1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece meraktan soruyorum,

Ligimizde en çok Galatasaray'ın vergi borcu olduğu halde Maliye bakanlığı "Vergi Yüzsüzleri Listesi"ne neden Galatasaray'ı yazmıyor? Nasıl oluyorda her defasında ödemedikleri halde affediliyorlar?

Galatasaray teknik iflası vermişti, ilk sermaye artırımı ile borsa manipule edip gizlenildi bu. Ünal Aysal bile itiraf etti bunu. "O bün 1 kişi bile bizi mahkemeye verseydi teknik iflas resmen gerçekleşmişti" dedi. Bunu Aziz Yıldırım dese 50 sene konuşulurdu. Ünal Aysal olunca basın nasıl oluyorda hiç yazmıyor?

Gs yine affedilmiş, KAP'a bildirilen uzlaşma anlaşması var. Ben tüm bunları merak ediyorum birisi bana mantıklı bir açıklama yapabilirmi?

Aklıma iyice kötü kötü şeyler geliyor benim. Hani Fatih Terim güya milli takımdan para almıyor ya, kim bilir ne pazarlıklar yapılmıştır. "Tamam milli takımıda çalıştırsın sizde bizim borçları görmeyin" gibisinden. Yok başbakan rica etmiş Ünal başkanı aramış hemde bedava çalıştıracakmış olacak iş değil.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sadece meraktan soruyorum,

Ligimizde en çok Galatasaray'ın vergi borcu olduğu halde Maliye bakanlığı "Vergi Yüzsüzleri Listesi"ne neden Galatasaray'ı yazmıyor? Nasıl oluyorda her defasında ödemedikleri halde affediliyorlar?

Galatasaray teknik iflası vermişti, ilk sermaye artırımı ile borsa manipule edip gizlenildi bu. Ünal Aysal bile itiraf etti bunu. "O bün 1 kişi bile bizi mahkemeye verseydi teknik iflas resmen gerçekleşmişti" dedi. Bunu Aziz Yıldırım dese 50 sene konuşulurdu. Ünal Aysal olunca basın nasıl oluyorda hiç yazmıyor?

Gs yine affedilmiş, KAP'a bildirilen uzlaşma anlaşması var. Ben tüm bunları merak ediyorum birisi bana mantıklı bir açıklama yapabilirmi?

Aklıma iyice kötü kötü şeyler geliyor benim. Hani Fatih Terim güya milli takımdan para almıyor ya, kim bilir ne pazarlıklar yapılmıştır. "Tamam milli takımıda çalıştırsın sizde bizim borçları görmeyin" gibisinden. Yok başbakan rica etmiş Ünal başkanı aramış hemde bedava çalıştıracakmış olacak iş değil.
    Cevaplıyorum açıkcası bilmiyorum ilgilenmiyorum da. Futbol ile ilgileniyorum genelde.
    Ben de meraktan soruyorum, bu GS olmasaydı herhangi bir firma olsaydı yine işin peşinde böyle koşar mıydınız?
    Ayrıca diger klüplerin de vergi affına uğramadıgından (geçmişte ve şu an) emin misiniz?
    Ayrıca ben de ticaret yapan biri olarak söyleyeyim o vergi borçları GS AS gibi bir şirkete inan hiç bir zarar vermez. Yani sanma ki GS vergi ödemediği için böyle büyük butcelere sahip. Bu ulkede tüm klüplerin böyle durumları oldu oluyor da. Önemli olan UEFA kriterleri.
    Sana sorum da şu eger burada vergide usulsuzluk varsa UEFA bizi neden men etmiyor.
    Bildigin üzere vergisini kurusu kurusuna ödediğini sandıgımız diger guzide klüplerimiz UEFA finansal fair play kapsamında turnuvalarda men edilmişlerdi geçmişte.
    Ayrıca vergi borcu affı öyle hadi affedelim o zaman Terim milli takıma geçsin şeklinde olmuyor.
    Resmi olarak belgeliyorsun bağış yapıyorsun ihracat yapıyorsun ya da herhangi başka bir şey.
    Devlet sence parasını yedirir mi? Hele bu dönem hükümeti. Devlet milli takım başarısı için vergiden feragat eder mi sanıyorsun?

Bu ulkede tüm klüplere zamanında yapılmış fedakarlık GS'a yapılınca nedense herkeste bir rahatsızlık oluyor. Ki bu fedakarlık hep resmi belgeli öyle olmasa zaten BJK FB hiç durur mu İsvicre'ye bile taşırlar durumu

Mesaj Yetkileri