GFB'de bu işin içinde diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Keşke FB ve BJK futbol şubelerini kapatsa.
Umarım Fikret Orman yarın açıklama yaparken bir yanlış yapıp Çarşı'yı yemez.
GFB'de bu işin içinde diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Keşke FB ve BJK futbol şubelerini kapatsa.
Umarım Fikret Orman yarın açıklama yaparken bir yanlış yapıp Çarşı'yı yemez.
Last edited by Ralph : 23.Eylül.2013 at 01:26
FM Gazetesi
Ya hocam dünden beri bir sinirle FB ve BJK bir olsun şampiyonluğu sonsuza kadar Galatasaray'a bıraksın, futbol şubesini kapatsın falan diyorsun.
Sizce Galatasaray'lı olmakla direnişçi, hükümet karşıtı ve solcu olmak çok mu tezat şeylerdir? Mesela, bir solcu Lazio'lu olamaz, Lazio faşistlerin takımıdır, tıpkı bir faşistin Livorno'lu olamayacağı gibi. Fakat Galatasaray için bu geçerli mi? Hükümet karşıtıyım, Galatasaraylıyım, FB ve BJK futbol şubelerini kapatırsa ortalığı onlara teslim edecektir, böyle bi şey yok.
Ben şu takımı tutan şu partiden olamaz gibi bir şey demedimki. Hatta galatasaraylı olupda hakikaten saygı duyduğum bir kaç kişi var forumda. Bunlardan biri benden yaşça çok küçük. İşte gerçek taraftarlar onlar. Futbolumuzu onlar gibiler kurtarır kurtarırsa. Zira bu saatten sonra gsliler dışında kimse kurtaramaz bizi bu kaostan. Hatta komplodan. Bu sebeple diyorum çekilsin herkes diye, anlattığım şekilde olmayacaksa.
Forumda bazlarının gözünü siyaset, bazılarının gözünü ise fanatizm bürümüş. Net.
FM Gazetesi
Hocam, çArşı'nın yanındayız, direnişin yanındayız, gerektiği için şu an Beşiktaş'ın da yanındayız Galatasaray taraftarının bir kısmı olarak. Ama yapmayın siz de, yangına körükle gitmeyin.
Taraftarlıktan önce hepimiz insanız, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşuna denmemiş. Yanınızdayız, merak etmeyin. Sizden istediğimiz de bizleri yok saymamanız.
Bak yukarıda bir video paylaştım, izle her şeyi açıklıyor
Şimdi Fener stadında da her an olabilir bu olaylar. Bakın trübün olayı var deyip stada tamamen polisi sokacaklar tekrar. Öz güvenlikçileri kaldıracaklar. Spor bakanı Suat Kılıç sinyalini verdi bugün. Gezi tezahüratlarını engellemeyi başaracaklar.
FM Gazetesi