1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Düzelmesi için Dua Ettiğiniz FM Saçmalıkları

Hybrid View

bence kulüp itibarları daha çabuk artmalı mesela fenerbahçeyle 3. sezonumda şampiyonlar ligini aldım ama itibar şampiyon olduktan sonra anca kıtasal oldu mesela gerçekte city'nin şampiyonlar liginde hiç bir başarısı yok ama oyunda 1-2 sene sonra dünya çapında oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    bence kulüp itibarları daha çabuk artmalı mesela fenerbahçeyle 3. sezonumda şampiyonlar ligini aldım ama itibar şampiyon olduktan sonra anca kıtasal oldu mesela gerçekte city'nin şampiyonlar liginde hiç bir başarısı yok ama oyunda 1-2 sene sonra dünya çapında oluyo
    O ligin itibarına bağlı, Lig itibarı ne kadar çoksa o ligde 1. 2. veya daha düşük bir pozisyonda bitirdiğinde alacağın itibar artar. Yani atıyorum sen Türkiye liginde 1. bitirip 100 itibar alıyorsan İngiltere Ligi şampiyonu 500 itibar alıyor. (Sayılar sallamadır) Yani senin şampiyonluğun = İngiltere Liginin 10. sırasındaki takım gibi bir şey oluyor İtibarların değişiklik göstermesinin sebebini böyle biliyorum ben. Hatta benim oyunumda NPower Championship (İngiltere 2. Ligi) Türkiyeden daha itibarlı bir lig, tabi ben baya ilerledimde yani Türkiye Şampiyonluğu, NPower'dan bile daha az itibar kazandırıyor demek istiyorum

Mesaj Yetkileri