Vidal , Pirlo ikilisini rahat yazarsın. Marchisio bu ikili kadar olmasa da belli bir seviyenin oyuncusu. Forvet hattında Tevez, Lourente, Vucinic üçlüsünü yazmama gerek yok. Bu oyuncuların yanı sıra Matri ve Quagliarella gibi iki tane sivrilmiş forvet oyuncusu var. Savunma hattında Bonucci ve Chiellini'yi satmaya kalksalar bu oyunculara Barca, Real, Bayern, Manu gibi takımlar talip olur. Kalede dünyanın en iyilerinden Buffon var. Messi, Ronaldo, Robben, Rooney ayarında oyuncuları yok belki ama çok nefis bir kadrosu var Juve'nin. Hele hele İtalya'da diğer takımlara göre kadro kalitesi çok daha iyi bir takım Juve.
    balo ve el sharaawy tevez dışındaki diğer tüm isimlerden iyi niang gibi çok potansiyelli bi oyuncuda var ortasahada montolivo italyada mevkisinin en iyilerinden vidal kadar iyi değil ama gene çok bariz değil keza de jong honda bunlarda kaliteli isimler defans biraz sıkıntı milanda abate fena bi bek değil de sciglio son zamanlarda piyasaya çıkan en potansiyelli 2-3 bekten biri ama stoperler mexes zapata bi barzagli chellini değil katılıyorum buna forvet hattı olarak daha iyi ortasaha boateng etkisiyle çekişirler belki juventus 1 tık üstte olur defansta stoperlerin kalitesiyle juventus biraz önde juventustada bekler iyi değil gerçi o kadar da 3-5-2 oynadıklarından olsa gerek bu sene 4-2-3-1 e geçiceklerdi yanılmıyosam ben şl de 3-5-2 yle başarı gelceğini sanmıyorum genel olarak bakarsak çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum milanın forvet hattı hem çok genç hem çok potansiyelli 2-3 yıla çok daha iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İtalya'nın köklü ekiplerinden Roma'nın formasını 20 yıldır aralıksız giyen Francesco Totti, bu sezon son kez hayatını adadığı kulübünün formasını giyeceğini açıkladı.

............

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

lucas biglia 7M bonservisle lazioya transfer oldu. napoli de raul albiol icin 12M vermis, bana fazla geldi. gozden dusmustu sanki albiol.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şu Biglia yıllarca bizim takımlarımızla anılmıştı. Murada eren Lazio olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Napoli'yi tutabilene aşk olsun valla Callejondan sonra Higuain'i de almışlar Real'den.Kaleci Reina ile de anlaşmışlar.37 Milyon fiyata mal olmuş Higuain.Real büyük ihtimalle forvet alacak demekki artık lazımdı böyle bir hamle Real'e Benzema ile Higuain yetersizdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Napoli, Cavani ' den aldığı neredeyse tüm parayı Callejon + Higuain e harcadı. Tam bir transfer başarısızlığı bana göre
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Higuain'in italyada başarılı olabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

4-2-3-1'in ileri dörtlüsü; Callejon, Hamsik, Mertens, Hugo. Transferde gelecekte iş yapacak genç oyunculara yatırım yapmalarını beklerdim. Transferlerden öte sistem değişikliği. Üçlüden sonra 4-2-3-1'e geçiş bakalım nasıl olacak. Napoli sürekli üçlü savunma ile oynuyordu çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Napoli, Cavani ' den aldığı neredeyse tüm parayı Callejon + Higuain e harcadı. Tam bir transfer başarısızlığı bana göre
    + Raul Albiol. 1 sat, 3 al. Çok da kötü değil bence. Aldıkları futbolcular da, Napoli ayarındaki bir takım için fena sayılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

benitez varken 3lu savunmaya devam etmeleri imkansizdi zaten. aldiklari isimler cok da yasli degiller aslinda, hatta bizim ligle kiyaslarsak wonderkid seviyesinde on tarafta tek orjinal hamsik kalmis, alinanlar da takima kuvvet katar. ofansif acidan daha bir zenginlestiler sanki. 1 cavaniden 3 tane hucumcu cikti

psvli strootman da roma yolunu tutmus, yeni haberim oldu.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 24.Temmuz.2013 at 20:17

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Napoli'nin Cavani'den aldığı tüm parayı nasıl çar çur ettiğini herkes gördü açıkçası. Higuain iyi forvet, üst seviye futbolcu vs. ama 40 Milyon € nedir yahu ? Albiol, Higuain, Callejon.. Arbeloa'yı da alırlarsa Madrid'e büyük bir iyilik daha yapmış olacaklar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

GÖKHAN İnler… Türkiye’nin Mesut Özil ve İlkay Gündoğan gibi elinden kaçırdığı bir dünya yıldızı… Udinese’den Napoli’ye tam 15 milyon Euro’ya giden ve İtalya Ligi’nde ortalama 35 maç oynayan bir ön libero.. G.Saray’ın bu sezon uzun süre transfer gündemini meşgul eden ve başkan Ünal Aysal’ın da transferi için yoğun çaba harcandığını açıkladığı Gökhan İnler ile Napoli Kulübü Tesisleri’nde bir araya geldik.
    Çok az konuşmasına rağmen Türkçe’yi unutmamış… Napoli’de G.Saray ile oynayacakları maç öncesinde sadece Hürriyet’i ağırlayan Gökhan ile görüşünce ilginç bir öyküye ulaştık…

‘4 AY İSTANBUL’DA KULÜP ARADIM ‘

TÜRK takımları tarafından denendiğini biliyoruz. O günlerde neler oldu?
    - O dönem 4 ay falan İstanbul’da kaldım. Önce F.Bahçe’ye, sonra G.Saray’a en son Beşiktaş’a gittim, bu takımlarda oynayabilmek için. F.Bahçe’de Daum beni beğendi ve aldı. Ancak tam transfer dönemi kapanacakken beni yönetim kurulu çağırdı. Odada Daum da vardı. Hiçbir şey demedi. Halbuki beni kendisi Fenerbahçe’ye getirmişti. Bir yönetici, “Seni takip edeceğiz. Ama şu anda sözleşmeni fesh etmemiz lazım” dedi. O dönem ismim yoktu, gençtim, gurbetçiydim. Onun için beni kadroya almayıp sözleşmemi fesh ettiler.

‘ÖNDER ÇENGEL BENİ DE YAKTI’

SONRA beni Florya’ya götürüp PAF Takımı ile idmana çıkardılar. Birlikte denenmek için geldiğim arkadaşım Önder Çengel vardı. O “Ben Beşiktaş’a gideceğim” dedi ve Florya’dan kaçtı. Ben kaldım. 1 gün sonraki maçta Hagi bizi izleyecekti. Ben heyecanla sahaya çıkmaya hazırlanırken, “Hagi seni görmek istemiyor” dediler. “Arkadaşı gittiyse onu da görmek istemiyorum” demiş. Çok üzüldüm ve İsviçre’ye dönmek istedim. Ancak Sergen Yalçın’ı tanıyan bir arkadaşım beni Beşiktaş’a da götürdü. O zaman Del Bosque’ydi Beşiktaş’ın hocası. “İyi gidiyorsun dediler” ama 2 hafta sonra onlar da beni bıraktılar.

İsviçre beni önemsedi ve onları seçtim

“BEN Türkiye için oynamak isterken, kadroya dahi davet edilmedim. Ama İsviçre’nin A Milli Takım hocası Kobi Kuhn teke tek görüşmek için kulübüme geldi. Beni çok istedi. Beni önemsediğini, ciddiye aldığını ve istediğini gösterdi. Ben de bu güveni haklı çıkarmak istedim. Fakat futbolda pasaportların önemi yok. Türkiye için de oynasam bugün burada olurdum.”

Galatasaray’dan ciddi teklif gelse düşünürdüm

Transfer konusunu sadece menajerine bıraktığını söyleyen Gökhan İnler, bu sezon birlikte çok anıldığı sarı kırmızılı takımı da yorumladı.

YILDIZ futbolcu ile bu sezon adının çok geçtiği Galatasaray’ı ve bu transferin neden gerçekleşmediğini de konuştuk...
    - Ben bu konuda hiçbir görüşme yapmadım. Ne Galatasaray ile ne de başka bir Türk takımı ile. Ama ben de bu olayı basından ve Türkiye’deki arkadaşlarımdan duydum. Bana menajerim konuyu açmadığı sürece ben transfer ile ilgilenmem. Demek ki ciddi teklif ya da talep yoktu ki bana iletilmedi. Bana böyle bir şey gelse, düşünürdüm.

