@perpatua Şimdi oyunda ilk sezon Fenerbahçe ile ligi kazanırsak Şampiyonlar Ligine gidiyor muyuz? Gidemiyor muyuz?

Bununla birlikte Fenerbahçe kaç yıldır Avrupa'dan para kazanamıyor; ama ben hala zarar ettiğini görmedim. Kaldı ki dünyanın paralarını döküp transfer bile yapabiliyor. Bir diğer nokta oyunda biz Kadlec'i almaya kalksak bize gelmez. Gerçekte geliyor, Meireles'i Chelsea'dan koparıp getiremeyiz; ama gerçekte geliyor. B.Alves bile oyunda gelmez; ama banane Avrupa Kupasından bir açıklaması var gelebiliyor. Oyunda düzeltilmesi gereken bir durum bu bu lig, her ligden oyuncuyu alabilecek konumda. K.Paşa parayı bastırıp R.Babel'i alıyor, oyunda konuşamazsın bile.

Sponsorluk olayına gelirsek; Beşiktaş'ın Vadofone gelirlerini nasıl yansıtılacak merak ediyorum; Beşiktaş'a 150 milyon € veya $ bir gelir yazılması gerek; ama ben yazılacağını hiç sanmıyorum.

Fenerbahçe 20 yıl üst üste Avrupa'ya gitmesin her yıl forma reklam geliri artar, diğer sponsorluk gelirleri artar böyle bir kulüp. Ama oyunda böyle olmuyor.