Fatih Terim: Hata benim..Özür dilerim herkesten.
Eboue-dany-chedjou acilen kesilmeli takimdan..
Fatih Terim: Hata benim..Özür dilerim herkesten.
Eboue-dany-chedjou acilen kesilmeli takimdan..
Fatih terim hatayı üstlendi ancak oyunculara çok pis laf soktu. "Bazen şahsiyet için mücadele edersiniz"
FM Gazetesi
1-0'a kadar gayet iyiydik, olmadı atamadık. Sonra ilk yarıyı bir şekilde bitirdik, şükür ki 2'yi yemedik o dönemde. İkinci yarıda da fena başlamadık, hadi hayırlısı derken saçma sapan şekilde 2'yi de yedik. Maç orada benim için bitmişti zaten görülüyor ki takım için de bitmiş. Bireysel hata yapmamalısınız ŞL'de hele hele rakip Real Madrid iken. Siz rakibe 2 gol hediye ederseniz tabii ki o maçı çevirmek imkansız. Geçen sene de bu golleri yiyorduk hala yiyoruz. İyi oynasak ne olacak yedikten sonra çöküyorsun zaten. Hayır problem ne ben çözemiyorum, FT çözsün artık. Hele 2. gol nedir abi amatörde yenmez ya.
Taktik konusunda eleştirim yok. Bence kadro doğruydu gole kadar olan dönemde gördük.
Taktikle ilgili bir yorum yapılması gerekirse kısa ve net yazacağım;
4-2-3-1 (Bruma'lı)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih Terim: "Az da oldu belki daha fazla da olabilirdi."
Aynen öyle.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
6 sene ŞL'ye gidemediğinde "haydi galatasaraylı bir sms de sen at kulübümüze destek ol" yazıyordu billboardlarda. Adam doğru düzgün fikrini yazmış, hadi git işine falan yakışık almıyor kardeşim.
Maçtan önce demiştim Gs de kazansa şaşırmam Real fark atsa da şaşırmam diye. İkinci ve daha kuvvetle muhtemel olan seçenek oldu. Böyle takımlara karşı bu kadar açık top oynarsan , korkmuyorum imajı vermeye çalışayım derken tedbiri elden bırakırsan ve üstüne üstlük amatör hatalar yaparsan 6 da yersin 16 da. Yazdık oldu.
İnşallah bizim maça ayağa kalkma maçı gözüyle bakılmaz bu sonuçta sonra. Gerçi Terim ne yapar eder bu düşünceyi aşılar.
Ben hiç büyük yazmama taraftarıyım o ayrı konu.Yukarıda bir arkadaşta yazmış öyle ya da böyle biz kendimizi çok pohpohladık geçen seneden sonra.Real'i ezeriz geçeriz diyorduk gerçekçi olmak lazım bugün kazanabilirdik de ama yanlış tercihlerden sonra skor karşımızda.Bir şapkayı önümüze koymak lazım artık.Bu takımda yanlış giden bir şeyler var ve bu şeyler maç kazanınca düzelecek şeyler değil umarım sonumuz kötü olmaz.
Fatih Terim: "Drogba hakkında kesin bilgiyi yarın verebileceğiz ama durumu tatsız gözüküyor."
8-0 yenilmekte var, 6-1 yenilmekte var ama stadı terketmek yok.
geçmiş olsun.
yabancı sınırlamasının dezavantajını yaşadı galatasaray.
Bruma girdiginde etkiliydi hele o savunmanin uzerine gidisi sol ayagiyla etkisiz vurdu ama bu elamandan birseyler olacak abi.
Belki şok etkisi yaratır bu yenilgiBelki takımı kendine getirir
![]()
Fatih Terim'de hatasini kabullendi.
Hersey o ilk degisiklikle basladi. Ikinci yariya baslarken erken gol bulma derdindeydi Galatasaray bunuda tek forvet ile bulmasi imkansizdi. Hadi forvet almadin oyuna tek kanatli bir sistemle Real'e karsi ne yapmayi planliyordu Terim ?
Kopenhag onemli bir puan aldi. Bu goruntu ile Galatasaray evinde Juve'den o puanida alamaz.
hayir arkadas ilk yari 1-0 bitiyor, ikinci yari nasil oluyor o kadar gol, ayrica bruma ile amrabat dogru zamanda sahada olsalardi 1 golden fazlasi olurdu yinede berbat bir durumdayken bile tek forvetle gol atti nasil atti bastan beri yapmasi gerekli olan sekilde kanattan orta ile..
Çok açık oynadık 2. yarı adamlar çok boşluk buldu tak tak mermi sıkar gibi attılar golleri.Hocaya tek bi tepkim var hızın önemli olduğu böyle bir maçta neden Sabri'yi oynatmadığını merak ediyorum geçen maçın en iyi isimlerindendi onu almalıydı.Aynı zamanda Amrabat ve Bruma'da çok etkililerdi özellikle Amrabat'ın şu ortalarına hastayım mümkünse hoca savunmada Gökhan-Semih-Sabri yapıp bu 2 oyuncuya yer açmalı.
link ölmüş kardeşim bence buradan devam edelim
http://tatlar.blogspot.com/2013/03/k...nasl-alnr.html
Bu arada taraftarın yaptığı ayıp olsa da Burak Yılmaz benim için bitmiştir,gitsin az ötede oynasın.Yabancı kuralı falan umurumda değil,böyle vurdum duymaz,böyle egoist,böyle ruhsuz bir adam olamaz.Çok istediği Avrupa'ya gitsin devre arasında,parasında da değilim isterse aldığımızdan ucuza gitsin.Kattıkları içinde minnettarım,hakkını yemem.
Sezon öncesi hazırlıklarda ki oyuncuların hepsinin performansı dibe vurdu. Drogba, Selçuk, Sneijder, Burak zaten sezon öncesinde de yoktu. Fatih Terim in önce takımda ki psikolojik bozukluğu düzeltmesi gerekiyor. Galatasaray büyük takım. Bu tarz mağlubiyetler ne kadar üzücü olsada ayağa kalkmasını bilmek gerek. Umarım bu ayağa kalkma Beşiktaş maçından sonra gerçekleşir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Taraftar stadı erkenden terk etti üzgünüm ama böyle taraftarlık olmaz.
Onlar iyi gün taraftarları aga bakma onlara sen Real maçına gelir onlar lig maçlarına gelmez o tayfaydı onlar.
Eğer bu maçtan sonra beşiktaş maçında böyle formsuz oynarsak o zaman işimiz zor her 2 alanda da
Galatasaray zaten bunun sinyallerini veriyordu. "Biz olduk." havası takımda vardı her zaman. Hele o Dany'nın, Chedjou'nun vurdumduymazlıkları, beni bitirdi. Bu Galatasaray'ın sorunu değil. Bu Türk futbolunun, hatta Türk insanının sorunu. Bu yüzden bu ligde 4 sene üst üste şampiyon olabilmek tarih yazmaktır.
Yeni, radikal bir yapılanmaya gitmeden, sistemi düzeltmeli.