Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fernandes twitterdan yazmis

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence ligdeki 17 kulüp ve taraftarları toplanıp hükümete ve federasyona "yav he he sizsiniz tamam" demeli ve gs ye sonsuza kadar şampiyonluğu verip ligden çekilmeli.
    Quote Originally Posted by Universal View Post
    Koskoca egede AKPnin belediyesi olan Akhisar Süper Ligde iken mi?
    iyice komikleştiniz yahu. n eşiktaş bir Real Madrid, ne de biz Bursaspor'uz... Bunu herkes gördü bu akşam.kısa ve net özeti bu işte olayın. siz hala perde arkasında adam arayın,tiyatro sahnede oynanıyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Fernandes twitter'dan yardiriyor. Yazik cok yazik

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hatırlarsanız gezi parkı olaylarının 5-6. gününde polise molotof atma tiyatrosu yaşanmıştı. bu olayı gezicilere yanlamaya çalışan dinciler vardı.

1453'ün çıkarttığı olayları çarşı'ya, beşiktaş'a yanlamaya çalışanlar var.

bakalım belki 3 aydır yetişmeyen camide içki içilme kasedi gibi bu maçta da yetişmesi bir türlü mümkün olmayacak kasetler ortaya çıkabilir ve bunlar çarşı'nın üstüne itilmeye çalışılabilir.

sonra da "yol ver gidelim çarşı'yı ezelim"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1453 Kartallar grubunun aşağı yukarı 1 ay önce kurulmuş olması çok ilginç değil mi ?

Nesil
    2006

tamam 16 olsun
    Ahahh koskoca ligde zaten yüzde 70 CeHaPe zihniyetinin yaşadığı yerin iki takımı kalmışken bunlar zor. Hala insanlar benim takımım kazandı diyor, yahu her şeyi geçtim tamam senin takımın kazansın, hadi yaşanan her şeyi geçtim oraya 3-4 yaşında çocuğu ile giden insan var bunu düşünemiyorken ben ne konuşacağım futbol hala utanmadan insanlar savunma yapıyor ben buna yanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı hakkıyla,söke söke oynayarak o duruma getirdik,eğer yanlış hakem kararlarından bahsedeceksek,Escude'nin eliyle oynadığı toptan,Ramon'un Sabri'ye yaptığı hareketten de bahsedeceğiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    iyice komikleştiniz yahu. n eşiktaş bir Real Madrid, ne de biz Bursaspor'uz... Bunu herkes gördü bu akşam.kısa ve net özeti bu işte olayın. siz hala perde arkasında adam arayın,tiyatro sahnede oynanıyor...
    Yooo senin haberin yok heralde. Tiyatrolar stadyumlara alındı. Biletler gişelerde kesiliyor hatta
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Hatırlarsanız gezi parkı olaylarının 5-6. gününde polise molotof atma tiyatrosu yaşanmıştı. bu olayı gezicilere yanlamaya çalışan dinciler vardı.

bakalım belki 3 aydır yetişmeyen camide içki içilme kasedi gibi bu maçta da yetişmesi bir türlü mümkün olmayacak kasetler ortaya çıkabilir ve bunlar çarşı'nın üstüne itilmeye çalışılabilir.

Camii'nin imamı yerinden gitti bunu bilen kaç kişiyiz acaba. Çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Konuyla alakasız ama seni gerçekten tanımak isterdim. Galatasaray'lı olmana rağmen olaylara bu kadar objektif bakıp neyin ne olduğunu görebilen senin gibi bir Galatasaray'lı ben tanımadım. Sana ne desem az ..

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

edit................

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maçı hakkıyla,söke söke oynayarak o duruma getirdik,eğer yanlış hakem kararlarından bahsedeceksek,Escude'nin eliyle oynadığı toptan,Ramon'un Sabri'ye yaptığı hareketten de bahsedeceğiz.
    Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Biz daha bu kafa ile Avrupa'da çok 6 yeriz; ama her şeyin başı eğitim demişler. Birde zamanında birisi çıkmış demiş ya ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye. Kimdi o acaba her neyse doğru demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1453 zaten ismindende belli ne kadar provakator oldugu. gercek besiktasli bunu yapmaz. ilk gordugumde carsi niye boyle bir saflik yapti dedim ama burda 1453 geldi aklima. carsidan sahaya giripte sandslye uzerinde gulerek foto cektirecek taraftar yoktur. futbolumuza siyasetin bulasmadigini savunanlar cok komik. bjkli taraftarlar melonun forma olayini biz onumuzdeyken gormedik diyorlar 300 metreden adamlar nasil gorecek. siyaset futbolu dahada geriye goturuyor. bu macin galibi takimlar olmadi emin olun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkça söyleyeyim mi? Çevremdeki arkadaşlarıma bu maçta Beşiktaş'ın önünün kesileceğini söyledim. Hakemi dikkatli izleyin bu maç dedim. Ama ne bileydim benim kadar safça düşüneceğini bu adamların. Benim teorim devede kulak kaldı. Adamlar daha bir derin darbe vurdu bize.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
    Yok abicim ben pek tartışılmayacak maç içinde tartışılan bazı pozisyonlara ithafen yazdım onu,maç dışı olaylar zaten ayrı bir rezillik,bu kadar belli,planlı programlı bir çalışma içinde oldukları halde,hala göremeyenler var 1453 Kartalları'nın yaptıklarını.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Bu arada İngiliz takımı gelip 3 atıyor, İspanyol takımı gelip 6 atıyor sonra neden diyoruz ya baştan sona okuyun burayı anlarsınız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Galatasaray'ın attıgı 2 golde de Beşiktaşın savunmacılarının hatası var. 2. golde burak'ın kolu kapalı ama el verse verebilir hakem. hakem hatasıyla gol atmış olmak hakkımızla maç almadığımız anlamına mı geliyor ? Bugün herkes Beşiktaş baskı yapacak,önde pres yapacak derken ne kadar enteresan ki GS'nin golleri önde baskıyla savunmacıların hatasını değerlendirerek oldu... demogojiye gerek yok.
    Lig TV'de tam da şu anda Markus Merk, Hakan Şükür ve Tümer Metin olmak üzere üçü birden elle oynandığını ve kararın hatalı olduğuna ortak kanaat getirdiler. İş burada bitmiyor, çünkü o topu ve ilk golde de topu basit kaptıran Serdar'ın suçu. Beşiktaş ikinci yarı oyunu rölantide tutup süreye oynamaya, tempoyu düşürmeye çalıştı. Bizim takımlarımızın hiç biri skoru korumakta asla başarılı olamazlar. Eğer oyunun temposunu düşüreceksen Daum döneminden beri Türkiye'de bir kaç yıldır gördüğümüz pas oyununu Avrupa'nın yıllardır yaptığı gibi yapmak. Pas ile tempoyu düşürürken topun sende kalmasını ve oyuna rakibe oynama şansı vermeden hükmetmeyi sağlayabilirsin. Savunmada kapanarak olmaz bu işler. Bunu yapmadığı gibi yanlış değişiklikler geldi. Bunu yapabilmek teknik oyuncular ile olur. Kerim Frei erken alınmalıydı Olcay yerine.

Markus Merk, Sabri'nin pozisyonuna da ben bu pozisyona düdük çalmazdım ama ortada bir karar, hakemlerin iki yöne de karar verebilmesi mümkün olabilir dedi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray'in ne sucu var ben onu anlamadim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.
    Eğer tribünler inmeseydi Melo'ya olan kızgınlığımı bariz belirtirdim. Melo'nun karakterinde var o. Ancak bu olaylar bunu bastırdı. İş Melo'dan çıktı. Melo ile kıyaslanamayacak kadar ciddi işler dönüyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lig TV'de tam da şu anda Markus Merk, Hakan Şükür ve Tümer Metin olmak üzere üçü birden elle oynandığını ve kararın hatalı olduğuna ortak kanaat getirdiler. İş burada bitmiyor, çünkü o topu ve ilk golde de topu basit kaptıran Serdar'ın suçu. Beşiktaş ikinci yarı oyunu rölantide tutup süreye oynamaya, tempoyu düşürmeye çalıştı. Bizim takımlarımızın hiç biri skoru korumakta asla başarılı olamazlar. Eğer oyunun temposunu düşüreceksen Daum döneminden beri Türkiye'de bir kaç yıldır gördüğümüz pas oyununu Avrupa'nın yıllardır yaptığı gibi yapmak. Pas ile tempoyu düşürürken topun sende kalmasını ve oyuna rakibe oynama şansı vermeden hükmetmeyi sağlayabilirsin. Savunmada kapnarak olmaz bu işler. Bunu yapmadığı gibi yanlış değişiklikler geldi. Bunu yapabilmek teknik oyuncular ile olur. Kerim Frei erken alınmalıydı Olcay yerine.

