1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Fenerbahçe nasıl yansıtılacak?

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Besiktas ve Fenerbahce'nin cezalari yansiyacak. Turkiye Avrupa kupalarina 3 takim ile katilacak. UEFA puanlarinin nasil olacagi hala muzakere konusu.
    Sıkıntı şurda, Fenerbahçe ve Beşiktaş ön eleme maçları oynadı. Bu oyuna nasıl aktarılacak. Çok merak ediyorum. Bununla birlikte Kharkiv'de var.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sıkıntı şurda, Fenerbahçe ve Beşiktaş ön eleme maçları oynadı. Bu oyuna nasıl aktarılacak. Çok merak ediyorum. Bununla birlikte Kharkiv'de var.
    Uc takim da on eleme maclarini oynamayacak. Onlarin yoklugunda ilk eslesecekleri turlardaki takimlar turu bye gececek.

Benim derdim UEFA puaninin nasil hesaplanacaginda. Buyuk ihtimalle 5 takim ile katildigimiz varsayilacak boylece ulke puani katilan takim sayisi olan 3'e bolunmek yerine 5'e bolunecek.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Uc takim da on eleme maclarini oynamayacak. Onlarin yoklugunda ilk eslesecekleri turlardaki takimlar turu bye gececek.

Benim derdim UEFA puaninin nasil hesaplanacaginda. Buyuk ihtimalle 5 takim ile katildigimiz varsayilacak boylece ulke puani katilan takim sayisi olan 3'e bolunmek yerine 5'e bolunecek.
    Aslında iş TFF'ye düşüyor, hem Fenerbahçe'nin ilk ihracı hem de bu sene için çabalayabilir. Ama UEFA kardeşim takımların yapmasaydı diyebilir. Eğer böyle olursa biz ilk sezon için büyük düşüş yaşarız. Bu yüzden itibar filanda kalmaz. Ya bizim takımları torpilli yapmanız ya da artık ilk 15'i unutmamız...

Mesaj Yetkileri