7.HAFTA
Adeta Ezdik . Mükemmel Bir Futbol Vardı Sahada.
8.HAFTA
Derbinin Galibi Biziz , İyide Oynadık ..
Şampiyonlar Ligi 3. Maç
Malesef Pek Bi Umudumuz Yoktu Maçtanda , Ezildik Resmen .. İlk Mağlubiyetimizi Aldık.
--------------------------------------------------------------------------------------------
9.HAFTA
İyi Oynadık Fakat Tek Sorun Gol Atma Sıkıntısıydı ..
10.HAFTA
Güzel Oyunla Yendik ..
Şampiyonlar Ligi 4. Maç
Bu Sefer Evimizde Dahada İyi Oynadık Fakat Bitiricilik Farkı Ve Kaçan Penaltı ...
--------------------------------------------------------------------------------------------
11. HAFTA
Gol Yeme Sıkıntımız Devam Ediyor , Fakat Gene Kazandık. Ligde Namağlubuz..
12. HAFTA
Net Bir Skorla Kazandık ..
YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER....
Last edited by ardkyrkc : 09.Eylül.2013 at 22:18
Ligteki namağlup ünvanımızı sürdürüyoruz , Real maçları da normaldir ama Elazığspor'u rahat bir şekilde yenebilirdik , puan durumlarını rica edebilir miyim ?
Şampiyonlar Ligi 5. Maç
Rakip Salzburg
Sakin Oynayarak Galibiyeti Aldık ..
Şampiyonlar Ligi 6. Maç
Rakip Schalke
Ve Oluşan Puan Durumu [ Şampiyonlar Ligi ]
Gruptan 2.Olarak Çıktık ...
Süper Lig
13.HAFTA
Geriden Gelen Galibiyet Beni Mest Etti
14.HAFTA
Ezeli Rakibimizi 86.Dakikada Gelen Golle Yeniyoruz
15.HAFTA
Gene Derbide Gülen Taraf Olduk
16.HAFTA
Namağlup Serimiz , Galibiyet Serimiz Sürüyor ..
TÜRKİYE KUPASI BAŞLADI.
4.ÖNELEME - ZAYIF RAKİBİMİZİ RAHAT GEÇTİK
5.ÖNELEME - Gene Zayıf Rakibimizi Geçtik ..
TÜRKİYE KUPASI GRUP MAÇLARI
TRANSFER DÖNEMİ
Aramızdan Tek Ayrılan Futbolcumuz Çok Sakatlanması , İyi Oynamaması , Kontenjan , Hemde Maaşı Gerçekten Bi Hayli Çok Olması Nedeniyle DİDİER DROGBA.
Kime : PSG
Ücret : 1.6 M Euro
Ocak Ayında 3 Oyuncu Aldık 2 si Kiralık .
Transfer Edilen Oyuncumuz [ Leandro Paredes ]
Kendisinden Gelecekte Çok İyi Şeyler Bekliyoruz. Transfer İçin Ödenen Bedel 3.8 M Euro
Kendisini Kiraladık [ Tony Watt ]
Sezon Sonuna Kadar Yedegin Yedegi [ Turgay Bahadır ]
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rakibimiz
Last edited by ardkyrkc : 09.Eylül.2013 at 22:39
Drogba'dan üst düzey verim alabilirdin ama iyi oynamadıysa göndermen iyi olmuş , Paredes transferi geleceğe yönelik iyi bi transfer ama diğer 2 oyuncuyu neden aldın anlamadım
M.City zor rakip ama belki sürpriz yapabilirsin![]()
Sezonun 3-4. Haftasında 2 aylık bi sakatlık geçirdi. sonra dönünce tekrar geçirdi. iyi oynayamadı sonra bende kulüplere önerdim psg istedi direk gönderdim , tony watt dan cok verim alacagımı düsünüyorum , turgayı da bende anlamadım ama yedegin yedegi hamit cok sakatlanıyodu o bakımdan![]()
Maçlar ve transferler güzel.City koyar geçer ama![]()
Süper Lig
18.HAFTA
Harika Bir Maç Oldu .. Watt Harika İşler Yaptı Ağzım Açık Kaldı Hayran Kaldım![]()
19.HAFTA
Gene Kazandık Namağlup İlerliyoruz..
20.HAFTA
Takımın En İyisi Lucas Zen di..
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1.Maç Kendi Evimizde...
Çokta İyi Oynamadık .. Kendi Evimizde 1-0 Galip Olarak Avantajlı Şekilde İngiltereye Uçtuk ..
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2.Maç
Kötü Oynadık .. Ev Sahibi Avantajıyla , Bitiricilik Farkıyla Bizi Yendi Ve Kupa Dışı Ettii.
Artık Sadece 2 Kulvara Odaklanıcaz ...
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 1. AYAK
Ezici Bi Skorla Yendik . Maçta Sneijder ŞOV Vardı ...
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. AYAK
İlk Maçında Avantajıyla Rahat Oynadık Ve Gene Galibiyet Aldık ...
21.HAFTA
Kötü Oynadık , Kaleyi Bulan Sadece 3 Şutumuz Vardı ...
22.HAFTA
Bu Hafta Çok Özel . İlk Yenilgimizi Aldık , Buda Nazar Boncugu Olsun![]()
23.HAFTA
Ortalama Bir Oyun Vardı ...
Last edited by ardkyrkc : 10.Eylül.2013 at 00:26
24. HAFTA
Güzel Bi Skor .. Çok Gol Yemeye Başladık ..
25.HAFTA
Bir Derbi . Kadıköyde Gene Galibiyet AlamadıkGelecek Senelerde İnşallah..
26.HAFTA
Elazığa Fena Patladık .. Hele ki "Kral" Burak Yılmaz ...
27.HAFTA
İyi Oynadık , Kaleye 30 Şutumuz Vardı ....
28.HAFTA
Topa Sahip Olma Oranlarını Beğenmedim
29.HAFTA
Çok İyi Oynadık ...
30.HAFTA
Gene Bir Derbi Galibiyeti , Çok İyiyiz...
31.HAFTA
Ardından Bir Derbi Daha , Takım Kaldıramadı![]()
VE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL
İyi Oynadık Burak Yılmazın 47. Dakikada Attığı Golle Kupanın Sahibi Olduk
32.HAFTA
Net Bir Skor
33.HAFTA
Gençleri Kullandım Daha Çok....
VE Bir Sezonun Sonuna Geldik ...
Toplu Fikstur Ve Puan Durumu
PUAN DURUMU
VE KOCAA BİR SEZONUN SONUNA GELDİK . İLK SEZONUMDU BAZI HATALAR YAPMIŞ OLABİLİRİM FAKAT 2.SEZONDA DAHA DA İYİ OLACAGIMA SÖZ VEREBİLİRİM...
YORUMLARINI EKSİK EDEN , ETMEYEN . KARİYERİ TAKİP EDEN , ETMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ..
Last edited by ardkyrkc : 10.Eylül.2013 at 00:28
City rövanşı kötü olmuş.Çifte kupa için tebrikler sakin ol şampiyon sezon bitmiş![]()
Drogba'yı 1,6'ya satmışsın ama tabi maaş'ınıda eklersek iyi bir bütçe sağlamıştır bu arada Real'in 5 atmasına Fenerlilerden ziyade Karabüklüler sevinmiştir deşmişsin adamları resmenŞL maçı normal, seneye daha iyisi olur
Drogbayı Satmamdaki Asıl Nedenler Sürekli Sakatlanması , Formu Olmaması Ve Maaşı Çok Olması Yani bedavaya bile satabilirdim Maaşı Çok be Hocam, Kesinlikle Bende Öyle Düsünüyorum , İnşallah Seneye Daha İyi Olacagız... Forum Ölü Gibi Sen Ve Bi Kaç Kişiden Başka Yorum Yapan Yok
)
Kariyer Neden Bu Kadar Az Takip Ediliyor Anlam Veremiyorum..
...........
bir iki madde ile açıklayım
1. FM 2013'den herkes fazlasıyla doydu ben dahil zaten Kayseri 2013'de son kariyerim bende doyanlardanım
2. FB- GS Ligi sürekli domine edeceği için çok da bir heyecanı olmayacağı için fazla talep görmez istisna bir kaç kariyer dışında onlarda muhtemelen ekstra bişey vardır pek incelemedim genelde bende bireysel FB-GS kariyeri takip etmem
3. Muhtemelen %60 bir oran sadece kendi kariyerlerine yorum bekliyor , başka kariyerlere yorum yazmaktan kaçınıyor.
daha da fazla saya bilirim ilk başta aklıma gelen bunlar
Hacı, illa olsun diye yapma. Keyif alacağın şekilde yap. Neticede bu bir anı olacak senin için. Bir ara bende de böyle hiç ilgi yoktu. Daha sonra yavaş yavaş 3-5 arkadaş katıldı kariyere. Zamanla olur, takılma bu tip şeylere![]()