1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    E güzel kardeşim, o Necati geldikten sonra takımda banko oynadı. Yazıyorsan bunu da yaz. O zaman transfer dönemi içinde maç yapılmasın. İhtiyacımız olan bölgeye banko oynayacak oyuncunun takımıyla transfer dönemi içinde maçımız varsa bu bizim hatamız mı? Alıp da oynatmamış olsak haklısın diyeceğim.
    He yani İbrahim Akın gelse bizim takımda oynayamayacak mıydı. İbrahim Akın o dönem kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. İBB'nin gol yükünü çeken isimdi. He transfer dönemi içerisinde maç yapılmasın diyorsun ama Bayern'de Götze'yi transfer etmişti. Yani anlayacağın çok benzer olaylar ama bir bize işledi.

Benim merak ettiğim bir şey var. Özellikle GS'lı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Necati transferini aynı şekilde FB ve BJK yapsaydı maçtan bir gün önce yorumunuz ne olurdu. İşinize geldiği gibi yorum yapmaktan, üç maymunu oynamaktan vazgeçin. Huy olmuş artık sizde.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @Mamadou

Ayar yok, tespit var. Genellemeler beni bağlamaz, ben kendi fikrimi yazıyorum. Son dönemdeki durumun benim için özetini yazdım 4 harf ile.

Şike yapana şikeci deniliyor, tescillendiği zaman da bunu yazma hakkı doğuyor haliyle.
    Beşiktaş'ı da katıyorsunuz ya daha Beşiktaş'ın aldığı cezanın şikeden dolayı olmadığı, tedbir amaçlı olduğundan bir habersin. ANÇ bizzat kendi açıklamıştı. Ya öyle sandığın gibi Beşiktaş ile Fenerbahçe kardeş takım ayaklarını geçeceksin. Kendi kafana göre bir şeyler uyduruyorsun. Isıtıp ısıtıp her yorumunda aynı şeyleri yazıyorsun. Öyle bir şey yok. Yok FBJK, şikeci gibi çocukça yorumlar 24 yaşındaki adama hiç yakışmıyor. Çocukça..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    He yani İbrahim Akın gelse bizim takımda oynayamayacak mıydı. İbrahim Akın o dönem kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. İBB'nin gol yükünü çeken isimdi. He transfer dönemi içerisinde maç yapılmasın diyorsun ama Bayern'de Götze'yi transfer etmişti. Yani anlayacağın çok benzer olaylar ama bir bize işledi.
    Birbirinden çok farklı 3 örneği bir araya koymuşsun.

1) İbrahim Akın'ın o dönemde sözleşmesi devam ediyordu (şimdi araştırdım sözleşmesi 2012 mayısta bitiyormuş, yani Bosman'lık bir durum dahi yok), yani bonservis için takımla da anlaşmanız gerekiyordu. Ama transfer dönemi bile değilken görüşmeler yapıldı. Hadi orası önemli değil diyelim, at muhabbetlerini bilmeyen yok sanırım. Hatta maç sonrası İbrahim'le bir anlaşma bile yapılmadı. Transfer durumu bile yok ortada yani. Zaten şike muhabbetleri başlayınca İBB İbrahim'in sözleşmesini feshetti.

2) Götze'nin sözleşmesinin son aylarında Bosman kurallarından faydalanarak Bayern Münih teklifini yaptı, Götze de kabul etti. Bence güzel bir kural değil, ancak futbol kuralları içerisinde bir durum. Bu da oldukça farklı bir durum.

3) Necati'yi aldığımız gün yanlış hatırlamıyorsam transfer sezonunun son günüydü (1 Şubat 2012). Aynı gün içinde Antalya maçı olduğu doğrudur. Ancak oyuncu ayartma yok birşey yok, transfer dönemi içinde iki takım karşılıklı anlaşıyor, Galatasaray kadrosunun en eksik bölgesini takımı tanıyan bir oyuncuyla dolduruyor ve sezonun kalanında devamlı bu oyuncudan faydalanıyor, Antalyaspor da 32 yaşında bir oyuncu için makul miktarda bonservis parasını kasasına koyuyor. Kaldı ki o maçta Antalya ile 1-1 berabere kalındı, kritik bir haftada 2 puan kaybedildi. Ömer maçın 30 dakika kadar bir kısmında vakit geçirdi. Maçı satacak takımdan pek beklenen davranışlar değil sanırım bunlar. Bu da diğer örnekle taban tabana zıt bir durum.

Yani diyeceğim şudur ki, benzer durum Trabzonspor'a da olsa Fenerbahçe'ye de olsa Beşiktaş'a da olsa Akhisar Belediyespor'a da olsa yanlış bir durum yok. Kendi adıma konuşmak gerekirse arkasında da bir artniyet aramam.

Mesaj Yetkileri