Cimbom dünya devi olmak istiyor

DROGBA ve Sneijder hakkında ne söylersin? Aynı takımda oynamak ister miydin?
    - Sorunuzun nereye gideceğini biliyorum ama tuzağa düşmeyeceğim! Ben şu an takımım Napoli’ye konsantreyim. Drogba ve Sneijder’a gelince… İkisi de dünya yıldızı. İkisine karşı da oynadım ve forma giydim.
    Süper yeteneğe sahipler, kaliteleri tartışılmaz. G.Saray’ı seçtiler. Çünkü G.Saray da dünya büyüğü olmak istiyor. Avrupa’daki başarılara geri dönmek istiyorlar. Onlarla aynı takımda oynamak içinse bir şey diyemem.

Ben Beşiktaş’ı tutardım babam fanatik Fenerli’ydi

TÜRKİYE’de hangi takıma sempatin var?
    - Ben bir şey demeyeyim şimdi (Gülüyor). Ama küçüklüğümde Beşiktaş’ı tutardım. Babam ise fanatik bir F.Bahçeli. Şu anda profesyonelim ve kendi kariyerime bakıyorum. Onun için oynadığım takıma sempati besliyorum.

Tatillerde İstanbul’a hiç geliyor musun?
    Bu sene gelmek istedim aslında. Ama hem transfer dedikodularını önlemek hem de Taksim olayları nedeniyle ne yazık ki gelemedim.

Türkiye’de torpilin yoksa, işin çok zor

”TÜRK kulüpleri tarafından ilgi görmemem bende büyük bir hırs oluşturdu. Bana güç verdi. Gördüm ki, bir gurbetçi olarak Türkiye’de tanıdığın, torpilin olmadığı zaman büyük kulüplere girebilmek çok zor. Benim kalitem belliydi. Kendime inanıyordum. İdmanlarda profesyonel gibi çalıştım.
    Ama işte 3 kulüpte de tanıdığım olmadığı için Türkiye’de beğenilmedim. Aslında bu yaşadıklarım bana yardım etti. Belki de futbol hayatımda dönüm noktası oldu.”

Fatih Terim İtalya’da çok seviliyor

- “FATİH Terim İtalya’da çok seviliyor. Burada büyük bir ismi var. Şu ana kadar hiçbir görüşmem olmadı kendisi ile. Ama benim için iyi bir antrenör. Çok iyi bir mentör olduğunu biliyorum.”

Arda’nın yıldız olacağı belliydi

- “TÜRK futbolculardan Arda Turan’ı tanıyorum. G.Saray altyapısında deneme antrenmanlarına çıktığımda Arda’nın iyi bir futbolcu olacağı görünüyordu. Öyle de oldu. Bence teknik olarak çok yetenekli.”

Napoli bizim ülkemize benziyor

- “NAPOLI’de oynamak büyük bir duygu. Her insan burada hala Maradona’yı yaşıyor. Her yerde resimleri var. İnsanların futbol tutkusu inanılmaz. Bu yüzden Napoli’yi Türkiye gibi görüyorum.”

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24420268.asp

Türk futbolunun iğrençliğini gösteren bir röportaj olmuş,yabancı milli takımları seçen her Türk oyuncunun başından buna benzer durumlar geçtiğini düşünüyorum,artık anlıyorum onları.Türk futbolunda ki torpili biliyoruz zaten ancak bu çok daha canlı bir kanıtı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Kitaplarda ders niyetine okutmalık roportaj. Şimdi gel 4-4-2 sol bek bilmemne tartış.
    Az çok hepimizin başından geçen olayları net bir dille dışarıdan bir gözle süper anlatmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazık bize yazık, diyecek başka söz yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben olsam ne Türkiye'de top oynardım ne Türk milli takımını seçerdim valla.

Serie A'ya kötü bir giriş yapan Milan, eski oyuncusu Kaka'yı transfer etti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Serie A'ya kötü bir giriş yapan Milan, eski oyuncusu Kaka'yı transfer etti.
    Son günlerde transfer borsası hareketlendi. Anlaşma 2 yıllık bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cenkerim kaka gitti bile milana bonservissiz yillik 5m euro alicak milandan..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Puan Durumu

Gol Krallığı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka yuvaya döndü!

2 Eylül 2013 10:55 NTVSpor.net
    Ve Kaka yeniden Milan’da... Brezilyalı oyuncu eski kulübü Milan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu yıllık 4 milyon euro kazanacak.

Milan, 2009 yılında 65 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e gönderdiği Brezilyalı yıldız Kaka'yı yeniden renklerine bağladı.

İspanyol kulübünde sürekli yineleyen sakatlıkları nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Kaka, hayal kırıklığı ile geçen Jose Mourinho döneminin ardından Ancelotti'nin de gözüne girmeyi başaramamıştı. Ülkesinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası’nda milli formayı giyebilmek için düzenli olarak oynamak isteyen 31 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz hafta Real Madrid kulübüne ayrılma talebini iletmişti.

Kaka'nın Real Madrid'le bağlarını koparmasının ardından devreye giren İtalyan devi Milan, oyuncuyu Haziran 2015'e dek kırmızı-siyahlı kulübe kazandıran imzayı attırdı. Kaka, Milan'dan yıllık 4 milyon euro kazanacak.
    Kaka, 2003 ile 2009 yılları arasında formasını giydiği Milan'da geçirdiği 6 yılda birer kez Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, Kıtalararası Dünya Kupası ve lig şampiyonluğu yaşamıştı.
    En iyisi oldu, Milan da 22 numara da boşta.

Zevk ile izleyeceğim, o forma üzerine çok yakışıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Real Madrid Kaka'yı ucuza bırakır evet ama bedavaya bırakacak kadar da salak bir kulüp değiller.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu tipine kurban olayım ben senin ya.

Bir forma, renkler bu kadar mı yakışır bir oyuncuya. Çok iyi olacak çok tivibu alacağım İtalya Ligi maçları için

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Geri dönmesi iyi oldu. Milan'ı da Kaka'yı da severim. Ancak eski günlerinin çok uzağında. Çok şey beklemek mantıksız olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

"Real Madrid'de futbol coşkumu kaybetmiştim"

4 yıl aradan sonra eski takımı Milan'a dönen Kaka, forma şansı bulamadığı için Real Madrid'de futbol coşkusunu kaybettiğini belirtirken, kendini meydan okumaya hazır hissettiğini söyledi.

Milan ile yolları yeniden buluşan Brezilyalı yıldız Kaka yeni macerasına hazır olduğunu söyledi. İtalyan basınının karşısına çıkan Kaka, kariyerinde açtığı yeni sayfanın kendi açısından bir meydan okuma olacağının altını çizdi.

4 yıllık bir aranın ardından Milan'a geri dönen Kaka, kırmızı-siyahlı kulüp tarafından basına tanıtıldı. İtalyan basınının karşısına çıkan Brezilyalı yıldız, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin de katıldığı basın toplantısında konuşan Kaka, eski ekibinde fazla oynama şansı bulamadığı için ayrıldığını belirtti.

Kaka, "Real Madrid'de geçirdiğim 4 yıl boyunca sürekli bir şekilde forma giyme imkanı bulamadım. Bunda geçirdiğim sakatlıklar da etkili oldu. Real Madrid'de futbol coşkumu kaybetmiştim. Ancak şimdi devamlı oynayabilme şansına sahibim ve bu benim için büyük bir motivasyon. Hiçbir sakatlığım yok, iyi çalışıyorum ve kendimi bu meydan okumaya hazır hissediyorum" diye konuştu.

Asbaşkan Adriano Galliani de Kaka'nın kulübe dönmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Galliani, 2003-2009 yılları arasında kırmızı-siyahlı forma altında önemli başarılar elde eden Kaka'nın takıma yine önemli bir katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.
    ......................

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

20'lik Icardi bence çok olumlu transfer Inter adına.

Inter artık genclere yöneliyor baya baya

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Torino - Milan maçı var yarın ve ben bu maçı bekliyorum. Kaka oynarsa kesinlikle golü var..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sevinçten ağlayasım var !!!!

Kaka'nın 2 tane golü var yazın bunu kenara !

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri