1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Önder Özen'i ve Bilic'i getirenlerden Allah razı olsun. Yönetimi ve başkanı da tebrik ediyorum. İşi, bilenlere emanet ettiler ve yüzümüzü güldürdüler. Eneramo ve Sezer transferleri fiyasko, onları göz ardı edemem; ama transferler genel olarak belli bir plan-program dahilinde yapıldı, bu kesin. Transfer başarısının % 80-85 civarı olduğunu düşünüyorum.

Kerim Frei de, 2-3 günde ortaya çıktı ve mutlu sonla tamamlandı. Hayırlı, uğurlu olsun.

Tanju ile beraber, keşke G.Süzen ve M.Akgün'ü de gönderebilseydik.
    Eneramo için farklı düşünüyorum bence bu sene 10 golden fazla atacak. Sezer ise fiyaskodan ötesi. Niye alındığı belirsiz. 1,5 Milyon Euro çöpe gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Eneramo için farklı düşünüyorum bence bu sene 10 golden fazla atacak. Sezer ise fiyaskodan ötesi. Niye alındığı belirsiz. 1,5 Milyon Euro çöpe gitti.
    Eneramo, kontenjandan ötürü kadroya zor girer. Motta da geldi, yer kalmadı Eneramo'ya. Almeida sakat ya da cezalı olmadığı sürece, 1. tercihte yer alacaktır. Ayrıca, Eneramo'nun fiyasko olma sebebi, hastane odasında imza attırıyor olmamız. Kalp ritmi bozuk, ayağı sakat; ama transfer edildi her ne hikmetse. Sağlıklı olsaydı ve kontenjan sorunundan dolayı tribüne mahkum olmasaydı, Eneramo için iyi bir transfer diyebilirdim.

Sezer için de, sadece 1,5 milyon euro değil; alacağı maaşı da eklersek, çok daha fazlası çöpe gitti. Devre arasında, takas yoluyla elden çıkarılır umarım.

Mesaj Yetkileri