Bundan yıllar önce o meşhur Samsunspor maçı ve sonrası çöküş yaşayan bir Beşiktaş. Sadece hakem konuşuldu. Bundan yıllar sonra sadece hakem konuşulmayacak. Konuşulacak zaat bellidir. Tarih bazı şeyleri elbet bir gün ortaya çıkaracak.
Bundan yıllar önce o meşhur Samsunspor maçı ve sonrası çöküş yaşayan bir Beşiktaş. Sadece hakem konuşuldu. Bundan yıllar sonra sadece hakem konuşulmayacak. Konuşulacak zaat bellidir. Tarih bazı şeyleri elbet bir gün ortaya çıkaracak.
FM Gazetesi
Tekyumruk, cArsi ve hatta FenerbahChe ortak bi aciklama yayinlamali durumla ilgili bence
--------Her şeyi geçtim rakibin 10 kişi kalınca sahaya girmek mantıksız. Sırf bu bile olayın spor kaynaklı olmadığını gösterir.--------
alıntı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
5000 bedava bilet kime dağıtıldı diye merak edenler. Powered by AKP
''6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun gereğince toplu bilet satışı yasaktır''
alıntı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bu arada beşiktaş ve tff'nin mi suç bilmiyorum ama merdiven aralarında sandalye ile maç izletmek 5 kuruş için her şeye aykırı orda yangın çıksa nasıl boşalacak o saha binlerce kişi hayatını kaybedecekti ya da sandalye kaysa biri vefat etse nolacaktı kim açıklama yapacaktı kim hesap verecekti
o degil onlarca foto var bu adamlarin hepside profil fotosu cektiriyorlar. macla bjk ile en ufak alakalari yok cogu kisinin 1453 ten haberi bile yok, carsiya olaylar yikilacak bjk ceza alacak bu 1453 te yakinda sessizce yok olup gider tabi yapacak baska eylemleri yoksa 2020 yide biraz zor verirler kilifta zaten cikti![]()
Beyler ufak bir seyler yazmak istiyorum.
Benim herhangi bir politik gorusum yoktur. Ozellikle Turkiye'deki hem iktidar hem de muhalefet partileri benim dusuncelerimi ve fikirlerimi tek basina hic bir zaman temsil etmez. Birisinin ekonomi konusundaki yaklasimini begenirim, digerinin dis politika, digerinin ic politika, digerinin egitim vs. vs. vs.
Bu nedenle de sanki takim tutar gibi parti tutmam. Gerci takim tutma meselesine bakis acim da farkli degildir ama o baska bir konu.
Provokasyon her zaman olabilir. Bir siyasi goruse sahip olanlar, baskalarini kotu durumda birakmak icin olaylari alevlendirebilir. Kargasa cikartabilir. Bunlar ilk defa bizde olmuyor, en son da bizde olmayacak. Bu nedenle ben provokasyon yapana kizamam. Kendi siyasi gorusunu one cikartmak icin komplo kurana da kizamam.
Ama bunlarin olabilecegini ongormeyip, hazirlanmayana, kendisini korumak icin gerekli olanlari yapmayana kizarim. Cunku meseleyi yonetmesi gereken, olaylari engellemesi gereken o kisilerdir.
Komployu yapani suclayanlar ise bu komployu ongoremeyen veya kendisinden uzak tutamayanlardir.
Olaylara bu pencereden bakmak bence cok daha mantikli. Yoksa kisir tartismalar sonsuza dek devam eder.
Futbolcu Bilgileri
Başkan Ünal Aysal’dan Açıklama
Dostumuz ve rakibimiz Beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.
Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Başkan teknik ekibi işin dışında tutarak ayıp etmiş. yakışmıyor bu durum bize. madem istemiyorsun gönder gitsin kardeşim.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bu çArşı ilik arıyor ilik...
Eleman Kopenhag bayrağını unutmuş
![]()
Kaan hiç sırası değil kardeşim.Yine gezi parkındaki gibi olsun her şey.Ligler başlayınca bir düşmanlığa dönüşmesin.Futbolda siyaset olmaz diyenler böyle oyunlar oynaması yine bizi birbirimize düşürmeye çalışması hiç gerek yok.İktidar olayları başka yöne çekecek yine alttan bir şeyler kurcalayacak bu kadar basit işte.Nasıl o TOMALARI POMA yaptıysa Çarşı , 1453'ü de 1923 yapmasını bilecektir.
Not : Galatasaraylıyım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tekbir
[YOUTUBE="e2bnWh_ngR4"]tekbir[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Bir ülkede karşı konulamaz deredece varolması engellenemeyen bir güç varsa sahte yargılamalar ile istediğini de yargılatır, düzeni yaratanları da satın alır, prokovokasyonların engellenmesini ya da engellenmemesini de sağlar. Bence yeterince açık oldu. Daha açık yazamam çünkü.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de 1453 Kartallar Grubunu Çarşıya karşı AKP Gençlik Kollarının kurduğunu açıkladı.
FM Gazetesi
Arkadaşım doğruladı. Turnikeleri biletsiz atlayarak geçen büyük bir grup varmış maça giren.
Bu kapıdan giriş yapmışlar:
http://www.ataturkolimpiyatstadi.gov...i/engelli2.jpg
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
GFB'de bu işin içinde diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Keşke FB ve BJK futbol şubelerini kapatsa.
Umarım Fikret Orman yarın açıklama yaparken bir yanlış yapıp Çarşı'yı yemez.
Last edited by Ralph : 23.Eylül.2013 at 01:26
FM Gazetesi
Fatih Terim kötü bir 11 ve diziliş çıkarmış, Muslera ve Beşiktaşlı oyuncuların son vuruşlardaki başarısızlığı olmasa daha farklı olabilirmiş. Galibiyet güzel ama takımı beğendiğimi söyleyemem özete bakarak.
Burak Yılmaz boş kaleye gol atamayacak duruma gelmiş, Selçuk İnan da inanılmaz bir düşüş var. Geçen sezonun en iyi oyuncularından olan bu ikilinin kendine gelmesi şart.
Takımı Melo ve Drogba taşıyor, tabii Muslera ile birlikte. Melo'nun atılması kötü olmuş, umarım çok fazla ceza almaz. Hakem kötü maç yönetmiş, pozisyon açısından fena maç olmamış ama sonu harbiden rezillik. Beşiktaşlılara geçmiş olsun.
Edit: Konuya baktım da, Burak Yılmaz'ın eli vücuda yapışık değil mi ? Melo'nun pozisyonu da sarı kart olmalı ayrıca, kırmızı ağır karar. Ha bir de bunları yazanlar, Escude'nin de benzer pozisyonu var Burak'la, o ara ekran mı karardı ? Sabri'ye Motta'nın yaptığı harekete kart yok, faul çalınmıyor, penaltı hiç ediliyor.
Herşeyden öte, Beşiktaş'a uzun süredir yenilmiyoruz, her seferinde de tribünde olaylar çıkıyor. Bayraklar, Eboue'yi kovalamaya çalışanlar, maymun taklidi yapanlar, Melo, Burak Yılmaz. Maç sonu konuşulanlar bunlar, kısır döngü resmen.
Last edited by uAburak89 : 23.Eylül.2013 at 03:00
Melo Selçuk ikilisinde ilk kez beraber oynadıkları hava yok kaybolmuş resmen halbuki bu adamlar şu an bir birine alışmışken.Burak'ta boş kaleye kaçıracak durumlara gelmiş.Takımın kilit isimlerini F.Terim'in adam etmesi lazım ama hocanın durumda muğlak.Milli takım yeni sözleşme falan oyuncularda etkileniyor resmen.Drogba çok iyiydi bugün ama ortadaki Bruma gerçeği yadsınamaz.Adam her girdiği maçta nefis oynuyor Allah nazarlardan saklasınBu arada itirafta bulunayım Bruma'nın gelişine üzülmüştüm ama böyle devam ederse üzüntüm sevince dönecek
![]()
Valla takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı Real kabusundan sonra.Artık seriye bağlamak lazım Galatasaray'a yakışmıyor beraberlikler farklı mağlubiyetler.Bruma konusuna gelirsek verilen paranın hakkını vereceğine inancım iyice arttı ileride çok büyük paralara isterler bu çocuğu.
Selçuk fark yaratamayan her maç vasat oynayan bir oyuncu haline geldi. Futboldan soğumuş sadece emekliliğin gelmesini bekliyor gibi oynuyor
Football is simple,but Football Manager is not
Ben Galatasaray fark yediği için mutluyum umarım sıfır çeker her maçta da 6 yer tek temenim bu. Geçen yıl çeyrek final oynadığı için mutlu iken bu gün bu duruma geliyorsam; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı haksız yere men edilirken ses çıkarmayanlar yüzündendir. Ben Trabzon ve Galatasaray'ın başarısız olup Avrupa Kupalarına daha az takım gönderdiğimiz günleri görmek istiyorum. Kaldı ki insanlar bunları desteklediği için suçlayamazsın. Sonuçta sizin takımınız o maçı kazansaydı da bizlere malzeme vermeseydi. Üstüne üstlük o gün saha da hangi takımız olursa olsun 6 yerdi zaten futbolumuz bu seviyede.
6 değil de 8-9 yemememizi temenni ederdim senin yerinde olsam ve öyle düşünsem, hem sizin hem de Beşiktaş'ın rekoruna ortak olurduk. Maçı kazanıp kazanmamamızla ilgisi yok yalnız bu bayrakların, geçen sene Schalke ve Madrid maçlarından önce de aynısı yapıldı. Hatta basket salonunda da Madrid bayrağı vardı. Uefa finalinden önce Fenerbahçe tribünlerinde 7 kişinin karton ile Arsenal koreografisi yapmaya çalıştığını da gördü bu gözler. Bu yapılanlar, bir ara Galatasaray taraftarları da Fenerbahçe'nin rakibini falan karşılamıştı, takım ayırmaksızın hepsi ezikliktir. Temenni etmek başka şey, bayrak açmak falan başka.
Ya hocam dünden beri bir sinirle FB ve BJK bir olsun şampiyonluğu sonsuza kadar Galatasaray'a bıraksın, futbol şubesini kapatsın falan diyorsun.
Sizce Galatasaray'lı olmakla direnişçi, hükümet karşıtı ve solcu olmak çok mu tezat şeylerdir? Mesela, bir solcu Lazio'lu olamaz, Lazio faşistlerin takımıdır, tıpkı bir faşistin Livorno'lu olamayacağı gibi. Fakat Galatasaray için bu geçerli mi? Hükümet karşıtıyım, Galatasaraylıyım, FB ve BJK futbol şubelerini kapatırsa ortalığı onlara teslim edecektir, böyle bi şey yok.
12 mayıs neyse bu da odur.
Ne şikesi memleket elden gidiyor diyen şikeci başkanın lafı geldi kulağıma