1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ordan şut attığı için oynayamıyordu fenerbahçe'de. Become a legend oynamayı seviyor sanırım stoch. Bu yüzden de üst düzey hiç bir ligde oynayamayacak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ordan şut attığı için oynayamıyordu fenerbahçe'de. Become a legend oynamayı seviyor sanırım stoch. Bu yüzden de üst düzey hiç bir ligde oynayamayacak.
    Ronaldo da oynayamaz o zaman. Adamın bir maçta ortalama uzaktan 20 şutu var çoğu tribunden toplanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ronaldo da oynayamaz o zaman. Adamın bir maçta ortalama uzaktan 20 şutu var çoğu tribunden toplanıyor
    ronaldo'nun şut dışındaki özellikleri stoch'a benziyor olsa o da şu an boavista'da oynuyor olurdu evet.

ha bu arada ben stoch'u severim mevcut kadroda da ben karar versem tutardım. Fakat mental eksiklikleri inanılmaz boyutta. Oynayarak gelişmez mental eksiklikler,yunanistan'da oturup düşünsün kendi kariyeri için olumlu olacaktır. Ben böyleyim derse yunan ligi gibi,ligimiz gibi 2. kalite liglerde ego tatminiyle uğrasır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri