Fernandes twitterdan yazmis
Fernandes twitterdan yazmis
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fernandes twitter'dan yardiriyor. Yazik cok yazik
Hatırlarsanız gezi parkı olaylarının 5-6. gününde polise molotof atma tiyatrosu yaşanmıştı. bu olayı gezicilere yanlamaya çalışan dinciler vardı.
1453'ün çıkarttığı olayları çarşı'ya, beşiktaş'a yanlamaya çalışanlar var.
bakalım belki 3 aydır yetişmeyen camide içki içilme kasedi gibi bu maçta da yetişmesi bir türlü mümkün olmayacak kasetler ortaya çıkabilir ve bunlar çarşı'nın üstüne itilmeye çalışılabilir.
sonra da "yol ver gidelim çarşı'yı ezelim"![]()
1453 Kartallar grubunun aşağı yukarı 1 ay önce kurulmuş olması çok ilginç değil mi ?
Ahahh koskoca ligde zaten yüzde 70 CeHaPe zihniyetinin yaşadığı yerin iki takımı kalmışken bunlar zor. Hala insanlar benim takımım kazandı diyor, yahu her şeyi geçtim tamam senin takımın kazansın, hadi yaşanan her şeyi geçtim oraya 3-4 yaşında çocuğu ile giden insan var bunu düşünemiyorken ben ne konuşacağım futbol hala utanmadan insanlar savunma yapıyor ben buna yanıyorum.
Maçı hakkıyla,söke söke oynayarak o duruma getirdik,eğer yanlış hakem kararlarından bahsedeceksek,Escude'nin eliyle oynadığı toptan,Ramon'un Sabri'ye yaptığı hareketten de bahsedeceğiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
edit................
Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
FM Gazetesi
Biz daha bu kafa ile Avrupa'da çok 6 yeriz; ama her şeyin başı eğitim demişler. Birde zamanında birisi çıkmış demiş ya ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye. Kimdi o acaba her neyse doğru demiş.
1453 zaten ismindende belli ne kadar provakator oldugu. gercek besiktasli bunu yapmaz. ilk gordugumde carsi niye boyle bir saflik yapti dedim ama burda 1453 geldi aklima. carsidan sahaya giripte sandslye uzerinde gulerek foto cektirecek taraftar yoktur. futbolumuza siyasetin bulasmadigini savunanlar cok komik. bjkli taraftarlar melonun forma olayini biz onumuzdeyken gormedik diyorlar 300 metreden adamlar nasil gorecek. siyaset futbolu dahada geriye goturuyor. bu macin galibi takimlar olmadi emin olun
Açıkça söyleyeyim mi? Çevremdeki arkadaşlarıma bu maçta Beşiktaş'ın önünün kesileceğini söyledim. Hakemi dikkatli izleyin bu maç dedim. Ama ne bileydim benim kadar safça düşüneceğini bu adamların. Benim teorim devede kulak kaldı. Adamlar daha bir derin darbe vurdu bize.
FM Gazetesi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu arada İngiliz takımı gelip 3 atıyor, İspanyol takımı gelip 6 atıyor sonra neden diyoruz ya baştan sona okuyun burayı anlarsınız.
Lig TV'de tam da şu anda Markus Merk, Hakan Şükür ve Tümer Metin olmak üzere üçü birden elle oynandığını ve kararın hatalı olduğuna ortak kanaat getirdiler. İş burada bitmiyor, çünkü o topu ve ilk golde de topu basit kaptıran Serdar'ın suçu. Beşiktaş ikinci yarı oyunu rölantide tutup süreye oynamaya, tempoyu düşürmeye çalıştı. Bizim takımlarımızın hiç biri skoru korumakta asla başarılı olamazlar. Eğer oyunun temposunu düşüreceksen Daum döneminden beri Türkiye'de bir kaç yıldır gördüğümüz pas oyununu Avrupa'nın yıllardır yaptığı gibi yapmak. Pas ile tempoyu düşürürken topun sende kalmasını ve oyuna rakibe oynama şansı vermeden hükmetmeyi sağlayabilirsin. Savunmada kapanarak olmaz bu işler. Bunu yapmadığı gibi yanlış değişiklikler geldi. Bunu yapabilmek teknik oyuncular ile olur. Kerim Frei erken alınmalıydı Olcay yerine.
Markus Merk, Sabri'nin pozisyonuna da ben bu pozisyona düdük çalmazdım ama ortada bir karar, hakemlerin iki yöne de karar verebilmesi mümkün olabilir dedi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.
Galatasaray'in ne sucu var ben onu anlamadim
ben kesinlikle el yok demiyorum zaten.çalabilirdi hakem.
melo sert girdi. Ama bunun karşılığı kırmızı ya da sarı karttır.kartı görür ve sahayı terk eder. çıkarken formayı çıkarıp seyirciye gösterdi diye bu olaylar başladıysa bundan sonra her maçta aynı tehlike var demektir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada skor tahminim tuttu.2-1 galatasaray. Ne olacak simdi
Yahu o değilde ben Melo'nun pozisyonunun hâlâ kırmızı kartlık olmadığını düşünüyorum. Buna benzer yüzlerce hareket gördüm yahu hatta bazılarına faul bile çalınmadı. Gerçi yanlış örnek örnek olmaz o ayrı mesele de bence sarı kartlık bir hareket bu başka bir isim yapsaydı bu müdahaleyi kırmızı çıkmayacağı düşüncesindeyim ben.
Galatasaray'ın Tekyumruk isimli taraftar grubundan gelen bir twit.
Tekyumruk @Tekyumruk 13 sn
1453'tü, değildi; stat ve üniversitelerin polise teslim edilmesi gerektiğini söylemişti padişah.Kabak şimdi tüm tribünlere patlayacak! #ACAB
Screw you guys, I'm goin' home
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Melonun sarı yemesi gerektiğini düşünüyorum sağ ayağıyla oyuncuya vurmuyor göründüğü kadarıyla topa da müdahale ediyor
Sonrasında yaptığı hareketler ayıp ve gereksiz
Son olarak beşiktaş taraftarı takımın kafasına sıktı yine uzak şampiyonluk artık