Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maçı hakkıyla,söke söke oynayarak o duruma getirdik,eğer yanlış hakem kararlarından bahsedeceksek,Escude'nin eliyle oynadığı toptan,Ramon'un Sabri'ye yaptığı hareketten de bahsedeceğiz.
    Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
    Yok abicim ben pek tartışılmayacak maç içinde tartışılan bazı pozisyonlara ithafen yazdım onu,maç dışı olaylar zaten ayrı bir rezillik,bu kadar belli,planlı programlı bir çalışma içinde oldukları halde,hala göremeyenler var 1453 Kartalları'nın yaptıklarını.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri