Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
E güzel kardeşim, o Necati geldikten sonra takımda banko oynadı. Yazıyorsan bunu da yaz. O zaman transfer dönemi içinde maç yapılmasın. İhtiyacımız olan bölgeye banko oynayacak oyuncunun takımıyla transfer dönemi içinde maçımız varsa bu bizim hatamız mı? Alıp da oynatmamış olsak haklısın diyeceğim.
He yani İbrahim Akın gelse bizim takımda oynayamayacak mıydı. İbrahim Akın o dönem kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. İBB'nin gol yükünü çeken isimdi. He transfer dönemi içerisinde maç yapılmasın diyorsun ama Bayern'de Götze'yi transfer etmişti. Yani anlayacağın çok benzer olaylar ama bir bize işledi.

Benim merak ettiğim bir şey var. Özellikle GS'lı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Necati transferini aynı şekilde FB ve BJK yapsaydı maçtan bir gün önce yorumunuz ne olurdu. İşinize geldiği gibi yorum yapmaktan, üç maymunu oynamaktan vazgeçin. Huy olmuş artık sizde.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
@Mamadou

Ayar yok, tespit var. Genellemeler beni bağlamaz, ben kendi fikrimi yazıyorum. Son dönemdeki durumun benim için özetini yazdım 4 harf ile.

Şike yapana şikeci deniliyor, tescillendiği zaman da bunu yazma hakkı doğuyor haliyle.
Beşiktaş'ı da katıyorsunuz ya daha Beşiktaş'ın aldığı cezanın şikeden dolayı olmadığı, tedbir amaçlı olduğundan bir habersin. ANÇ bizzat kendi açıklamıştı. Ya öyle sandığın gibi Beşiktaş ile Fenerbahçe kardeş takım ayaklarını geçeceksin. Kendi kafana göre bir şeyler uyduruyorsun. Isıtıp ısıtıp her yorumunda aynı şeyleri yazıyorsun. Öyle bir şey yok. Yok FBJK, şikeci gibi çocukça yorumlar 24 yaşındaki adama hiç yakışmıyor. Çocukça..