Markus Merk, Sabri'nin pozisyonuna da ben bu pozisyona düdük çalmazdım ama ortada bir karar, hakemlerin iki yöne de karar verebilmesi mümkün olabilir dedi.

ben kesinlikle el yok demiyorum zaten.çalabilirdi hakem.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    melo sert girdi. Ama bunun karşılığı kırmızı ya da sarı karttır.kartı görür ve sahayı terk eder. çıkarken formayı çıkarıp seyirciye gösterdi diye bu olaylar başladıysa bundan sonra her maçta aynı tehlike var demektir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eğer tribünler inmeseydi Melo'ya olan kızgınlığımı bariz belirtirdim. Melo'nun karakterinde var o. Ancak bu olaylar bunu bastırdı. İş Melo'dan çıktı. Melo ile kıyaslanamayacak kadar ciddi işler dönüyor.

Katılıyorum sana.Melo'nun bu tip mental problemleri olmasa zaten bizden daha iyi takımlarda oynuyor olurdu.Melo'yu eleştirelim,kızalım ona lafım yok hakketi kendisi.Ama tribün olaylarını ona bağlarsak sadece basite kaçmış oluruz o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Biz daha bu kafa ile Avrupa'da çok 6 yeriz; ama her şeyin başı eğitim demişler. Birde zamanında birisi çıkmış demiş ya ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye. Kimdi o acaba her neyse doğru demiş.
    soyleme ismini mazallah internetini keserler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    soyleme ismini mazallah internetini keserler
    Sonuçta faiz lobisi abi yapar her şeyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada skor tahminim tuttu.2-1 galatasaray. Ne olacak simdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu o değilde ben Melo'nun pozisyonunun hâlâ kırmızı kartlık olmadığını düşünüyorum. Buna benzer yüzlerce hareket gördüm yahu hatta bazılarına faul bile çalınmadı. Gerçi yanlış örnek örnek olmaz o ayrı mesele de bence sarı kartlık bir hareket bu başka bir isim yapsaydı bu müdahaleyi kırmızı çıkmayacağı düşüncesindeyim ben.

Galatasaray'ın Tekyumruk isimli taraftar grubundan gelen bir twit.
    Tekyumruk ‏@Tekyumruk 13 sn
    1453'tü, değildi; stat ve üniversitelerin polise teslim edilmesi gerektiğini söylemişti padişah.Kabak şimdi tüm tribünlere patlayacak! #ACAB
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bu arada skor tahminim tuttu.2-1 galatasaray. Ne olacak simdi
    İddaa 'dan bahsediyorsan kupon iptal paranı geri alabilirsin.

---

bu resime de iyi bakın nasıl da polisi kovalıyorlar sahaya giren provakatörler yahu yazılmış bir senaryo oldugu o kadar belli ki.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Melonun sarı yemesi gerektiğini düşünüyorum sağ ayağıyla oyuncuya vurmuyor göründüğü kadarıyla topa da müdahale ediyor

Sonrasında yaptığı hareketler ayıp ve gereksiz

Son olarak beşiktaş taraftarı takımın kafasına sıktı yine uzak şampiyonluk artık

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İddaa 'dan bahsediyorsan kupon iptal paranı geri alabilirsin.
    İddaa nın yaptığı duyuru:

554 kodlu Beşiktaş - Galatasaray maçı 2. devre tamamlanmadan durdurulmuştur.Maçın programda belirtilen gün içerisinde oynanmaması durumunda maç sonucu maçın kesildiği andaki skor olarak kabul edilecektir.
    Burak

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri