1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.

Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    F.terimden baya nefret ederim. Ama adam Türk futbol tarihinin en büyük winnerı. Galatasaray tarihinin kendi başına yarısı.

Çok güzel bi karar aldı Ünal Aysal helal olsun bence. Bir de Mancini gelirse tadından yenmez
    Sorma yahu Mancini'de nedir. Gs intahar etti kurtulur belki ama Mancini ölüm nedeni olur heralde.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Mancini vasat bir antrenör olabilir ama hiç öyle düşünmüyorum. Fatih Terim sistemi değiştirmek zorundaydı ve elindeki kadro da buna yeterli değildi. Taktik olarak hiç bir zaman Fatih Terim'i beğenemedim. Takıma azim kazandırıp mücadele ile oyunda tuttuğu için skor bulamadığında sürekli 2. devrelerde oyunu hücum riskleri ile çevirerek maçları tutmaya çalışıyordu. Eğer devam etseydi yine son sezonu olabilirdi bana kalırsa. 4312 Galatasaray için bitmiş durumda. Takımlar bu taktiğin zaaflarını kullanmaya çaba sarfetmeye başladılar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri