1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Düzelmesi için Dua Ettiğiniz FM Saçmalıkları

Hybrid View

Yani arkadaşlar inanın fmyi 2008den beri çok sıklıkla oynayan birisiyim şu yazdıklarınızın hiçbirisi başıma gelmedi sadece gol attığın maçlarda çok çabuk yeme olayı oda bu yazdığınız durumda en çok benim lehime olmuştur ilk 10 dakika 3 gol yiyip sonra 4-3 e çevirmek falan gibi özellikle eşleşme olayında hiçbir zaman aynı takımlarla eşleşmedim çok göze batar şekilde ve de bence sakatlık olayının düzelmesi taraftarıyım ihtiyaç duyulan oyuncular bir anda 4-5 ay sakatlanması çok sık oluyo bana kalırsa buna biraz daha filtre gelmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by batuhangal View Post
    şu uzaktan şut saçmalığını çözsünler başka birşey istemiyorum ben.
    Quote Originally Posted by Eguet View Post
    saçma sapan ve sık sık uzaktan şut denemeleri ve oyun ilerledikçe yapay zekanın gerizekalılaşması (trabzonspor,gençlerbirligi vs gibi takımların küme düşmesi,fethiyesporun gibi takımların uefaya katılması,galatasarayın barcelonadan hiç bir farkı kalmaması maç kaybetmemesi bunlar Türkiye ligi için gördügüm saçmalıklar) Türkiye liglerine biraz daha özen!!!
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    1- Uzaktan Şutlara ACİL ÇÖZÜM!

2- Uzaklaştırılıp Yavaş Yavaş Giden Topu Yakayamamak ÇOK ÇOK ACİL ÇÖZÜM! (Güzel Bir Atakta Bu Oluyor Çıldırıyorum)
    Ben bundan şikayetci değilim, evet uzaktan çok şut vuruluyor ama sadece şut vurma ayarlandığı zaman vurmaması ayarlanması yeterli bence

Yavaş giden toplarda ben hiç bir sıkıntı yaşamadım, oyunculara yanlış taktik vermiş olmayasın sakın?

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Yani arkadaşlar inanın fmyi 2008den beri çok sıklıkla oynayan birisiyim şu yazdıklarınızın hiçbirisi başıma gelmedi sadece gol attığın maçlarda çok çabuk yeme olayı oda bu yazdığınız durumda en çok benim lehime olmuştur ilk 10 dakika 3 gol yiyip sonra 4-3 e çevirmek falan gibi özellikle eşleşme olayında hiçbir zaman aynı takımlarla eşleşmedim çok göze batar şekilde ve de bence sakatlık olayının düzelmesi taraftarıyım ihtiyaç duyulan oyuncular bir anda 4-5 ay sakatlanması çok sık oluyo bana kalırsa buna biraz daha filtre gelmesi lazım.
    Al benden de o kadar

Mesaj Yetkileri