Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

9 28.13%
  • Berabere biter

3 9.38%
  • Real Madrid kazanır

20 62.50%
1 ile 30 arası toplam 332 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    He bir de GS çok ofansif kadro sürdü bık bık diyenlerle bir anektod paylaşmak istiyorum.

Uefa Avrupa ligi 2013 Finali Chelsea vs Benfica

Benfica XI;
    Artur Moraes (Kaleci)
    Almeida Garay Luisao Melgarejo
    Matic (tek ön libero)
    Gaitan(geniş kanat oyuncusu) Enzo Perez(Forvet arkası) Salvio (Geniş kanat oyuncusu)
    (forvet) Rodrigo(66.dk Lima) Oscar Cardozo
    Yalnız bu final maçı. Havası bambaşka. Birde Benfica'nın stoperlerinin Dany ve Chedjou'dan daha kaliteli olduğunu sanıyorum.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yalnız bu final maçı. Havası bambaşka. Birde Benfica'nın stoperlerinin Dany ve Chedjou'dan daha kaliteli olduğunu sanıyorum.
    1. Sadece finalde değil her maça hatta bir sonraki entry'mde de görebilirsin, Barca deplasmanına bile böyle çıktılar. 0-0 bitmişti.
    2. Benfica'nın çoğu oyuncusu Gs'ın oyuncularından daha kaliteli. Ama burada da bahsettiğim aşağı yukarı aynı bütçelere sahip iki takım olması. Yani sorun sahadaki taktik diziliş değil sorun bambaşka noktalarda.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    1. Sadece finalde değil her maça hatta bir sonraki entry'mde de görebilirsin, Barca deplasmanına bile böyle çıktılar. 0-0 bitmişti.
    2. Benfica'nın çoğu oyuncusu Gs'ın oyuncularından daha kaliteli. Ama burada da bahsettiğim aşağı yukarı aynı bütçelere sahip iki takım olması. Yani sorun sahadaki taktik diziliş değil sorun bambaşka noktalarda.
    garay ve luisao gerçekten etkili stoperler benficanın

Mesaj Yetkileri