terimciyim ama hep dedim fatih hocanin bu gelisi 2. donemine benziyor diye yine egolarina yenildi... kendini galatasarayin baskanindan ustun gordu... hayirlisi olsun ne diyelim..
terimciyim ama hep dedim fatih hocanin bu gelisi 2. donemine benziyor diye yine egolarina yenildi... kendini galatasarayin baskanindan ustun gordu... hayirlisi olsun ne diyelim..
karar Fatih Terim'e tebliği edilmeden basına açıklanmış galiba. hoş değil
Rakip taraftarların sevinmesi bile bu kararın yanlış olduğunu göstermeye yeter.
Ünal Aysal bana kalırsa anlaşmıştır Mancini ile ve buna güvenerek göndermişlerdir. Açıklanır muhtemelen bugün yarın.
FM Gazetesi
Valla ben sevinmedim üzüldüm.
Fatih Terim'i rakip olarak hiç istemem ve sevmem ama yaptıkları ve yapacakları da ortadaydı. Onun gibi bir rakibi kaybetmekten dolayı üzgünüm. Ama Terim Milli takımda devam edecektir...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana göre Ünal Aysal için hoca geçen sezon Mersin maçında hakemin üzerine yürüdüğü an bitti.
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Terim'in kişiliğini sevmem; ama oynattığı oyun ve oyuncularına verdiği motiveyi hiçbir teknik direktör veremedi, veremez de.
G.Saray, kendi ayağına sıktı kurşunu bence. Bu ayrılık, Milli Takım adına olumlu görünüyor şu an.
Bakalım ne olacak, bundan sonraki süreçte.
Her ne kadar Fatih Terim'in davranışlarını sevmesem de veya desteklemesemde Galatasaray tarihinde ki en iyi teknik direktördür kanımca Fatih Terim ama Ünal Aysal ile bir sıkıntıların olduğu bariz ortadaydı Milli Takım'dan istifa etmez umarım diyorum ve bir şampiyonluk yaşarız inşallah.
Eğer Galatasaray bize yenilmiş olsaydı işte ozaman problem daha büyük olurdu. Beşiktaş maçı GS için dönüm noktası olabilir.
FM Gazetesi
Fatih hocadan iyisi var mı yahu ayıp ettin başgan...
Ünal Aysal'da gidecek,o adam gitmedikçe ben rahat etmem.Gidecek kaçarı yok yani,başkan falan tamam ama yaşayan en büyük Türk,en büyük Galatasaraylı'ya böyle davranamaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
AMK ; Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevi için adı geçen ilk isim ise geçtiğimiz yıl Bayern Münih’le tüm kupaları toplayarak adeta tarih yazan tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes.
Tecrübeli Alman hocanın yardımcılığına, bir dönem G.Saray futbolcu ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Erdal Keser’in getirileceği öğrenildi.
http://amkspor.com/2013/09/24/terim-...i-hoca-196339/
Fatih Terim > Ünal Aysal
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sözleşme imzalama konusunda sıkıntılar vardı zaten.Bence Fatih Terim her zaman yaptığı yanlış yaptı kendisini başkandan üstün görünce olanlar oldu.Mancini gelmesin gelecekse Lucescu gelsin.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Henüz Fatih Terim'e tebligat verilmemiş.
Antrenmanda devam ediyormuş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla kim gelirse gelsin imparatorun yerini alamaz.Şu 2 sezondur büyük yükselişte olan Galatasaray'ı ancak Galatasaray durdurabilirdi öyle oldu bravo yönetim böyle devam !
3.Hagi Dönemi ???Heynckes pek gerçekci gelmiyor Mancini olacak gibi.
Önce F.Terim'e yakın olan A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü gönder yönetim süremi uzatıyorum ayağına,sonra kulüp tarihinin en başarılı teknik direktörü F.Terim'i gönder.Yazıklar olsun yönetime eğer F.Terim'in ego katsayısı 1'se Ünal Aysal'ın 5'tir.F.Terim'i çekemedi yolladı.Bu kadar başarılı bir adama bu kadar kredi biçen yönetim de bir an önce toplu istifa etmeli.Bu kadar başarılı birini gönderen yönetim kimi getirirse getirsin bitti gözümde.
F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.
Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez
Mancinimi ?Heynckes ismi tamamen uydurma gibi. Ne olursa olsun bu sene takım çalıştırmayacağım demişti.
Doğan Haber Ajansı'na konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.
Mancini vasat bir antrenör olabilir ama hiç öyle düşünmüyorum. Fatih Terim sistemi değiştirmek zorundaydı ve elindeki kadro da buna yeterli değildi. Taktik olarak hiç bir zaman Fatih Terim'i beğenemedim. Takıma azim kazandırıp mücadele ile oyunda tuttuğu için skor bulamadığında sürekli 2. devrelerde oyunu hücum riskleri ile çevirerek maçları tutmaya çalışıyordu. Eğer devam etseydi yine son sezonu olabilirdi bana kalırsa. 4312 Galatasaray için bitmiş durumda. Takımlar bu taktiğin zaaflarını kullanmaya çaba sarfetmeye başladılar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
En çok da devre arası yenik girip ikinci yarı Fatih hoca halleder diyememek koyuyor.
Huy edinme gibi bir durum değil de devre arasına yenik girilip 2.devre başlandığın da onun kadar güvenebileceğim başka bir hoca tanımıyorum![]()
resmi açıklama yok emin olamıyorum şahsen
Çok ağır küfürler edecem de zor tutuyorum kendimi.
Valla kim ne derse desin bu bir Galatasaray'ı bitirme operasyonudur.2 Yıldır kupaları domine eden takımı bitirme operasyonu başarıyla tamamlanmak üzere.
GS TV'de 40 dakikadır az sonra diyor Şükrü Ergün'e, bi gelemedi
Screw you guys, I'm goin' home