Sayfa 432 / 578 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
12,931 ile 12,960 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

terimciyim ama hep dedim fatih hocanin bu gelisi 2. donemine benziyor diye yine egolarina yenildi... kendini galatasarayin baskanindan ustun gordu... hayirlisi olsun ne diyelim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

karar Fatih Terim'e tebliği edilmeden basına açıklanmış galiba. hoş değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rakip taraftarların sevinmesi bile bu kararın yanlış olduğunu göstermeye yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal bana kalırsa anlaşmıştır Mancini ile ve buna güvenerek göndermişlerdir. Açıklanır muhtemelen bugün yarın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla ben sevinmedim üzüldüm.

Fatih Terim'i rakip olarak hiç istemem ve sevmem ama yaptıkları ve yapacakları da ortadaydı. Onun gibi bir rakibi kaybetmekten dolayı üzgünüm. Ama Terim Milli takımda devam edecektir...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana göre Ünal Aysal için hoca geçen sezon Mersin maçında hakemin üzerine yürüdüğü an bitti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fatih Terim'in kişiliğini sevmem; ama oynattığı oyun ve oyuncularına verdiği motiveyi hiçbir teknik direktör veremedi, veremez de.

G.Saray, kendi ayağına sıktı kurşunu bence. Bu ayrılık, Milli Takım adına olumlu görünüyor şu an.

Bakalım ne olacak, bundan sonraki süreçte.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Her ne kadar Fatih Terim'in davranışlarını sevmesem de veya desteklemesemde Galatasaray tarihinde ki en iyi teknik direktördür kanımca Fatih Terim ama Ünal Aysal ile bir sıkıntıların olduğu bariz ortadaydı Milli Takım'dan istifa etmez umarım diyorum ve bir şampiyonluk yaşarız inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Galatasaray bize yenilmiş olsaydı işte ozaman problem daha büyük olurdu. Beşiktaş maçı GS için dönüm noktası olabilir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hocadan iyisi var mı yahu ayıp ettin başgan...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal'da gidecek,o adam gitmedikçe ben rahat etmem.Gidecek kaçarı yok yani,başkan falan tamam ama yaşayan en büyük Türk,en büyük Galatasaraylı'ya böyle davranamaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AMK ; Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevi için adı geçen ilk isim ise geçtiğimiz yıl Bayern Münih’le tüm kupaları toplayarak adeta tarih yazan tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes.

Tecrübeli Alman hocanın yardımcılığına, bir dönem G.Saray futbolcu ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Erdal Keser’in getirileceği öğrenildi.

http://amkspor.com/2013/09/24/terim-...i-hoca-196339/

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim > Ünal Aysal
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sözleşme imzalama konusunda sıkıntılar vardı zaten.Bence Fatih Terim her zaman yaptığı yanlış yaptı kendisini başkandan üstün görünce olanlar oldu.Mancini gelmesin gelecekse Lucescu gelsin.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Henüz Fatih Terim'e tebligat verilmemiş.

Antrenmanda devam ediyormuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla kim gelirse gelsin imparatorun yerini alamaz.Şu 2 sezondur büyük yükselişte olan Galatasaray'ı ancak Galatasaray durdurabilirdi öyle oldu bravo yönetim böyle devam !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3.Hagi Dönemi ??? Heynckes pek gerçekci gelmiyor Mancini olacak gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Önce F.Terim'e yakın olan A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü gönder yönetim süremi uzatıyorum ayağına,sonra kulüp tarihinin en başarılı teknik direktörü F.Terim'i gönder.Yazıklar olsun yönetime eğer F.Terim'in ego katsayısı 1'se Ünal Aysal'ın 5'tir.F.Terim'i çekemedi yolladı.Bu kadar başarılı bir adama bu kadar kredi biçen yönetim de bir an önce toplu istifa etmeli.Bu kadar başarılı birini gönderen yönetim kimi getirirse getirsin bitti gözümde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.

Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez

Mancinimi ? Heynckes ismi tamamen uydurma gibi. Ne olursa olsun bu sene takım çalıştırmayacağım demişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.

Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez
    Sorma yahu Mancini'de nedir. Gs intahar etti kurtulur belki ama Mancini ölüm nedeni olur heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Doğan Haber Ajansı'na konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Mancini vasat bir antrenör olabilir ama hiç öyle düşünmüyorum. Fatih Terim sistemi değiştirmek zorundaydı ve elindeki kadro da buna yeterli değildi. Taktik olarak hiç bir zaman Fatih Terim'i beğenemedim. Takıma azim kazandırıp mücadele ile oyunda tuttuğu için skor bulamadığında sürekli 2. devrelerde oyunu hücum riskleri ile çevirerek maçları tutmaya çalışıyordu. Eğer devam etseydi yine son sezonu olabilirdi bana kalırsa. 4312 Galatasaray için bitmiş durumda. Takımlar bu taktiğin zaaflarını kullanmaya çaba sarfetmeye başladılar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

En çok da devre arası yenik girip ikinci yarı Fatih hoca halleder diyememek koyuyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    En çok da devre arası yenik girip ikinci yarı Fatih hoca halleder diyememek koyuyor.
    Sorun zaten bunun çok sık yaşanması. Devre arasına sürekli geride girmeye başlamak gibi bir huy edindin ise ciddi bir sıkıntı var demektir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Huy edinme gibi bir durum değil de devre arasına yenik girilip 2.devre başlandığın da onun kadar güvenebileceğim başka bir hoca tanımıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

resmi açıklama yok emin olamıyorum şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok ağır küfürler edecem de zor tutuyorum kendimi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla kim ne derse desin bu bir Galatasaray'ı bitirme operasyonudur.2 Yıldır kupaları domine eden takımı bitirme operasyonu başarıyla tamamlanmak üzere.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS TV'de 40 dakikadır az sonra diyor Şükrü Ergün'e, bi gelemedi
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri